Imate li neki link za web shop za dječju obuću - bezuspješno tražim tople i visoke tenisice za vječnog biciklistu.
Imate li neki link za web shop za dječju obuću - bezuspješno tražim tople i visoke tenisice za vječnog biciklistu.
hm mislim da ne, zaboravila sam na to :/
ja sam narucila na slovensku adresu, dostava je bila besplatna.
Kako me nerviraju domaće dostavne službe. Sve pakiraju u kutije od po dva metra.
Više neću naručivati jer me sve sramota kako me susjedi gledaju gdje non stop naručujem neke glomazne pakete.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 17.11.2015. at 13:45
amazon.com
narucila bi neke legice al u listi nema Hrvatske,a Srbije na primjer ima...
mogu li im se i gdje/kako obratiti da posalju u Hrvatsku? jel itko pokusao?
Jel ima netko iskustva s nasim webshopom "the shop" iz Trogira?
Nisam bas iskusna s webshopingiranjem pa me strah da ne uplatim novce i nikad ne stigne.
ima li tko da naručuje s weba ?
tražim ovo http://www.ebay.co.uk/itm/3316340987...%3AMEBIDX%3AIT ali me s(kršitelj koda)ment izluđuje, ili ne šalju u HR ili je poštarina dvostruko veća od cijene proizvoda
nije kršitelj koda već slanje na engl.![]()
Posljednje uređivanje od MikiMama : 25.11.2015. at 11:19
MikiMama , ja ti imam moulineqov i odlican mi je.
mislim da ga se moze naci i za 300 i kusur kn.
što, baš ribež? imaš neki link na njega ili sl?
Imam doma onu multipraktik sjeckalicu sa posudom, ali skuplja prašinu jer mi prevelika ta posuda i prekomplicirano pranje, pa zapravo nikad ne koristim
ovu iz linka sam vidjela kod nas za 400 kn i kusur ... mislim, bilo bi dobro ako ide za manje para ...![]()
to ti je ovo:
http://recipeci.com/moulinex-fresh-express/11238/
ali vidis, dok sam trazila sam nasla razlicite cijene a nijedna bome nije oko 300 kn. moguce da postoji par modela? ja kad sam kupovala bila je opcija elipso ili interspar i u jednom je bila dosta povoljnija pa sam platila 300 i nesto kn.
pomoć
kakvi su muški brojevi odjeće na next direct?
je li tko naručivao?
nitko ništa?
dobro da preciziram
muške mjere kod hlača mi nisu jasne
a treba mi za poklon
brzo mi treba
jel tko naručivao?
Hvala Ivana s
Zaposlila sam rođake da odu do nexta i izmjere mi
Prisli mjesec narucivala sam s soliver.eu, ostala sam razocarana. Narucila sam jednu torbu pa kad vec placam putne ubacila sam i jednu majicicu. Uglavnom , u paketu stize samo majica. Obratila sam se mailom, odgovr je bio da je torba 'sold out'. Torba se pridavala jos kojih tjedan dana po mojoj isporuci i prituzbi na stranici i tek su je onda makli. Mislim da su me na checkoutu trebali obavjestiti da artikla vise nema, a njihov povratni mail je bio bas apsurdan. Inace pt su fiksni kojih 4,5€ i posiljka stize za kojih 5dana. Ne mislim vise narucivati . Imaju dosta snizenja al ono sto nesto vrijedi snizeno je tek za 2€.
Narucivala sam sa shoecocktail.com. prekrasna ponuda, trenutno akcije djecjih cipela 40%. Odabrala sam placanje pouzecem. Reklamiraju distavu 3.radni dan. Ja sam 5.po narudzbi dobila da kasne sa distavom, uglavnom ne odgovaraju zurno na poruke te isporuka u konacnici nije ucinjena.
unatoc tome, pokusat cu ponovo, imaju predobre cipele.
Jos jedna stranica sa super stvatima
www.boden.uk, dostavljaju u hr, upravo im postarina porasla na 6funti. Inace dosta skupi al imaju popuste do 60%( isti artikli al u razlicitim bojama i velicinama ima razlicite cijene pa obavezno na sve klikati jer se cijene razlikuju po 10funti ovisno od boje).
Za vertbaudetovke, krenula su im snizenja......
I da, kakva je nextova djecja posteljina?
Molim pomoć oko sportdirecta. Kad im piše 2-3 godine koja je to veličina, tj. visina? Ili koja je visina 3-4? Ne pišu ni u tablicama cm.
Hvala! Inače to pogledam, nisam se sjetila. Mada sam dobila oprečne stavove. Kad ti malci nisu jednakih veličina. Riskirat ću.![]()
ima li tko iskustva sa www.sales-shoppe.com
Jel netko kupovao s ove stranice? Vidim da je HR na listi zemalja u koje šalju ... drže Pediped.
http://www.kinderbliss.com/
jel ima tko iskustva s ovima:
http://www.rosegal.com/
ok, thanks!
(ja već počela puniti košaricu, dobro da sam pitala)
Jel kupujete igračke preko neta? Imate li kakvu preporuku? Mali mi ima ubrzo rođendan pa bi mu uzeli Jana i gusare iz Nigdjezemske .
Kad naručujete s iherb-a, kako izaberete proizvođača?
Meni su svi jednako nepoznati.![]()
I... kolika je poštarina za HR?
Kako misliš nepoznati, pa ima solgar, twinlab, childlife...a ove neke druge malo poguglam
Poštarina 4$
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aha, ima i poznatih... za ovo što ja gledam nema.
Prvi put gledam na tu stranicu.
Posljednje uređivanje od Mojca : 26.01.2016. at 09:56
Pazite na total kod narucivanja iz USA (konkretno Iherb) ,maksimalno 160 kn je ekvivalent s kojim cete proci bez problema:na sve iznad placa se PDV
Ili ja nisam imala srece.
A sto reci, od tjedan do tri. Bliže tri uglavnom :lol
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imam jedno pitanje tj problem.
Narucila sam iz Verbaudeta grudnjake za dojenje, pamucni bas kakve sam htjela.
E sad, na njihovoj stranici za odabrati ima samo jedna vrsta brojeva I ja odabrala 90c,
kad dosli grudnjaci na kojima pise Eur 75c, FEBp 90c.
Dale ova vrsta FBBP broj nema nigdje istaknutog na njihovoj stranici, tj. nigdje ne pise nikakva vrsta brojeva
da li se radi o Eur, I, F ili sto nego samo 85b, 90b itd.
i nigdje ne pise da su ti grudnjaci Eur 75c
Ja mislim da se radi o njihovoj gresci, ali sto sada napraviti. U refunds poglavlju uopce ne pretpostavljaju mogucnosti njihove greske, nego samo naseg nezadovoljstva proizvodom i vracanje naravno o nasem trosku.
Napisala sam prigovor, ali sto mi savjetujete napraviti?
Ma realno oni su meni samo mrvicu knap i to sad kad sam najveca ikad (i najmanjih je problem grudnjake prosiriti) ali princip mi je totalno koma
tj nije u redu da oni uopce ne napisu u cijim mjerama su im proizvodi.
Npr. Next ima i Eu i Uk i jos neke druge u sizes, a ovi nist od toga.
super zadovoljna. nisam platila pdv.
fitness.com.hr
Pored proizvoda im piše da dostavljaju isti dan ako se naruči unutar sljedeća četiri sata.
Prvi put im je trebalo tjedan i pol dana da dostave, zbog tehničkih problema kažu.
Ni jučer nisu dostavili isti dan. Sada čekam.
Znači, ovo dostava isti dan ignorirajte. Obična laž.
Loptu i maslac.
Onda sam im slala email, pa mi vele da ne piše na stranici da je dostava isti dan, već da šalju taj dan. To je točno.
Pogledam danas na status narudžbe i vidim da je tek u pripremi. Znači, kako god, ipak lažu.![]()
Od sada s dostavom i u Hrvatsku:
Bershka
Stradivarius
Pull&Bear
Zara
Zara home
Uzivajte!![]()