Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Svi web shop-ovi na jednoj hrpi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    mogla si tražiti i da vrate paket pošiljatelju,a onda od iherb tražiti povrat novca
    A jel mogu to još uvijek zatražiti s obzirom da nisam još riješila obrasce? I ako mogu koji je postupak dalje sa iherbom?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj saf prvotno napisa Vidi poruku
    A jel mogu to još uvijek zatražiti s obzirom da nisam još riješila obrasce? I ako mogu koji je postupak dalje sa iherbom?
    ja sam bila naručila s ebaya 3 različita paketa od 3 različita sellera i svi su došli isti dan
    vrijednost nije bila velika (niti 200 kn sve zajedno), ali carina mi je poslala dopis da dostavim jcd i još svašta da mi mogu cariniti
    da bi im to dostavila ja bi trebala platiti špeditera da to sastavi i još svašta nešto
    moji paketi su poslani običnom poštom, pa sam zvala poštu i pitala što se događa s paketima ako ih ja ne želim preuzeti
    od svih opcija mi je najjeftinije i najjednostavnije bilo poslati carini dopis da ne želim preuzeti pakete i da ih odmah vrate pošiljateljima (pošta to radi o svom trošku)
    a zatim sam sellerima poslala mail da će im se paketi vratiti zbog problema na carini i da ih ponovno pošalju na druge adrese (naravno platila sam njima troškove ponovnog slanja, ali to je bilo par kuna - zanemarivo na iznos koji mi je carina pokušala izbiti iz novčanika)

trebala bi kontaktirati dhl? (pitati kako povrat ide) i iherb -objasniti situaciju i pitati dal bi uzeli povrat i vratili ti plaćeno (bez poštarine)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •