Pokazuje rezultate 1 do 50 od 361

Tema: Knjige mog života

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    I ja jako volim Ranka Marinkovića
    Ali Never more mi ipak nije tako dobar kao Kiklop, kojeg se svaki dan prisjetim bar nekoliko puta.
    I samo zbog njega bih rado posjetila Vis jednog dana...

Ja sam isto velika obožavateljica Kiklopa i neke rečenice iz te knjige su mi ušle u svakodnevni govor
    (danas mi je mami rođendan pa sam nešto mekan, ili sve bijelo i mala neka bolest ili kurtoazija i kurtoafrika)
    Gledala sam predstavu sa R. Šerbedžijom u HNK kao klinka i tada je počela ta ljubav.
    Baš sam u skladu sa gradivom iz prirode i društva za 3. razred pustila Lei Orijentaciju po mahovini sa youtube neki dan - bilo joj je jako smiješno.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto velika obožavateljica Kiklopa i neke rečenice iz te knjige su mi ušle u svakodnevni govor
    (danas mi je mami rođendan pa sam nešto mekan, ili sve bijelo i mala neka bolest ili kurtoazija i kurtoafrika)
    E, ovako i meni, ponekad
    Orijentaciju po mahovini znam napamet od riječi do riječi.
    Ali kvaliteta tog romana nije samo u tome, nego i u vjernom dočaravanju atmosfere u Zagrebu pred početak rata.
    Kad malo bolje razmislim, glavni likovi kod Marinkovića mi obično lagano idu na živce ali me oduševljava prikaz atmosfere, okruženja, svega skupa.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Gledala sam predstavu sa R. Šerbedžijom u HNK kao klinka i tada je počela ta ljubav.
    Baš sam u skladu sa gradivom iz prirode i društva za 3. razred pustila Lei Orijentaciju po mahovini sa youtube neki dan - bilo joj je jako smiješno.
    Jaaoooo jos jedna! Danas je moj dan definitivno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •