-
Ja sam prestala biti tako isključiva...znači ako dam dudu dogodit će se to i to...
Sa prvim djetetom sam isto bila tako uplašena...hocu samo iskljucivo dojiti, ni slucajno nikakva duda..ad i sl.
Drugo dijete mi je s 13 dana završilo na intenzivnoj, nisam smjela( nisu imali uvjete) biti s njim iako je bio isključivo dojena beba..davali su mu ad na bocicu i ono malo moga mlijeka sto sam tamo izdojila (od doma nisam smjela donijeti) i davali su mu dudu.. U tim trenutcima mi je bilo samo bitno da preživi.. Kasnije kad je bio bolje mislila sam si kako ce ponovo prihvatit cicu..pa ta duda.. No dijete je kad smo dosli doma najnormalnije nastavio iskljucivo cicati, dudu je malo imao za spavanje pa onda 2-3 mj uopce nije pa sam mu opet dala jer je lose spavao po noci.. Iza druge godine je sam prestao je tražiti.. Ali napominjem da ju je imao samo za spavanje, preko dana mu nije bila na vidiku i nije ju ni tražio.. Nije mu bila potrebna za tješenje ili sl.
Ja bi dala dudu jer znam šta su muke po cicama ( mastitisi, blisteri, zastoji...)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma