suma prosao nam je mjesec,ja skok ne mogu ni osjetit kad dojim na zahtjev odnosno na svako kme uvaljivam sisu u usta...(već me svi kritiziraju da zašto to radim)
jedino je noć na moj zahtjev,LOL...njegovih nema dovoljno često...
frenulum OK, nismo detektirali zašto....odnosno imamo samo sumnje...savjetnica mi je došla doma nakon 5dn nekakanja, samo ful mokrih pelena (ono,ko da pije a ne jede)...možda bi samo sve kasnije profunkcioniralo (nije zanemarivo da je moj BMI na granici pothranjenosti te da je u mjesec ipak narastao 6cm u dužinu) ali bilo me strah ne uvesti dohranu...kad mi je došla savjetnica na prvu joj je hvat izgledao odličan,mali baš jako vuče ali bradavica bi poslije dojenja bila spljoštena + kad sam mu davala svoje izdojeno na špricu vidjela sam ga mi stiska prst desnima...ona to objašnjava time što mi kad povuče jako izvuče bradavicu koja mu bude preduga pa mu smeta i stisne ju...izvrtanjem bradavice put gore + guranje prema nepcu to se trudim izbjeć ali on svejedno stiska kad mu stane LD (a to je možda 2gi dio problema jer kad meni stane LD prodje nekad i po par minuta do idućeg,unatoč kompresijama)...nakon te intervencije je prokakao svaki dan i nakon svakog podoja ali vaga svejedno nije suradjivala...kažem,možda bi bilo krenulo ali prošlo je bilo 30dn i morala sam intervenirat ( i one su se složile).
Kad sam uvela AD na SNS rečeno mi je da slobodno prestanem izdajat što sam iskreno jedva dočekala jer bi mi trebalo po 40min za 30-40ml...(osim ujutro kad bi uspjela 50ml) Dan mi se doslovno sveo na: podoj (40min)-mijenjane robe+pelene (10min)- uspavljivanje na sisi (15-20min)- izdajanje (40min) i eto nas na idućem podoju....
mislim da bi ispalila da sam tako morala nastavit...

Odgovori s citatom