Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Bolovanje u trudnoći

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno Bolovanje u trudnoći

Drage moje, nova sam na forumu i potrebna mi je Vaša pomoć.
    Ovako, termin mi je u 11 mjesecu i zanima me kakav je postupak otvaranja bolovanja u trudnoći. Ginekolog mi je pripomenuo da prema novom Pravilniku on otvara bolovanje, a ne doktor opće prakse. Koji se obrasci ispunjavaju i kamo se dostavljaju, samo poslodavcu ili i u HZZO? Koji je rok za prijavu bolovanja u HZZO-u? Isto tako, što trebam učiniti kad dođe vrijeme za otvaranje porodiljnog?
    Unaprijed hvala na odgovorima!

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Joj,ovo sve isto mene muči,mrzim administraciju pa ću pričekati neke konkretne odgovore ili zagnjaviti doktoricu Ima nas još

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Porodiljni mozes otvoriti 45 dana prije termina kod socijalnog ginekologa. On ti isprinta doznaku koju nosis u hzzo. S tim da moras imati i potvrdu o placi od poslodavca. Na hzzo-u ispunis zahtjev potpises neke izjave i eto imaj uza se i br racuna na koji zelis isplatu porodiljne naknade.
    Ginekolog ce ti dati i potvrdu o nesposobnosti za rad, koju nosis poslodavcu, ako mu bas treba.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hvala! Ja sam trenutno sama sebi poslodavac pa se nebum tlačila s potvrdom o nesposobnosti za rad

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

A ja promasih, ja govorim o redovnom porodiljnom, a vi pitate za komplikacije... Al slicno je to

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •