Kupila sam od njih kauč prije godinu i pol. Predobar je, u živo izgleda puno bolje nego na slici. Nije udoban tip kauča u koji se baciš, nego onaj više kao stilski na noge. Nisam očekivala da će biti ekstra udoban, ali je premašio sva očekivanja.
Ali. Bio je jedan problem. Kauč je došao s nogicama, ali nije bilo rupa za te noge niti naznačeno gdje bi točno noge trebale ići/pod kojim kutem, na kojim mjestima i koje su prednje a koje stražnje, niti ikakvih puta o sastavljanju. Zvala sam ih i oni mene, pričali smo par puta, ali oni nisu uspjeli shvatiti. U call centru (Rumunjska) nije baš dobro znala pričati Hrvatski. Više je kao neki Makedonski pričala, ali manje razumljivo od Makedonskog. Nemam pojma, ali nije znala niti jedan drugi jezik. A kao Talijanska marka. Na kraju sam pričvrstila noge kak mi se činilo da će stajati i do sad se nije srušio. I dalje mislim da su trebali barem naznačiti gdje ide koja noga. Imam fotelje sličnog dizajna iz Ikee i imaju prednje noge bliže jedna drugoj, a stražnje noge skroz na rubovima, kako bi bile stabilnije. Budući da nisam majstor statike, ne znam gdje treba stavit noge za optimalnu raspodjelu sila u kauču. Niti bi prosječan kupac trebao znati.
Mogla sam ga vratiti (to mi je rekla Rumunjka), ali ne znam kako bi to izvela na nerazumljivom Makedonskom.