Zato sto kod nas ima samo taj program do 12 godina. A preko neta mozes naruciti velicine do 16.
Ne znam zasto kod nas nema i tih velicina. Mada, nema nista posebno ni za 12 god ovdje. Ono, jedna majica
Za bebace ima premedenih stvari.
Zato sto kod nas ima samo taj program do 12 godina. A preko neta mozes naruciti velicine do 16.
Ne znam zasto kod nas nema i tih velicina. Mada, nema nista posebno ni za 12 god ovdje. Ono, jedna majica
Za bebace ima premedenih stvari.
Ma gledala sam pidžame i ima samo do 12, a na netu iste te pidžame do vel. 16.
Dakle, nisu različite kokekcije, programi, što već, nego identične stvari.
elly na nextu,
Cure, može li mi netko reci kakvi su brojevi na Vertbaudetu?
U odnosu na npr next, Benetton i sl. Manji, veći?
vertbaudet je manji, kao svi francuski brendovi
Tnx.
Ali veličina iz size guidea bi trebala odgovarati?
Da se ravnas po visini djeteta i ostalim mjerama koje odgovaraju
odredenom broju?
Btw.
Upravo zaključila narudžbu i odem ja još jednom na njihovu stranicu
kad ono objavili 25% sniženje na dosta toga![]()
Posljednje uređivanje od orange80 : 25.11.2014. at 00:15
ajde mi sugerirajte neki OK HR web shop sa igračkama a da nisu pod suho zlato?
Ja ti kod njih kupujem vec godinama i koliko sam skuzila oni ti znaju istovremeno imati nekoliko raznih ponuda, skoro pa kao da klasificiraju kupce s obzirom na prijasnje kupovine i na temelju toga im dodijele offer code.
Moja zadnja narudzba je napravljena prosli tjedan u petak, moj offer code je bio 8034, 25% popust i poklon (nekakve bozicne kuglice).
Sad vidim da je offer code 8026.
Koji tebi broj pokazuje?
Da li ti narucujes Vertbaudet dostavu na Hrvatsku adresu?
ja rijesila igracke na E-kupi,ubola neke stvarcice na bas velikim popustima!
(S2000,cak sam nasla iste ko na Zrinski samo jeftinije)
nego,ima 12dn da sam na web shopu knjizare ljevak narucila knjige,povodom Interlibera su imali akcije i besplatnu dostavu...
slala sam reminder mail,niko se ne javlja....nemogu ih ni dobit na tel pa sam vec lagano pissed....
da li je netko imao (negativno) iskustvo s njima???
Ja sam pocetkom godine narucila par knjiga od knjizare ljevak. Kako nisu stizale, odlucila sam ih zvati i uspjela dobiti nakon par dana da bi mi rekli da su rasprodane i da neznaju kada ce ponovo u tisak. Kad sam narucivala bilo ih je na stanju i dobila sam mail potvrdjene narudzbe. Mogli su me bar obavijestiti a ne da cekam tjednima uzalud... nikad vise...
Mango outlet ima 60 posto popusta na originalne cijene, treba samo upisati kod na kraju kupnje. Preko 300 kn besplatna postarina.
Samo da pohvalnim Vertbaudet.
Pošiljka stigla u roku 2 dana, a sto se veličina tiče, dosta su komotne
Barem na stvarima koje smo mi na rtucili.
Imaju super toplih jakni po povoljnim cijenama. Bila bih naručila ali mi se neda riskirati sa veličinama.
U komentarima ljudi kažu da su stvari manje pa ti sada znaj...
ima li tko iskustva s naručivanjem lego kockica na brick.hr?
imala sam račun 250 eura na sports directu i nakon plaćanje mi je došla porika da imam prvo na povrat 10 funti ako se učlanim u to nešto njhovo (zaboravila sam kako se zove). od tih 10 ti oduzmu 2, probni rok je 30 dana. kasnije se može ispisati. i tako ja ispunim sve potrebno i dođem do djela gdje trebam upisati broj kartice na koju će mi uplatiti lovu, a tamo nema hrvatske. da li je još netko dobio takvu poruku? i da , poštarina m eje došla 8,99 eura![]()
To je nazalost samo ua UK, ne vrijedi ostalima. I mi smo to lani dobili, ali sipak. Danas sam bas vidjela da su podigli postarinu na 6,99€....stalno kemijaju. Vjerojatno ce nakon blagdana vratiti na 1€.
