Pokazuje rezultate 1 do 50 od 361

Tema: Knjige mog života

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

E pa da - Paulo Coelho , njegove sve, ali sve do jedne

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    E pa da - Paulo Coelho , njegove sve, ali sve do jedne
    Pa rekla si da nisi pročitala ni jednu knjigu s radnjom od početka do kraja... Izgleda da ipak jesi!

Offt. Ja isto prečesto nemam strpljenja za dugotrajne radnje. Zato sam i u prvom postu ovog topica navela Lumbura i Knjige mog života jer to su knjige koje možeš doslovce otvoriti na bilo kojoj stranici i čitati na preskokce, a možeš i redom od prve do zadnje stranice. Prave knjige za zaposlene majke ili za ovakve granične adhd-ovce kakva sam ja (pažnja mi zna skakati kao divlja vjeverica, tek su me djeca malo prizemljila).

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pa rekla si da nisi pročitala ni jednu knjigu s radnjom od početka do kraja... Izgleda da ipak jesi!

Offt. Ja isto prečesto nemam strpljenja za dugotrajne radnje. Zato sam i u prvom postu ovog topica navela Lumbura i Knjige mog života jer to su knjige koje možeš doslovce otvoriti na bilo kojoj stranici i čitati na preskokce, a možeš i redom od prve do zadnje stranice. Prave knjige za zaposlene majke ili za ovakve granične adhd-ovce kakva sam ja (pažnja mi zna skakati kao divlja vjeverica, tek su me djeca malo prizemljila).
    Još malo off - hihi ne znam kako se nisam prije sjetila , dakle ipak sam čitala njega s radnjom .. od knjiga sa likovima i radnjom sam odustala zbog lektire u školi, baš su me maltretirali .. možda sad nešto propuštam, možda ne , možda nađem ovdje nešto što me zaintrigira ( a da nije ljubavni krimić itd )
    Huh, priželjkujem djecu koja će me prizemljiti :D

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    (pažnja mi zna skakati kao divlja vjeverica).
    Koja dobra usporedba, riknula sam, ima nas još

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •