Ponovno se javljam. Curica je skoro 6 mj. I dalje se uspavljuje na ciki, nekad nosanjem, marama, skakanje na pilates lopti. Najviše cika. Neke noći su burne pa se budi skoro svaki sat. Malo posisa i zaspe odmah. U zadnje vrijeme nezeli ići spavati. Plaće, baca se u rukama, po krevetu, dernjava. Nekad ju ostavim da se isplače, nekad ne. Kad ide spavati, posisa obrok, i mislim da c e usnuti, ali ne, onda krene plakanje, moram druge metode, bilo da je noć ili dan. Kad zaspe, zna se za pola sata probuditi, plaki, ja dam malo sise i zaspe i odspava svoje. Jesam ju navikla na sisi? Jer kad ju suprug uzme u naručje, neće zaspati, plaće. Kad dam siku zaspe.
Još je rano, šta kad ju dam u jaslice, Morat ću ići raditi. Radim i druge, on će ju Morat uspavati. Šta da radim? Šta da pokušam? Ja jako ne volim kad plaki, muka mi je slušati ju tako.
I još nesta, ako se noću probudi i razbudi, nema spavanje po 2 sata. Tako se znala probuditi u 2 pa do 4 budem budna, neće zaspati. Jer kad joj dam siku ako mi zaspe u krevetu, vratim ju prekasno, probudi se i ne želi spavati. Onda ništa ne uspijeva