Kako mi je promaklo, kad je iherb povisio poštarinu?
Nisam ni je skužila do maloprije. Ali kad ti cifra prijeđe 20$ postarina bude 4,45, pa nije tako strašno.
mango hr outlet - 60% na početne cijene (do 14.12.)
jel koja radila povrat tj zamjenu robe ili obuce kod sd-? kako to funkcionira? imam onu neku naljepnicu, adresu, sta sa tim svim
Zlatkica, nisam skuzila u koji ducan zelis vratiti, ači koliko znam svi funkcioniraju an slican nacin. Imas onaj papir na koji upises sto vraćaš i zašto. Obično su ti svi artikli već izlistani i ti samo obilježiš koje vraćaš. Obično ti negdje pišu šifre za nekoliko razloga zbog kojih vraćaš, ap upišeš odgovarajuću šifru. Sve dobro zapakiraš. Akosu ti dali naljepnicu sa adresom, to zakeljiš izvana, dodaš svoju adresu na drugu stranu i nosiš na poštu.
mislim na sports direct. imam naljepnicu sa nekakvim kodovima i jedan dio za odrezati gdje piše njihova adresa.
Nisam nikad od njih anrucivala, možda netko drugi zna detalje. Good luck!
Prvo provjeri koliko bi ti došla poštarina. Meni se nikad nije isplatilo raditi zamjenu.
A ni njima reklamaciju: kad su mi poslali krivi proizvod, rekli su neka ga zadržim i još mi refundirali novac za artikal koji nisu poslali.
Vracanje na sd je nebulozno skupo. Meni je ispalo da bih za povrat jakne trebala dostavnoj sluzbi platiti nekoliko stotina kuna
Dalmatinka, mi smo vraćali MM-ove cipele (i to baš teške bakandže tipa Timberland) i moju zimsku jaknu, poštarinu smo platili 100 kuna.
cipele smo mijenjali za broj veći, stigle su druge već za osam dana.
za jaknu su mi refundirali lovu.
I da, iherb je bezobrazno digao poštarinu, isplati se kupovati samo jako lagane stvari.
za ostalo je sada povoljniji Vitacost.
Samo da se pohvalim da sam na sd ulovila zimsku caterpillar mušku jaknu za 8 eura .Jučer se pojavila i za par minuta je već bila out of stock.
Sent from my SM-T210 using Tapatalk
Ima li tko da bi narucivao ovih dana sa sportsdirect? 8£ postarine na jaknu od 18£ mi je preskupo
clothingattesco.com ima lijepih i fakat jeftinih pidzamica i bodica, al me muce velicine. Pocinju sa 0-3 mjeseca. Je li to nas 50, a 3-6 mjeseci 56?
može li mi netko reći plaća li se carina, porez, bilo što osim iskazane cijene na proizvode kupljene preko hr.strewberrynet.com ?
curke, jel asos shop u uk ili americi? narucila bih par stvari al se bojim da me ne oderu na carini ako je izvan eu
Ima li neki (provjereni) webshop u eu da prodaje eko hranu (ono, tipa riza, brasno...) a da dostavlja u hr?
hvala!
Da li je tko naručivao s ove stranice? http://www.escapade.co.uk/childrens-...y-costumes.asp
molim vas, da li je netko u zadnja dva dana naručivao sa sd? luda sam. ali ono baš luda. ne mogu izvršiti uplatu, stalno daje neku grešku a na paypalu daje pending svakog pokušaja plaćanja. pisala sam jednima i drugima no odgovore mogu očekivati između 5-7 dana.
mi smo preksinoc...navalija im je ,MM je izgubio 2 itema dok je kompletiro narudžbu,u medjuvremenu su mu se rasprodali...
s placanjem nije bilo problema,odmah nam je sve OK prošlo, i SD i paypal....![]()
otkrili smo u čemu je problem...danima nam štekao net, barem smo tako mislili, da bi na kraju preko firefox-a sve teklo glatko...promijenili pretraživač i sve pet. prvi puta nam se ovo dogodilo.