Moj sincic ima 3 tjedna i horor su nam noci. Sve polako pocinje oko 8 navecer, i traje do 3. Cendranje, nezadovoljstvo.
Nema koju strategiju nismo probali. Preko dana dovoljno stimulacije da bi navecer bio umoran=ne pali. Preko dana puno spavanja, da bi slijedili savjet "beba koja puno spava po danu-puno spava i po noci"=ne pali. Konstantno je na rukama, pored nape u kuhinji, hodanje, nunanje, cica u ustima, duda u ustima...on se cak i smiri. Ali nema sanse da zaspi.
Radimo rutinu, oblacenje za nananje, mracna prostorija, pjevanje, mirna soba....

Mislila sam da su kolike, ali nisu.
Pa da je gladan: i tu sam pokleknula nocas i dala mu AD,ali i nakon toga je nastavio plakati. Dakle, nije ni glad.
Pa mozda je samo da se razvija mozak, i po noci mu se dogadja "rafal" u mozdanim vijugama sto ga cini budnim i razdrazljivim.

Sigurno sam sebe premori od tolikog plakanja, aktivnosti, budnosti. I tek u 3 (svaku noc isto vrijeme) se smiri i zaspi.
Po noci jos imamo 2-3 podoja do jutra, i to obavimo u polubudnom stanju.

Sto se bebama dogadja da su toliko cendrave? Sto uciniti? Kako mu pomoci? Kako sebi pomoci?