e sad bi i ja rekla da divlja. stavila sam to biciklo koje smo gledali i samo za njega mi izbaci postarinu od 29 eura!
treba znaci potrefiti dan, a dok potrefis dan, prodju snizenja... ja sam neki dan malcu uzela dresove, donji dio za samo dva eura komad
Pitanje za vas koje ste naručivale sa iherba. Mi važno naručili paket i danas me zove tip iz dhl-a i veli da će mi ocariniti paket i zaračunati pdv. Ja glupsa sam mislila da je to str.iz UK,a ne iz SAD-a (dolari nisu bili očiti hint
). Nego kaj da sad ja radim? Jel netko zna koji je dalje postupak i ono bitno koliko to dođe????
Užas sad još moram poslati hrpu obrazaca pa neki broj za carinu ufff koji zez, neću više ziher naručivati osim ak nije do one cifre koja se ne oporezuje (opet zaboravih iznos)
cure, može pomoć mala. da li netko kroz koji dan, najkasnije do ned ima namjeru naručivati robu sa sd? molim vas, trebala bih jedne starke za jednu curicu, pa da ne naručujem samo tu jednu stvar, jer je poštarina ipak malo too much. ajde molim vas ako ima neka dobra duša neka mi se javi![]()
ja sam bila naručila s ebaya 3 različita paketa od 3 različita sellera i svi su došli isti dan
vrijednost nije bila velika (niti 200 kn sve zajedno), ali carina mi je poslala dopis da dostavim jcd i još svašta da mi mogu cariniti
da bi im to dostavila ja bi trebala platiti špeditera da to sastavi i još svašta nešto
moji paketi su poslani običnom poštom, pa sam zvala poštu i pitala što se događa s paketima ako ih ja ne želim preuzeti
od svih opcija mi je najjeftinije i najjednostavnije bilo poslati carini dopis da ne želim preuzeti pakete i da ih odmah vrate pošiljateljima (pošta to radi o svom trošku)
a zatim sam sellerima poslala mail da će im se paketi vratiti zbog problema na carini i da ih ponovno pošalju na druge adrese (naravno platila sam njima troškove ponovnog slanja, ali to je bilo par kuna - zanemarivo na iznos koji mi je carina pokušala izbiti iz novčanika)
trebala bi kontaktirati dhl? (pitati kako povrat ide) i iherb -objasniti situaciju i pitati dal bi uzeli povrat i vratili ti plaćeno (bez poštarine)
što te točno oni sve traže?
da li si pitala u dhl-u koliko bi to sve otprilike koštalo?
raspitaj se dobro, pa onda odluči što ti se više "isplati"![]()
ne znam jeste li ih spominjali ali meni su super za kremice i kozmetiku
www.feelunique.com
postarina gratis preko 10 funti
hej, ja sam sada malo isprobavala dostavu po državama i za austriju mi je pisalo 7,99 eur, ali 0,00 poštarine.
European Road Service (3) 7,99 €
vjerovatno radi iznosa 245 eura
možemo obje proći bez poštarine ako ide za italiju. imam rješenje i za austriju, ali ako ti ovako paše, možemo. meni je svejedno
Posljednje uređivanje od willow_tree : 16.04.2014. at 23:12
Jel netko korisio uslugu dostavljača :http://www.izengleske.com/ ?
Želim kupiti na e-bay jedan usisavač, nitko ne šalje u hr, pa tražim posrednika.
Jeste našli jajca za nagradnu igru sportsdirecta? Ja sam našla 19.
Hoće li netko ovih dana naručivati sa sportsdirect-a? Da podijelimo poštarinu...
I ja , i ja
Ali , meni je prilično hitno , ako ima netko tko bi večeras ili najkasnije sutra...
Zaboravih reći , ja ći naručivati , na sebe preuzimam prepakiranje i slanje Tiskom![]()
Trebam pomoć oko Glitzy tajica sa SD-a. Je li netko kupio, zanima me kakav je materijal... jesu tanušne, skoro prozirne ili ...?
Zanima me jel netko naručivao Avia patike ?
Sin mi nosi nike-ov br 8 uk , adidas 8.5 uk a naš 42 , sad ne znam što da naručim i kakvi su im kalupi ,
a nema komentara da u njima probam skužiti veličine kalupa
Je li netko kupovao parfeme s ove stranice?
Ima li koga za podijeliti poštarinu na SPORTS DIRECT? Čim prije to bolje.
Inače, bila sam danas u Next dućkasu jer sam našla na webu divne i neskupe balerinke pa sam probala neke najsličnije. Ugl. 39 fakat je 39. Ali, onda sam probala neke druge modele, i tu sam već bila na 38,5. Tak eto čisto za informaciju.
I jel ono netko pisao na koju cifru carine? Moram li paziti koliko naručujem? Eto danas sam naručila te za 194kn. Htjela sam još i sandale, ali možda njih zasebno?
Posljednje uređivanje od Jelka : 06.05.2014. at 21:43
Carine? Ja se nadam da ne? Pa to je iz UK.
Ja sam nedavno narucila za 200-tinjak kuna i nije bilo carine. Sad sam narucila za malo visei ja mislim da ne bi trebalo biti carine.
Postarine nema.
Nema carine iz UK.
Kod nas se otvorio Nextov dućan. Klaustofobično je, prenatrpano, i skuplje od neta. Ali je zgodno jer mogu maloj probati cipelice prije nego ih naručim.
ja sam danas naručila sa stranice nextdirect.com, jel će mi to cariniti onda? iznos je 230,00kn. nisam znala za ovu uk stranicu
sad sam skužila da hoće, premašila sam ovaj iznos. užas. pa kak sam tak munjena. kako mogu to opozvati ako sam danas tek naručila?
ozbiljno?! joj ja im sad poslala mail sa upitom dali mogu opozvati narudžbu!
odi u povijest svojeg pretraznika pa ces vidjeti adresu internetske stranice s koje si narucila, sigurna sam da je hr.nextdirect.com i da nemas carine
Pa nema veze. Ako ju automatski opozovu, sutra napraviš novu.
A carine iz UK na ovakve stvari definitivno nema. Neki dan mi je stigla pošiljka u vrijednosti od 300+ eura bez ikakvih problema.
Za carinu je svejedno s koje stranice je narudžba - bitno je da se pošiljka upućuje iz UK.