Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: vježbanje - kako i kada?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno vježbanje - kako i kada?

malo drugačija tema nego ona ogromna vježbačice 1,2,3
    znam da ima tu dosta izgovora, ali evo, jučer se taman naperim za vježbanje nakon što mali zaspe u 20h, i dođe mi rodbina koju baš ne mogu istjerat. budu do 21, a meni se onda ne da vježbati do 22 jer se još budimo za sisanje po noći počesto i to me umara.

kad vi vježbate, kako sa bebom, tko je čuva itd? dajte mi ideju da si posložim život i ubacim vježbanje u to!
    ljetos je bilo super dok smo bili kod bake, ali sad je nema tu!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

neki se bude rano ujutro pa odvjezbaju, neke to odrade za vrijeme spavanja djeteta, neke kad im se decko/muz vrate s posla pa on preuzme brigu o djetetu, neke navecer.
    zasto ti treba sat vremena? pa imas niz programa koji krace traju.

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nisam se aktivno uključila u temu o vježbanju, ali vježbam.
    Nemam više bebu, imam dečka od 4,5 godine i vježbam prije posla.

Probudim se oko 6:20 i počinjem vježbati u 6:30 do 7:00 plus/minus 10 minuta.
    Nakon toga tuširanje, brzinsko oblačenje i trk na posao.

Ako si jutarnji tip onda probaj ujutro, meni to puno više odgovara nego navečer.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj littletunafish prvotno napisa Vidi poruku
    malo drugačija tema nego ona ogromna vježbačice 1,2,3
    znam da ima tu dosta izgovora, ali evo, jučer se taman naperim za vježbanje nakon što mali zaspe u 20h, i dođe mi rodbina koju baš ne mogu istjerat. budu do 21, a meni se onda ne da vježbati do 22 jer se još budimo za sisanje po noći počesto i to me umara.

kad vi vježbate, kako sa bebom, tko je čuva itd? dajte mi ideju da si posložim život i ubacim vježbanje u to!
    ljetos je bilo super dok smo bili kod bake, ali sad je nema tu!
    Vježbam ponekad u 6 ujutro, ponekad u 10 navečer. Meni je ustvari najbitnije sve ujutro odraditi - doručkovati, pripremiti ručak, namiriti bebu, onda ako stignem, još i odvjećbam. Ako ne, onda u toku dana kada stignem.

Vježbam kada malac spava. Ako se probudi, stavim ga u AS ispred sebe i onda on umire od smijeha gledajući me.

Napominjem da se radi o dvomjesečnoj bebi, isključivo dojenoj. U prijevodu - nema izgovora!

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja jedino navečer uspjevam, ljeti mi nije problem i u deset navečer a zimi mi se bome spava već u osam...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ma to sat vremena okvirno, vozim biciklu nekih pola sata, i nakon toga još malo nekih vježbi tipa čučnjevi i tuširanje. sve skupa bude 45 min, do sat vremena.
    vidiš, mogla bih ga staviti u AS; barem probat, jer on ipak puzi i nervira ga biti na jednom mistu

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Vježbanje mi je bilo koliko toliko moguće dok ne bi postali pokretni.

Sad više ne znam gdje mi je g..ica a gdje glava od posla, apsolutno je sve na meni i moram priznati da već dugo nisam vježbala.

Možda je izgovor, ali meni treba barem malo vremena za biti sa sobom, to mi je preduvjet da uopće počnem razmišljati o vježbanju.

duma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Vježbam ponekad u 6 ujutro, ponekad u 10 navečer. Meni je ustvari najbitnije sve ujutro odraditi - doručkovati, pripremiti ručak, namiriti bebu, onda ako stignem, još i odvjećbam. Ako ne, onda u toku dana kada stignem.

Vježbam kada malac spava. Ako se probudi, stavim ga u AS ispred sebe i onda on umire od smijeha gledajući me.

Napominjem da se radi o dvomjesečnoj bebi, isključivo dojenoj. U prijevodu - nema izgovora!
    Svaka čast nakon 2 mj. od poroda početi vježbati ! Meni je to SAN!!! Još uvijek sam trudna, ali sve bilježim, čitam, "skidam" s neta- al' ako mi porod bude kao 1. Ne bum pošteno sjela 2 mj. a kamoli vježbala :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •