Ja bih jednostavno nastavila raditi ono sto upali da dijete zaspi. Ako je to cica, davala bih cicu ako je to jedino rjesenje.
Sto se toga svega tice tu s mojim malim nemam problema. Za 10 dana ce 7 mjeseci. Ima tri dnevna spavanja. Odmah ujutro nakon budjenja (lol), oko 13 sati i oko 16 sati. Ovo oko 13 sati traje najduze, nekad pola sata, a nekad cak i tri. Ova ostala su po dvadesetak minuta do sat vremena.
Ne tjeram ga spavati, sam odabere kada ce. Najcesce pocica pa se oduzme.
Ovo spavanje oko 16 sati ne volim, pogotovo ako traje dulje od sat vremena jer to znaci da mi mozda nece odmah htjeti zaspati navecer. Spavati ga stavljam oko 20 sati nakon kupanja.
Odemo u sobu, upalim lampicu, on cica i zaspi. Ako ne zaspi u svome kreveticu, onda moram malo lezati pored njega, pricati mu i dragati glavu.
Nocu se budi kako kad, nekad jednom, a kada su mu izbijali zubi i po 5 puta. Samo je cica upalila.
Na cici nikad ne zaspi, to je radio samo kao novorodjence, uglavnom ostane u tom nekom snenom stanju da skuzi gdje ga stavljam spavati, okrece se kao da je na rostilju i potom zaspi.

Ovo bacakanje sam dozivjela samo kada sam ga na silu pokusavala staviti spaviti. Tada sam shvatila da moram promijeniti taktiku. Ako zelim da spava, a vidim da on nije blizu toga igramo se igrackama koje ne proizvode glasne zvukove, ne zveckaju, kojima ne moze udarati. Najcesce izvadim knjigu pa mu citam price, koristim tisi glas, dragam ga po glavi. To nam uvijek nekako upali.