i mi od doma nosimo

- voce + ljesnjaci, orasi, suseno voce, sjemenke
- kruh + sir, abc namaz, vrhnje, jogurt, svjezi sir, tahini i ostali razni namazi od povrca, sjemenki itd
- musli (domaci - pahuljice s ukuhanim vocem, susenim vocem, ljesnjacima, sjemenkama itd)
- sir tvrdi, feta, ili svjezi + narezano povrce ili voce, svjeze, suseno, orasasti plodovi
- grah salata, ili hladna salata od tjestenine, zitarica, grahorica

za sada najvise radim sendvice i pakiram voce sa sjemenkama i orasastim plodovima jer mi kuhinja bas i nije cijela u funkciji (blago receno), kad nam se osposobi pecnica onda cu raditi i jednostavne slatke ili slane kolace (kao biskvit, ono stavis sve u protvan i pece se, a moze biti slatka ili slana varijanta, a ta slana je s povrcem), a uz to jogurt, malo sira, voce, ajvar ili pekmez...

mi smo vege pa nam je malo jelovnik ogranicen, a selimo se trenutno pa nam kuhinja jos nije profunkcionirala, ali ko nema tih problema stvarno nije kunst nesto sloziti, sad ima tih zdjelica plasticnih u sto varijanti (ili spakiras u staklenku od pekmeza, onu malu, to je jos bolje nego ova sumnjiva plastika (ako nemas neku provjerenu)), kad smo mi isli u skolu niceg nije bilo za kupiti i niko si nista pametno nije nosio, a u srednjoj smo jeli kao kao tortice i stvari iz obliznje pekare, ili nismo nista jeli po cijele dane, uzas, ne znam kako smo uopce prezivjeli, al valjda kad si mlad sve podnosis