Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
ja sam jučer po prvi put uvalila moj mali prst njemu u usta jer više nisam mogla podnjet natezanje bradavice,toliko me počelo iritirati i smetati da sam mu u očaju uvalila prst..radi problema sa prirastom ne želim mu davat dudu, morala sam uvest dohranu i to radim na SNS uz podoje da izbjegnemo bocu...
i sad se mislim, jeli svejedno moj prst ili duda?

treba mi samo za dnevna spavanja/uspavljivanja jer skoro nikako ne spava i to malo što prospava je isključivo na meni,sa sisom u ustima...ostane spavat kad mu je izvadim ali čim ga spustim kmeeee....zato noć super spava,ja ga moram budit za podoje svako 3h u protivno ko zna koliko bi odvalio...jedva čekam da budemo OK sa težinom pa da ga mogu pustit po noći da spava....

dakle,jeli svejedno duda ili prst kad zagusti?
Nije. Prst mozes samo i iskljucivo kad si s njim, dakle vidjet ces u cemu je stvar i treba li, zapravo, sisu umjesto prsta. Ako stavis dudu, a imas srece pa je uzme, vjerojatno ces vrijeme mira iskoristiti za nesto daleko od njega, sto znaci da neces pratiti znakove. S obzirom na uvodjenje dohrane, ne bih nikako uvodila dudu jer ste vec u problemu s dojenjem. Ne bih mu, u takvim uvjetima, ni davala prst. Zeli sisati jer mu treba mlijeka, a i treba mu blizina.

Kako to da je trebao dohranu?