Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: njega i vrtić

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno njega i vrtić

Dakle ovako imamo dosta zakompliciranu situaciju
    žBili smo upisani u vrtić na poludnevni program jer sam ja bila na njezi.
    E sad to mi je isteklo i onda smo se sada prebacili u drugi vrtić koji nije više pod istom upravom, več je pripao jednim drugom vrtiću.
    E sad me zanima pošto ja više nisam na njezi kad ću potpisivati ugovor jer imam pravo na cjelodnevni boravak

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a kakav ti je sad ponuđen ugovor, možda te traže da ponovo napraviš adaptaciju kroz 3-4mjeseca, pa onda dobiš za stalno i cjelodnevni.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 11.09.2013. at 06:46

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a kakav ti je sad ponuđen ugovor, možda te traže da ponovo napraviš adaptaciju kroz 3-4mjeseca, pa onda dobiš za stalno i cjelodnevni.
    pa u principu bila sam u vrtiću i popričala sa gospođom.
    nije ona niš konkretno rekla, samo je rekla da nisu ni znali da su dobili djete sa posebnim potrebama.
    Onda sam joj objasnila da on to nije.
    U principu oni valjda još nisu ni prenesli ugovore.
    Ali je rekla da moraju vidjeti medicinsku dokumentaciju njegovu, upoznati djete...
    ali mene onako zanima po nekom pravilniku i zakonu kakva su moja prava.
    Pošto više nisam na njezi a i dobila sam otkaz i trenutno ne radim pa da znam

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

gle sad njega nema veze s nićim, već papiri koje ćeš im ti dati, oni sad išćitavaju iz njih dal bu po posebnom ili odma na puni ugovor.

sam sam punu godinu dana dobivala produžetke radi njegovog stanja i prehrane, ovaj tjedan bi trebala dobiti novi ugovor, zadnji je bio pisan od 8-15 sati, on je realno tam od 9( -10) do 15 sati, meni je moja rekla da oni trebaju zaokružiti neku pedagošku godinu, radi toga mi nisu odma dali ugovor do kraja kalendarske.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

evo i meni su rekli da donesem svu njegovu medicinsku dokumentaciju i da će ga malo promatrati pa će onda vidjeti

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ak će čitat iz dokumentacije ono pravo, mislim da ćeš imat ponovnu adaptaciju.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ne kužik kakvu i zakaj novu adaptaciju.
    Super je opće ne plače.
    Ali trenutno smo do ručka.
    Onda sam im rekla da smo u priješnjem vrtiću bili od 9-14 pa su rekli da će vidjeti šta piše u ugovoru.
    A da će ga sad malo promatrati ovj mjesec pa će vidjeti kak on funkcionira i kak se snalazi.
    A sestra je već rekla da je on super i sa djecom i sa tetama.
    Ma i u prijašnjem vrtiću su ga tete hvalile da je dobar tako da se nadam da čemo dobiti produljenje

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mislila sam samo radi toga jer je novi vrtić, a i ima medicinsku podlogu, tako da će oni to svakako iskoristiti.

ja dobila ugovor na 6 mjeseci od 8-15 , ali će on najmanje do Nove godine ići po starom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •