-
Ako je potrebno toplo hladno drzati. Ima onih malih recimo od dukatina termos vreca meni su te super. A ako trebas imam jednu viska pa ti poklonim
-
Osoblje foruma
moji imaju onu linkanu termosicu sa slamkom. MM i ja imamo takve bez slamke. i jako smo zadovoljni s njima.
ali mi ih koristimo za caj ili vodu. ne stavljamo ni sokove, ni mlijeko, ni jogurt, pa nemamo problem s bestijama koje se mogu nakotiti.
Flopi odi u mueller ako imas blizu, oni imaju zbilja veliki izbor bocica. staklene, termoizolacijskih, plasticnih...sa bez slamke.....
-
bitna riječ je ALI
je s nećim slatkim ili mljekastim ćeš uvijek imati problema ako ne ispereš odmah po pijenju. a posle doma i dobro oprati flašu.
-
Opereš bocu u suđerici. Dobro je imati dvije - dok je jedna u pranju, druga je u upotrebi.
-
Osoblje foruma
JelenaO flopi je trazila sa slamkom. Zato sam predlozila ove koje imaju siru.
Ajd nemoj tjerati vazda mak na konac jer nema potrebe za tim.
-
Naišla sam na recept koji sam nekada pravila i zaboravila, čokoladni kolač od kokosovog brašna, kakaa, ribanih tikvica, meda, jaja,.... napravim ga vilenjaku ovih dana. Sjećam se da je bio sočan i mogao bi uz bademovo mlijeko biti fina marenda za školu - iako nije ljubitelj slatkog.
Nisam mu još radila oopsie kruščiće, ali isto preporuka za marendu.
-
Bipa ima za 50 kn sasvim ok boce, plastično-silikonske sa suženim dijelom za piti, dobre za vodu, ali i čaj, jogurt, tko što voli.
U Kiku sam naišla na preslatke četvrtaste posudice (3 su zapravo, najmanja je idealna za suho voće, orašide) i dođu samo 17 kn. U dm-u su iste takve puno skuplje.
-
U zadnje vrijeme vilenjaku spremam mini omlet u koje stavim dosta parmezana. Dodam neki sirni namaz, mozzarellu, šunku ili losos, preklopim.
Posljednje uređivanje od palčica : 09.02.2020. at 08:51
-
ima li kakvih novih ideja?
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma