Pokazuje rezultate 1 do 50 od 263

Tema: Uspavljivanje beba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mariskaa, normalno je da se uspavljuje na dojci i traži sisu. Ove savjete da će se naviknuti na ruke i neće znati sama se uspavati zanemari. Loši su. Umor je nešto što sve majke prolaze u tom periodu dok je dijete tako malo. Radiš sve kak treba.

Kudri, osvjetljenje, vlažnost zraka, temperatura kao što kažeš. Može biti bilo što, ali da, morski zrak je ljepši i ljepše miriši od ovog kontinentalnog, gradskog.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 17.05.2016. at 11:45

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

[QUOTE=zutaminuta;2883182]Mariskaa, normalno je da se uspavljuje na dojci i traži sisu. Ove savjete da će se naviknuti na ruke i neće znati sama se uspavati zanemari. Loši su. Umor je nešto što sve majke prolaze u tom periodu dok je dijete tako malo. Radiš sve kak treba.
    Hvala na odgovoru. Kad neznam dali dobro radim... Okolina ima svakakve prijedloge. Jos su i iznenađeni sto ona samo sisa. Zar ne dajem nadohranu ili vode ili čaja?Meni ju je zao ostaviti da plaki. Ovo noć se budila 3x. Od 5 spavala s nama u krevetu jer nije mogla sama. Stalno se budila i tražila da sisa. Ja izlomljena i umorna. Iako dobro napreduje me strah da nemam dosta mlijeka pa se tako budi i traži.
    Sad popodne nije mogla zaspati 3x dala da sisa unutar sat vremena, probudila se i place, pokušala ju nosanjem smiriti al neide i eto opet dala da sisa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •