-
Zubi ili nesto trece?
Pojavio nam se jedan fenomen kojemu ne znam niti razlog niti uzrok. Pocinjem si misliti da je u pitanju bebino zubno meso ali tko ce ga znati...vi mi recite ako ste imali nesto slicno.
Ovako....
Do prije 3 dana mali je normalno pio za veceru rizine pahuljice sa AD na (kršitelj koda)ovu bocicu sa sisacem 3-2-1 (valjda znate na koji mislim).
Tada pocinje problem.
Dva puta povuce iz bocice i onda plac, pa opet povuce pa plac....i tako dok se u potpunosti ne rasplace. Onda ga smirujem sa cajem/vodom na bocicu od tommy tip (ona koja se dobija sa izdajalicom). I onda opet probam dati da jede ali opet povuce pa place....
Danas si mislim da je do rizinih pahuljica, pa mu napravim cisti ad koji dadem u baby born bocicu (kojom ga i inace hranim) i opet isto:povuce 2x, plac, povuce, plac....
E onda prebacim to mlijeko u tommy tip bocicu i odjednom pojede bez problema.
Problem se javlja samo kod zadnje bocice pred spavanje.
I sada si razmisljam. Sisac od tommy tip bocice je siri (ako me niste shvatile pogledajte negdje na netu takvu bocicu, na zalost ne mogu sada kopirati link jer sam preko moba i to jos na TapaTalku), dok od baby born i (kršitelj koda)a uzi zbog cega cijeli udje u usta.
E sada ako cijeli udje u usta moguce je da mu vrijedja zubno meso koje ga mozda boli jer ipak polako bi trebali poceti vec nicati prvi zubi. Sisac od Tommy tip je siri i ne ulazi u usta nego se zadrzava na usnama.
Pitanje:
Da li je moguce da zubno meso boli pred spavanje, ali ne i preko dana te da zbog toga ne moze papati?
Ne znam koji drugi razlog bi bio odbijanju bocice koju smo inace do sada normalno koristili.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma