Oko podneva sam pročitala vaše odgovore i bacila se na primjenu savjeta.Doru sam hranila u uspravnijem položaju i stavila sam je na povišeno pri spavanju.I misija je danas uspjela!Dobro je podrignula,samo je jednom bljucnula i to vrlo malo.
Dr nam je dala te pahuljice kao mogućnost ka sprječavanju bljuckanju,vjerojatno zbog mene jer je mislila da ja u tome vidim mogući problem.
Što se tiče moje bebe-vrlo je živahna i vesela,smije se,guguće,već se od 7. tjedna okreće sa trbuha na leđa-sama!
Presvlačim je 5-6 puta dnevno i pelene su svaki put dobro popiškane,a stolicu ima čak i 2 puta dnevno.
Ništa ne jede na bočicu i ne želim joj davati te pahuljice jer želim da bude isključivo na prsima koliko god je to moguće!
Da li je to bljuckanje nasljedno?Sestra mi je rekla da je moja nečakinja bila "šampion u bljuckanju".
Hvala na svim savjetima,puno su mi pomogli.Jednostavno,bilo mi je žao moje bebe da se toliko muči,a i kada sam vidjela mlijeko vani žao mi je bilo što nije ostalo tamo gdje mu je mjesto!
Inače,prvi je mjesec dobila 600 g,a drugi 950g!