Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Svi web shop-ovi na jednoj hrpi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

www.3suisses.hr, jel tko naručivao, kakva im je roba, našla sam neki super kaputić za malog pa me zanima kvaliteta

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj leptirići prvotno napisa Vidi poruku
    www.3suisses.hr, jel tko naručivao, kakva im je roba, našla sam neki super kaputić za malog pa me zanima kvaliteta
    Ja sam par puta naručivala stvari za sebe ugl, a za curku samo bodiće i bili su mi dobri. Ja sam vestu za sebe malo platila, pod onim gdje piše "niske cijene", pa evo već treća joj je godina i ista je

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ne znam jel već netko stavio http://www.laredoute.hr/. Mi zadovoljni sa oblekicom

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj saf prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam jel već netko stavio http://www.laredoute.hr/. Mi zadovoljni sa oblekicom
    mislila sam kod njih uzeti posteljinu, ali stvarno ne kuzim ove njihove kockaste jastucnice ?!? je li netko uzimao?

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    mislila sam kod njih uzeti posteljinu, ali stvarno ne kuzim ove njihove kockaste jastucnice ?!? je li netko uzimao?
    ja sam gledala krevetninu u kiki i nije mi jasno bilo kakve dimenzije to prodaju - dok mi prodavačica nije objasnila da nijedna kreventnina nema jastučnicu 80 x 80, kakvu ja trebam jer sam takve jastuke iz Njemačke donijela. očito u HR druge dimenzije idu...?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •