aha, a ja to treperi odmah povezem sa srcekom.. u svakom slucaju nek se tako lijepo nastavi.
aha, a ja to treperi odmah povezem sa srcekom.. u svakom slucaju nek se tako lijepo nastavi.
Moj mpo dr trudnoce racuna po punkciji, sto je po meni i ispravno
Dok socijalka, ocekivano, po zm
Meni je punkcija obicno 11 dc, pa mi zapravo odgovara da mi u trudnickoj knjizici pise termin poroda koji dan kasnije- cisto da smanjim vjerojanost nepotrebnih intervencija zbog prenesenosti
Da mi je punkcija kasnije, koigirala bih datu zm prema punkciji
Mislim, cemu racunati krivo, ako znas kad se tocno dogodilo...racunanje po zm predvidja idealni ciklus od 28 dana s ovulacijom na 14 dc
A mi znamo kad je ovulacija bila...
Posljednje uređivanje od Ginger : 31.10.2013. at 18:28
ja imam cikluse na 28 dana, punkcija mi je bila na 12 dan i trudnocu mi racunaju prema zadnjem dana menzesa!
Bila danas na aspiraciji koja je bila negativna...nastavljam u nove izazove mpo-a u siječnju 2014 (prirodni) i u veljači 2014 (stimulirani)!!
Beta mi je 13.11.a ja vec nestrpljiva...
Velik zagrljaj svima i hrpa vibrica za srecu i sve sto vam treba
Trudnicama zelim dosadnu i skolsku trudnocu
Oprostite mi al ne znam kako se preko moba stavljaju znakici
Ovdje je dosta tiho pa ja nudim jednu kavicu za razbuđivanje i dobar početak tjedna.
Neka svima koji odbrojavaju do bilo čega (a to smo sve ovdje) vrijeme što prije prođe pa da i dočekamo to što čekamo.
Ajvi,hvala za kavicu!Ja evo nudim i kratku za nazdraviti (ma sigurno ima negdje i neka lijepa vijest..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~)
Danas napravim papa test,začas vadim hormone..a posebno se veselim da vidim kakav mi je amh.
Kako je lijepo kad se nešto događa,mrzim čekanje i čekanje..
evo žužy,ja imam dobre vijesti,danas na ultrazvuku vidi se GV,12,5mm,s odjekom za plod 2,8 mm,cirkulacija pozitivna,dr je nekaj spominjal da srce kucka,ali nisam sigurna jel to ono kaj treperi ili baš kuca,malo mi se čini rano za to,imam i jedan hematom ali veli dr da je to valjda ona bebica kaj je odustala,dolje više ne moram na ultrazvuk osim ak hoću onaj kombinirani probir,a to idem 18.10....nadam se da bu i dalje sve dobro.
I da javim , osim glupog hematoma koji krvari i muci me beta je 7252 na 19dnt.. vrijeme duplanja ispada 54 sata sto.kazu da je ok za bete iznad 1200...
Jejja ne brini zbog bete...pa si vidla moje bete a ipak je za sad sve ok.
Iberc,jeeeei!
jejja,bit će sve ok,miruj i think pozitive!![]()
Iberc cestitam i ovdje,sretno dalje
Jejja drzi se i odmaraj vibrice da bude sve o.k.
Jejja,ne brini,uživaj i odmaraj
dobro jutro drage moje
da prijavim srce moje bebe kucabila 2. 11 na uzv
imaju 2 gestacijske ali je jedno srce zasad ponovo za 3 tjedna
želim svima da osjete radost i sreću malog kucajućeg srca
bebi![]()
ja još uvjek idem na fm, neznam do kad![]()
bebi,
nova,koji ti je dan ciklusa i kaj doktor veli?
danas 19dc, bila kod doktorice, ništa posebno endometrij još tanak za folikule neznam
bebi čestitke za srčeko i ~~~~~~~ da se drugo pojavi za 3 tj.
nova znači prekosutra si opet gore? Jel ti i inače O kasno ili?
da u četvrtak sam opet gore, inače nemam ovulacije
Ma važno je da budu folikuli OK i da ih na vrijeme punktiraju. Ako se ne varam kod tankog endometrija se ponekad zna i preskočiti transfer i ići na zamrzavanje. Nisam PCSOvka ali mislim da je onda FET bolji. Nova za sve ima "lijeka" nadam se da ćeš dobiti puno kvalitetnih js!
bebi čestitke na jednom a možda i dva
U posljednje vrijeme primjećujem dosta blizanačkih trudnoća! Čestitam svima!
Posljednje uređivanje od Snekica : 05.11.2013. at 13:37
bebi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bubekica cijelo jutro čekam izvještaj (a hrpa testova pored mene za ispravljati) Javi nam!!!
evo mene, zive, puno laksa punkcija nego prosli put. dobili smo 7 js, ocekivali smo vise, ali su neki folikuli bili prazni. s obzirom da sam taman pred punkciju dobila neku blijedu sukrvicu, nismo jos sigurno sto ce biti s transferom, sutra cu znati vise. svi zadovoljni![]()
bubekicedrago mi je da je lakša nego zadnji put! ~~~~~~~~~~~~~~ za najbolji mogući scenarij
bubekica draga nek bude dobar i kvalitetan tulum u labu, nek bude i za smrzlice da mozes odmah planirati i bracu ili sekua za sukrvicu iš iš, nek se to smiri da se moze odraditi postupak kako spada.. u mislima si mi..
bubekica, želim ti osjećaj zadovoljstva i kad ti se jave iz laba
zaista od srca najveće ~~~~~~~~~~
bubek navijam da ti je ovo posljednji postupak!
hvala cure svima!
Bubekice - 7 JS pa to ti je skroz super!
Navijam za to da za koji dan ugledaš plusić!!!!!![]()
Bubekice, pridružujem se dobrim željama za tebe.
Ja sam u uto imala transfer, za 10-ak dana beta. Ovaj put nisam bila na bolovanju ni dana, pa što bude-bude!
srce mi se para dok ovo pisem. svi spermiji su bili nepokretni, sutra idemo na transfer u nadi da ce ga biti, zasad mi ne znaju reci dal se ijedna oplodila...
Bubekica za transfer...jejja cestitam na trudnoci...bas sam sretna zbog tebe...
ostalim curama puno srece i vibrica od mene..
Ja idem ovaj mjesec u postupak...nakon onog odgodenog u 7 mjesecu..pa da vas i ovdje pitam ako koja zna za neki smjestaj kraj petrove da mi javi.hvala
A *****u misa bubek...ipak vibramo za tebe da se oplodilo...ljubim
Bubek vibre da bude transfera ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od TrudyC : 07.11.2013. at 12:36