-
Uspavljivanje beba
Imam problema sa uspavljivanjem maloga koji ima 5mj.
Zanimaju me koje ste tehnike provodili, a da su uspijele.
Malog sam do prije nekih tjedan dana mogla uspavati uz pomoc kolica u stanu, sada je to sve teze i teze. 
Zaspe sam u kolicima samo u setnji.
Za nocno uspavljivanje se moze uspavati samo sa bocicom u kojoj je caj ili voda, medjutim ne zelim ga na to nauciti. Imam osjecaj da mu je ta bocica tjesilica, nesto kao sisa (s obzirom da je na ad-u).
Uz tu bocicu mu lagano drmusam madrac kod glave i jedino tako zaspe.
Veceras sam pokusala primijeniti tehniku o kojoj sam procitala na netu.
Bebu se nakon hranjenja budnu stavi u krevetic i sjedne se pored nje ali tako da dijete vidi samo vas profil, pri tome ga se ne gleda u oci. Dijete ce najvjerojatnije poceti njurgati, cendrati, a mozda i plakati. Ako se totalno rasplace, podigne ga se, utjesi i smiri i ponovo ga se stavi u krevetic i tako sve dok ne zaspe.
Frendica je provela tu tehniku i njima je upalilo. Prvu vecer mali plakao/cendrao 1h, drugu vecer 30min, trecu 20min...
Pokusala sam to primijeniti, ali je nakon 15min poceo jako plakati, pa sam ga stisla uz sebe i nunala pa je zaspao za 5min....vjerujem zato jer se izmorio cendranjem/plakanjem u onih 15min.
Zelim ga nauciti da se sam uspava.....
Koje tehnike su vama pomogle i koliko vam je bebach bio star kada ste ih poceli provoditi?
Isto tako kako ih uspavate za dnevno spavanje?
Da li pomaze sto da spavaju duze od 30min preko dana?