Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: bradavica u ustima i nagon na povracanje

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bradavica u ustima i nagon na povracanje

Mi iz problema u problem..nece uopce vuci vec par dana,cim joj stavim u usta bradavicu njoj se gadi,kao da ce povracati..dobila sam menstruac pa sam mislila da mozda osjeti i da joj smeta,pa nisam forsirala,sad je stalo al ona i dalje nece ni probati.Na moru smo i nemam izdajalicu da bar nekako odrzavam ovu malu kolic mlijeka koju imam.Probala sam sa silik.nastavcima nece ni tako a zanimljivo na dudu i bocicu se ne gadi..u cemu je problem?jako sam tuzna,nikako da krene

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čim ulovi bradavicu ili povuče par puta?
    Jesi probala mijenjati položaje?

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma ni ne ulovi ju,lizne jezikom i odmah ta faca,dize joj se zeludac onak kao da ce povratiti.promijenim polozaj,sve po redu probam onda se jos unervozi i pocne vristati nece i nece..znam da joj je jezik zbog ds problematican ali do nedavno se to nije dogadalo,fino je hvatala

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

kad je moja bila u najtežoj fazi štrajkovanja sise ja sam je dojila po noći (dok je spavala) i po danu lovila periode kada je bila mirnija,sita pa i uspavana...samo je tada prihvatala cicanje,budna nikako...sebi sam zadala da joj svaki dan bar 5-6 puta uspješno uguram bradavicu u usta...mislim da mi je to spasilo dojenje...pokušaj i ti,ne odustaj...kad ojača bit će ti lakše.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •