-
bubek,evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~da bude transfera
s-iva~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da te za 10 dana dočeka lijepa beta
mary 123~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobitni postupak
-
o Bubekica
~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba.. pa da to ne vide pa odmah jave da se da jos jedan uzorak ili nesto da naprave... iz sveg srca vibram da bude transfera..
-
-
Svi su spermiji bili nepokretni, nije da ih nije bilo. A s nepokretnima je mala sansa da icsi uspije. Trebali su zvati da ponovo da uzorak ili napraviti punkciju.
-
K jarcu....da,trebali su.A vjerojatno znaju kaj rade.
-
Ajme, bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba da bude transfer!!!
Ali nije mi jasno, zar je pokretljivost bitna kada rade ICSI??? Jer ionako ga "ubrizgaju" u j.s., pa g-din spermić uopće ne mora biti pokretan u tom slučaju, zar ne??? Bojim se da nisu radili ICSI, nego IVF, a za obični IVF je koliko znam pokretljivost bitna. Iskreno, malo mi je to sve bezveze!!! Ali ja ti od sveg srca želim da sutra ti vrate tvoje mrvice, i doooobro ih ispitaj o tom slučaju, tu mi neto "smrdi" 
I ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba!!!
-
ma nemoguce da su radili IVF, nikad nismo bili kandidati za nista drugo osim ICSI. koliko znam, ako su svi nepokretni, tesko je razlikovati zive i mrtve, a samo zivi mogu oploditi. kakogod, vidjet cemo sutra, do onda zen. vec sam oplakala i otpisala postupak, mogu se samo ugodno iznenadit.
sigurno je negdje greska laba, to si u pravu.
-
-
Joj - Bubekica - navijam za happy end. Vjerujem da su barem jednog živog spermića ulovili - imala si 7 JS - premala je vjerojatnost da su baš 7 mrtvih izabrali - a jedan je dovoljan. Budi pozitivna!!!!
Ako ništa drugo - tvoje JS se mogu zamrznuti? Ili ne?
-
nakon provedenog ICSI-a se ne mogu js smrzavati.
-
Kakav propust...kakve greške...još mi nije jasno...neću uopće dalje da ne dobijem po nosu...bubek sve znaš
-
Ajme bubekica pa sta je ovo! Vibram za ipak happy end!
-
Očajno...
Ništa nije gotovo, dok nije gotovo. 
Muma - tebi sretan rođendan!!!!
-
Bubekice ~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok.
Sretno do neba
-
Ajme Bubek 
Prvo se nije znalo da li će biti transfera zbog krvarenja, a sada zbog lijenih spermića!
Evo bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za rescue ISCI
-
bubekica sve smo uz tebe i nadamo se čudu i lijepim vijestima...
-
bubekica evo saljem ovo malo pozitive koje sam skupila za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja vjerujem da ce transfera biti!!! uz tebe smo..
-
Pa dobro,kaj to rade u labu?
Jel neko od biologa otišao pa radi neko tko se stručno osposobljava?!
Drugog objašnjenja nema...
Toliki propusti i tužne priče u tako malo vremena;
Ili je štrajk tome razlog pa ne paze kaj rade?
Strašno..ja sam izvan sebe
-
bubekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak bude transfera!!!!!!
al tu nešto ne štima,koliko ja znam ako uzorak od muža nije dobar oni moraju zvat da da novi uzorak,tako je nama dr reka da muž mora bit dostupan sljedećih sat-dva!
-
Bubekica, strašno mi je zao.... ~~~~~~~~~~~~ da ipak nekako bar nesto bude... Nemam rijeci.... Eto, u zadnjem postupku sam na oprostaju gore rekla da bi im biolozi trebali primati placu po učinku...
-
Bubekice nadam se da bude transfera!
-
bubek,
za lijepu vijest ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Bubekice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
Bravo Bubekice! To je borac ~~~~~~~~~~~ da se druzis s njim sljedećih 9 mjeseci!!!!!
-
super bubek, ~~~~~~~~~~~~~~~~za malog borca
-
bubekica prvotno napisa
imamo jednu mrvu!!!!!!
b r a v o :-d :-d ...
Posljednje uređivanje od mona22 : 08.11.2013. at 08:55
-
Bravo, Bubekica!!!!!!!! Navijam za borca!!!!!!!!
-
Jupiiiiii!!!!! Ajde mali borce budi u mamici svih 9 mj!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
bubekica prvotno napisa
Imamo jednu mrvu!!!!!!
Ajde hvala Bogu,mada i dalje mislim da su nešto zaj......
da bude sve ok.
-
-
Bubek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za borca!!!
Frćka, u kojoj si fazi?
-
-
tigrical prvotno napisa
Frćka, u kojoj si fazi?
To i mene zanima,vidim da čekaš jesen..
-
Bubekica!!!!!
pa sad ti budi cool idućih par tjedana
-
-
bubekica prvotno napisa
Imamo jednu mrvu!!!!!!
Predivna vijest!!! Baš mi je drago i držim 100
-
Bubekica fige i vibre i prasine za mrvu!!! Nek ovo bude dobitan da se nikad vise ovako ne poigraju s vama..
A sto se tice svega ukupno definitivno bi im slozila frku, netko bi odgovarao za za**b... Ne izlazi mi iz glave da je tesko/nemoguce bilo nazvati vas i reci vracajte se nazad uzorak je los/nedovoljan....
-
Bubekica tooooooo !!!!!!!!!!
-
hvala cure! ma stvar je u tome da je bilo jako jako puno spermija, ali su svi bili nepokretni, na takav se slucaj ne daje uzorak ponovo. poklopilo se nekoliko gresaka u komunikaciji, koje su me kostal zivaca. od 7 oocita samo su 4 bile zrele, 2 su se oplodile, 1 je stala, 1 mrva je vracena. betu vadim 22.11.
-
Bubekica bravo, držim fige i navijam za lijepu betu.
-
bubekica od srca ti zelim da ovaj stres bude nagradan jednim malim cudom za 9 mjeseci , mora biti!
-
Cuvaj ju mazi i pazi! ~~~~~~
-
-
bubekica...ne virim ovdje često, došla sam da vidim kaj se s tobom događa i kao da gledam neki film s happy end-om...i bit će tako, vidjeti ćeš. sretno i da su ove oplakane suze jučer (ako se ne varam) zadnje!
sretno draga, a najviše sreće mrvici da nastavi s rastom! hoće i mora....
-
-
Bravo Saan, cestitam 
A za nasu Bubek ************* i ~~~~~~~~~~ na stotu...
-
-
Bubi,
za malu mrvicu!!!
-
Bubekice, za malog borca, da svoje roditelje razveseli za 9 mjeseci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
saan, bravo za srčeko
!!!
I ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma