kaj da ti pojasnim?
HACCP?
http://www.hah.hr/haccp.php
kaj da ti pojasnim?
HACCP?
http://www.hah.hr/haccp.php
pa zato što je manje djece
nije isto pripremiti obrok za 80 učenika i za 500
od završetka pripreme do posluživanja, ne smije proći više od 20 minuta
a ne možeš u 20 minuta poslužiti 500 djece, ako je dvoje zaposlenih i kapacitet blagovaonice 120 djece, npr
eto zašto
zato mislim da HACCP pretjeruje![]()
Ne, manja blagovaona i manja kuhinja.
Ono što sam ja skužila iz razgovora sa frendicom (radi u toj drugoj školi) i našom pedagogicom je poražavajuće.
Njihova škola hoće i može a naša ide linijom manjeg otpora.
I djeca ispaštaju a najmanje su kriva.
Kod nas stalno slušam kako oni imaju samo 15 kuna po djetetu za tri obroka svaki dan i da je nemoguće to tako raditi.
Predlagali smo da mi kao roditelji više plaćamo, ali ne može, ništa ne može.
Ali glavno da u krugu škole ima kiosk sa pizzom hot-dogom i toplim sendvičima koji jako dobro posluje.![]()