Pokazuje rezultate 1 do 50 od 361

Tema: Knjige mog života

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li je ovo tema o knjigama koje volite, ili koje smatrate da treba voljeti? Nekako mi skoro sve liči na popis lektire.
    Čitajući u prosjeku bar dvije knjige tjedno, teško se mogu odlučiti za najbolje. Uglavnom su to one u kojima je dobra priča i dobar, pametan humor. Da počnem nabrajati, ne bih stala. Ja VOLIM čitati knjige, i to je to.
    Pa napiši koju si zapamtila, da te se dojmila, bila to lektira ili ne...

Spomenuti Henry Miller komentira u svojoj autobiografiji kako neki ljudi čitaju kao spužve, a drugi kao cjedila... Kako ti čitaš?

Ja ovdje nisam nadrobila krimiće o Kay Scarpetta (Patricia COrnwell) iako su silno zabavni, ali to za 2 dana zaboravim i mogu za 2 mjeseca čitati ponovno.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Uf, Henry Miller, sve pročitala do čega sam došla. Skrušeno priznajem da su mi ofucane
    Kad smo kod naših autora uživam čitajući P. Pavličića. Ne samo kriminalističke, nego i one druge. "Literarna sekcija" mi stoji kraj kreveta. A "Zaborav", divna, otišla sam u Zagreb, u Botanički vrt kupiti Velebitsku degeniju nakon te knjige.
    Pa C. Mccullough npr. Drugo ime za ljubav, pa Prvi čovjek Rima, pa, da ne pričam, Ptice umiru pjevajući.

Heidi, valjda sam ju pročitala kao dijete 10 puta. Male žene.

Norveška trilogija, čitana i prečitavana. I dijete dobilo ime po liku iz nje.

Ima tih koje su mi ostale u sjećanju...

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Spomenuti Henry Miller komentira u svojoj autobiografiji kako neki ljudi čitaju kao spužve, a drugi kao cjedila... Kako ti čitaš?
    .
    A ja bi jako voljela da produbimo temu o tome na filozofskom...sto mislite?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj alga prvotno napisa Vidi poruku
    A ja bi jako voljela da produbimo temu o tome na filozofskom...sto mislite?
    Bilo bi zgodno ako bude zainteresiranih, a sudeći po ovom topicu - moglo bi ih biti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •