Da, piše im kod na početnoj stranici, vrijedi za kupovinu iznad 50 funti
A kad prođe ta akcija bojim se da će poštarina ostati oko 20 funti :/
nekidan sam pročitala samo za uk, danas opet worldwide...ranit ću se, mogla sam si jaknu kupit za 20 funti...
ajde barem je utješno što smo podjelile troškove.
ja sam sinoć htjela s SD naručit i zaračunalo mi pt 8,99 funti. Nego, zašto je na Next UK sniženje, a na ovoj hr nije? Jelnetko naručivao proteklih god, da li će i za naše područje biti sniženje?
U kojoj valuti kupujete na SD ?
Ja sam do sada uvjek u eurima , ali sam jutros išla uspoređivati.
Računala sam po najvišem tečaju ( OTP banke) i ispalo mi za istu narudžbu
510 kn u funtama , 495 u eurima a 475 u australskim dolarima![]()
Tečaj ti ovisi kojom karticom plaćaš.
Kod nas se sve preračunava u eur, i ako je u funtama onda imaš dvostruku konverziju, prvo u kune pa kune u eur.
dizajnersko
za djecu i žene, cijene velike, ali SALE je odličan za markirane stvari
http://www.josephm.com/childrenswear.html
ja sam uglavnom dečikma timberland kupovala
Posljednje uređivanje od willow_tree : 12.01.2014. at 11:07
Da li je netko na SD kupovao dječje jakne everlast/karrimor/campri/regatta - zanima me veličina - mala ima 8 godina pa ne znam da li uzeti 7/8 ili 9/10 (da li su modeli manji ili veći) ...
Ja sam uzimala majice od flisa i mogu reci da treba uzeti malo vece. Mojima je onak, na knap :D
Istina, nisu sitne, prve su u vrsti u skoli
Ne znam jel tvoje dijete sitnije?
Sitnija je... i baš je na nekoj granici od 128 cm ...jel ima kod nas negdje Everlast jakni/trenirki? Da odemo probati ...
I ovaj je dobar: vino.hr
Ima li možda netko važeći code za free shiping ili dodatni popust na alexandalexa?
Posljednje uređivanje od ivano2 : 28.01.2014. at 09:01
Pitanje za next - jesu li brojevi obuće za djecu kao npr. bambi i sl.? Postoji li mogućnost zamjene broja ukoliko nam bude premalo?
Svježe sa SD - ruksak, kaput, top, njihov katalog, štoli i poslana nekakva reklamna velika šalica - 10 eura poštarine. Isplatilo se jer je sva roba bila snižena 50-80%.
tu salicu ti oni ubace u kosaricu i naplate, pa ju drugi put izbaci ako ju ne zelis
I katalog isto, ubace i naplate, treba ga maknuti iz košarice.
Sta se tiče vraćanja robebilo gdje, slabo se to isplati kad je postarina za nazad minimalno 120kn negdje. Pa ti vidi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam na SD-u kupila jaknu Karrimor i ruksak, super su. Donji dijelovi trenerke, onako, jadno. Londonsdale su nekako široke, jedan par mi je prekratak, jedan predugačak, sve različite marke, a veličina S, iako ja baš i nisam neki S. I majice sam neke uzela- Lee Cooper i Voodoo Dolls. Odlične! Samo, one su ipak trebale biti M, ne S. Možda me natjeraju da prestanem žderati.![]()
ja preko sd kupila sebi i muzu tenisice za trcanje Avia (neka američka marka) za cca 380 kn oboje s postarinom. Velicina dobra, brzo stiglo. Pa koliko traju traju.
I da nije da cu bas sada trcati jos neko vrijeme. ALi nek se nadju.
Posljednje uređivanje od sasana : 30.01.2014. at 14:21
Ima li netko vocuher za popust u Leo webphospu (nakladnik iz Rijeke) http://www.leo.hr/ ?
Kupila bih slikovnice, a pita me imam li voucher za popust....
Tribala bi kupiti bateriju za mobitel. Jel vama pada šta na pamet osim ebaya?
Je, našla sam, al prvo sam sve isklikala da nađem di se pribacuje na engleski. Hvala ti marta, oprostite na off-u!
ne znam da li je ovo netko stavio:
desigual
http://www.charadaweb.com/en/
Ako slučajno ima netko iz Osijeka da bi skoro naručivao sa SportsDirect-a please nek mi se javi na pp. Trebam samo jednu stvar pa bi mi bilo super da podijelimo poštarinu.
Pitanje za sve vas koje ste naručivale sa SD. Došla nam je roba i moramo mijenjati 2 stvari za veći broj, a 2 su dobre. Koja je procedura sa tim? Jel preko DHL-a vraćam ili?
Kaput sa SD se u tjedan dana počeo raspadati. To nisam do sada doživjela. Gumb se odvalio (druker), rašio se dio podstave, sva sreća pa kupljen na rasprodaji za male novce ....![]()
Meni opako kasne tri narudžbe s iherb-a.
Obavijest da su krenule sam dobila 13 i 15. 01. slala sam im mail ali za sada bez odgovora.
Da li sam jedina?
http://lamaloli.com/en/
ne znam jel tko stavio, al ovdje se može zdrobiti poprilično love..![]()
Saf, nisam nikad vraćala na SD, ali ima na webu napisana procedura. A ako im pošalješ mail javit će ti se većinom u roku 24 sata. Inače, sve majice koje sam sebi tamo kupila su nakon par pranja dobile rupice. Na dječjoj odjeći nisam primjetila takve probleme.
kiara79, kolika je poštarina na tom LamaLoLi? Ne mogu doći do dna stranice, stalno mi otvara nove slike.
Šalju u EU, ali ne u Hrvatsku
"International Customers, please note Unfortunately at this time we do not ship internet orders to Africa (any country), Argentina, Australia, Azerbaijan, Bermuda, Bolivia, Brazil, Chile, China, Croatia, French Polynesia, Hong Kong, Indonesia, Israel, Japan, Korea, Kuwait, Lebanon, Malaysia, Mexico, New Zealand, Peru, Philippines, Russia, Singapore, Taiwan, Thailand, Turkey, or Vietnam. Please check our Store Locator for retailers in these regions."
Trebao bi im netko objasniti da Croatia spada u EU![]()
Neli, ja sam im probala objasniti, ali nije mi prošlo...nemam pojma zašto je to tako.
Jučer stigle 2 pošiljke i danas papirić u kasliću, možda je i treća...jupiiiii