-
Otorinac u Splitu?
Pozz drage mame,
Moja malena dosta jako hrče zadnje vrijeme, odnosno zadnjih 6-7 mjeseci, pa nam je pedijatrica preporučila pregled kod otorinca zbog 3 krajnika
Inače nema nikakvih upala, sad ima 4 god i 2 mjeseca i nije mi bila bolesna već jedno 1,5 god, ali problem je u tom hrkanju, diše na usta po noći stalno
Vodila bi je barem na pregled pa da vidim kakvo je uopće stanje sa tim 3 krajnikom
Ja nisam iz Splita, ali bi je vodila tu na pregled....pa me zanima da li je moguće da meni pedijatrica da uputnicu i da ja s njom odem u Split na pregled, da li to predstavlja ikakav problem ako nismo u istom gradu??
I još samo nešto, da li je ok, dr Žulj, jer kako vidim ovdje po forumu, dosta je hvale?
Možete mi napisati kako doći do nje, koliko se otprilike čeka pregled?
Oprostite na puno pitanja, ali nemam koga drugog pitati, pa se nadam da ćete mi pomoći
-
nitko?
-
Ja sam nedavno iz Dubrovnika isla na uputnicu na pregled u kardiologa u Split, tako da mislim da neces imati problema.
-
prije par mjeseci sam vodila mlađeg na kontrolu ORL
u čekaonici smo se upoznali s obitelji iz Ploča...nazvali su, naručili se za pregled i došli
mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema, nazoveš na telefon, naručišđ se na pregled s uputnicom i to je to...
moja sestra ne živi u Splitu, dovodi malenog na kontrole vida u Split.....uputnica, narudjba i to je to....
-
i pitaj doktoricu koja ti izdaje uputnicu da li imas pravo i na putni nalog.
-
ma ne treba mi putni nalog, samo me zanima da li mora doktorica nešto posebno napisati na uputnicu ako idem u drugi grad ili može uputnica koju sam već dobila pa sad samo da idem u split
ako netko još zna nekakav kontakt od ove gore doktorice koju sam spomenula bila bi zahvalna
-
Takodjer pokusavam doci do ove doktorice pa bih molila kontakt broj. Na netu sam pronasla 021 3840455 ali se nitko ne javlja. Zanima me i radi li dr privatno? Radi se o drugom misljenju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma