Dobila sam prvu menstruaciju godinu i pol nakon poroda (prije neka tri mjeseca). Bila je dosta oskudna, a trajala je 5-6 dana. To mi je djelovalo OK za prvu menstruaciju. Druga je sljedila nakon 30 i nesto dana. I bila je sasvim normalna i uobicajena... jedino sto nije bolila... (za razliku od onih prije poroda) e, onda iducu dobijam nakon 25 dana, i to nakon sto mali (koji je jos uvijek veoma revan sisavac) puna dva dana nije sisao zbog upale grla (a ja sam u ta dva dana izdojila mozda 2 deca mlijeka). Ta mensturacija (? ako je to menstruacija) traje 3-4 dana, al je sasvim oskudna, krv vidim u principu samo kad se brisem na wc-u... Dva tjedna poslije dobila sam uzasno jaku crijevnu virozu i poslala maloga kod bake na dva dana... U ta dva dana izdojila sam bice dec mlijeka, cice su mi se prvi dan prepunjavale, al onda su lagano postale opustenije. Nakon dva dana (jucer), mali se vraca kuci, sise i sise i sise pola dana i cijelu noc... i ja jutros ponovno na wc papiru vidim krv... Bas sam trebala ovaj tjedan ici na sistematski i kod ginekologa na pregled, ali ova viroza mi je poremetila planove, tako da cu to obaviti drugi tjedan. Al dotad me zanima, ima li tko slicnih iskustava? Ja pretpostavljam da mi hormoni lude od te kombinacije nacicavanja (u cijeli ovaj period uletio je i godisnji kad mu je sisa bila na raspolaganju skoro 24/7 i kad je stvarno puno sisao) i dvodnevnih nesisanja... al se isto malo brinem da nije i stogod gore.