Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Priznati istinu ili živjeti u obmani?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Muskarac koji je priznao moje dijete moj je sada bivši dečko,i on od početka zna da nije djetetov biološki otac.
    Pišem o zakonskim posljedicama. Ovaj čovjek je djetetov otac. Po zakonu. I to jt to. Ako to nije, neka me neki pravnik ispravi. Ali, priznanje očinstva sa sobom povlači sve ostalo.

Da li će reći jednom djetetu da mu otac na papiru nije i biološki otac, druga je stvar. U djetetovom rodnom listu piše da mu je to otac. I zamislite sad dijete kojemu se kaže da mu to nije otac, da je netko nepoznat napravio ga. A zašto ga je ovaj priznao?
    Ma, neka svima kaže istinu, meni to nije bitno, ali mora prvo riješiti papirnati dio. Ispisat navodnog oca iz rodnog lista. I ostaviti samo sebe kao roditelja. Može li se to uopće?

Jer, sve dok je u rodnom listu ime nekog muškarca, on je otac, njegovi roditelji su djed i baka. Zakonski. I ako to žele biti.

Opet se pitam, zašto je taj čovjek priznao dijete, ako ga ne želi? Gdje mu je pamet bila? I gdje je otvaračici teme pamet bila kad je to dopustila?
    Izvući se iz svega neće biti ni malo lako. A kako će to prihvatiti najnedužniji od svih, koji će kad-tad saznati tko mu je otac u rodnom listu, ili samo bio otac u rodnom listu...Jadno malo.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku

Opet se pitam, zašto je taj čovjek priznao dijete, ako ga ne želi? Gdje mu je pamet bila? I gdje je otvaračici teme pamet bila kad je to dopustila?
    ne bih bila tako stroga
    sigurno su oboje u tom trenutku upravo tako mislili i napravili u najboljoj namjeri i za sebe i za dijete

pa svi mi se u crkvi/općini zaklinjemo na ljubav do groba i u tom trenutku doista tako i mislimo
    a poslije...

treba razriješiti situaciju dok je dijete malo, kasnije će i traume biti veće
    jednako i za baku i djeda... njima će srce biti slomljeno, to je sigurno
    ali opet bolje sada nego kasnije

iako, ne bih bila u koži njihova sina dok im to bude govorio
    Posljednje uređivanje od apricot : 15.09.2013. at 10:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •