Pokazuje rezultate 1 do 50 od 614

Tema: zdravi snackovi za stariju djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Neki dan sam Suncici spakirala bananu i mlijeko pa su je prijatelji uvjerili da ce je boliti trbuh ako to pojede zajedno.( ja znam da nece, ali sad trebam nju uvjeriti u to.)
    Pakiram voce, integralni kruh s maslacom, abc sirom i salamom ( kompromis), ljesnjake i kikiriki, domace kolace ako ih ima. Imala sam ideju da cu pakirati zobenu kasu, jogurte, kuhano povrce tipa francuske salate, ali ne usudjujem se staviti nesto sto bi jela zlicom jer ne jedu za stolom-prosut ce po sebi pa ce samo imati problema. Tako da mi isto trebaju ideje. A treba biti dopadljivije od skolske marende jer joj ne zelim zabranjivati, dogovor je da ce se pretplatiti ako joj se bude jako svidjalo sto drugi jedu.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Klara, napravi joj frape (za doma, ne za školu), pa će vidjeti da je neće boljeti trbuh od mlijeka i banane

inače, nemam pametnih ideja

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    Klara, napravi joj frape (za doma, ne za školu), pa će vidjeti da je neće boljeti trbuh od mlijeka i banane
    Dobra ideja

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mi imamo termosicu, sa Amazona, ostane jos vruci cuspajz, juha, rizibizi sa pohancima do 1, 2. Pazimo da ne stavljamo pokvarljivu hranu (riba, mljeveno meso).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •