Uh...zbilja suosječam
Mi smo od rođenja ko na ringišpilju po krevetu. Dok se još nije mogao puno micati,vrtel je glavom..poslije i nogama...svega tu ima.
Sad...sad smo došli do toga da se budi svakih 15-30 min svake noći. Usudila bih se reči da sam se navikla,jer po danu uspijevam funkcionirati još i ok. No do podne mi treba dugo da dojdem k sebi kad stanem na noge. Zadnje buđenje nam je oko 6.
S tim da ide spavat svaka dva sata (do nedavno i svaki sat,sat i pol) a uspavljujem ga isključivo na rukama i spava na meni. A zadnjih par dana i ko da smo ušli u neke izmjene sa spavanjem jer jučer je bil budan od 13:40 do 19 ha danas od 16:30 do 20:30.
Ima 7,5 mj i preko 9 kg. Imam upaljene tetive lijeve ruke,krepana sam,sva izgrebana,najviše po vratu. Čupa me užasno,voli stavljat moju kosu na svoje lice kad se uspavljiva.
U kratko,umrla bi bez pilates lopte i fena. Fen ga još jedino uglavnom uspije smiriti kad ni cica ne pali.
S tim da ne voli ni kolica nit išta gdje je sputan na više od koju minutu...nosim ga cijeli dan.

a danas od 16:30 do 20:30.
Odgovori s citatom