Pokazuje rezultate 1 do 50 od 263

Tema: Uspavljivanje beba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja stvarno ne znam kako bih preživjela da pustim dijete da "cendra" (što god to značilo) dulje od one milisekunde u kojem sam ih čula

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja stvarno ne znam kako bih preživjela da pustim dijete da "cendra" (što god to značilo) dulje od one milisekunde u kojem sam ih čula
    Nisam skroz uhvatila kontekst u kojem pišeš,ali ako je to cendranje po noći mislim da treba bebi pružiti priliku da se pokuša sama umiriti. Koja minuta cendranja neće naškoditi. Samo treba imat dobar tajming i ne pustit da se skroz razbude jer onda ja počnem neutješno cendrat

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Inka_1 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam skroz uhvatila kontekst u kojem pišeš,ali ako je to cendranje po noći mislim da treba bebi pružiti priliku da se pokuša sama umiriti. Koja minuta cendranja neće naškoditi. Samo treba imat dobar tajming i ne pustit da se skroz razbude
    moj kontekst je bio upravo to - probati da se samo uspava ili na bilo koji način osim sisom. ima različitih načina plakanja, a cendranje je kao ono kad dijete u dućanu oće nešto a mama ne kupi (nije mi jasno kako to znaju već ko male bebe)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •