Pokazuje rezultate 1 do 50 od 263

Tema: Uspavljivanje beba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Meni nije jasno kako spavate s bebama? Moja ima 7 mjeseci, uspava se na sisi što je super, prebacimo je u krevetić,ali redovno po noći imamo 4-5 buđenja. Moram se dići i dat joj dudu. Nekad upali nekad ne. Kad ne upali stavim je kod sebe i na sisu,ali tu je spavanje za mene gotovo. Ne mogu se opustiti,ni normalno zaspati. Budim se ukočena od ležanja na jednoj strani. Da ne govorim da kad je beba kraj mene ne želi ispistit sisu nego spava sa sisom u ustima

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Inka_1 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni nije jasno kako spavate s bebama?
    jesi kad putovala negdje busom po noći meni je to isto. ono kao, naspavana sam, ali sve živo boli.

što se tiče metoda uspavljivanja moja je:
    1.sisa
    2. nosanje i pjevanje - uvijek pjevam istu pjesmu (lule luške bere deda kruške...), stupidna je ali čini mi se da je povezuje sa spavanjem, pa probaj to
    3. vani kolica po drmusavom terenu.pomaže blago sunce kad ide u oči, onda ih mora zatvoriti pa i zaspe

i uvijek u isto vrijeme! ok, nisam naci,može 15-30 min razmaka, ali trudim se uhvatiti isti ritam. svima je lakše kad postoji raspored.

ja se spremam po noći izbaciti sisouspavljivanje. probala sam jednom, malo je kenjkao, nosala sam i pjevala i onda je zaspao.stvarno nije potrebno toliko noćnog dojenja ali iskreno,čak mi ne smeta toliko plakanje koliko nemam energije za to sprovesti do kraja.sisa je lakša, iako se ježim da ću krenut radit i budit se po noći. respect svim super-mamama koje to mogu.

jel tko to uspio, i kada (prije navršenih godinu dana)?

more avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja se odlično naspavam sa svojim bebačem (2,5 mj). Legnem s njim oko 7 navečer, okrenem ga prema sebi, on se baci na sisu i zaspe. Ali ispusti sisu neposredno prije nego će zaspati, sam. Nekad se čak i okrene od mene na leđa istovremeno s tim ispuštanjem sise. Spava do 7 ujutro, dvaput se budi za sisanje, nakon onog drugog puta (4 ili 5 ujutro) meni se više ne spava, a njega tada za taj zadnji dio noći stavim u kolica kad se najede i pomazim. I zaspe, nije problem. Skužila sam da me pred jutro, ujutro i prijepodne manje treba da bi zaspao. Tu i tamo se probudim ukočena, ali pomaknem se malo nježno i ne probudim ga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •