Frćka, draga, odlična beta za 11dnt! Sad nek se fino podupla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Frćka, draga, odlična beta za 11dnt! Sad nek se fino podupla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajooooj! Držite mi fige za ponedeljak kad opet vadim! Joj samo da sad raste, kako me strah se uopće veselit! Joj! Srce će mi puknut!![]()
Frcka mislim da je to super beta!
Jel su to bili dvodnevni?
Moja beta 12 dnt je bila 222 tako da mislim da je tvoja odlična!
Čestitam od srca
~~~~~~~~~~~~~ NEKA SE LIJEPO DUPLA![]()
Trodnevna dva su, a jejja nalaz su mi rekli u 13.30, kako radim do 15.30, ja zvala! Ajme hvala Vam svimaaa, joj da se hoće duplat sad! Ajme!![]()
Frćkica,super je beta,svi navijamo za pravilno duplanje
![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 21.11.2013. at 12:20
Evo bio i nas prvi pregled!Imamo jedno junacko srce a vidljiva je i druga GV bez odjeka srca za sada.Bile su to dvije dvodnevne mrvice,danas brojimo 5+5.Ponoviti cemo pregled za 2tj u nadi da cemo cuti i drugo srceko!
Hvala Iberc!Sretno tebi,da se sto prije rijesis hematoma!
Frčka čestitam i želim ti bezstresovito dalje!
Tinka79 generacio za obje bebice da snažno kucaju srčekima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Iberc samo miruj i tvoja bebica će izritati van taj hematom, sad misli na sebe i bebu i maximalno uživaj u ljenčarenju!
E da.... i mi smo koooonaaačnnnoooo u postupku!!!Po prvi put koristim Puregon pen 150 ij, pa budemo vidli, valjda nebu hipera. Joj tak sam sretna iako mi je dr. rekao da imam inzulinsku rezistenciju, a ja ni jednog simptoma osim mikrocist. jajnika. Odužila ja kad ne pišem često.....
Curke svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Frcka, rucnonozne drzim za duplanje![]()
Tinka ~~~~~ i za drugo srceko
Moj UZ kaze da hematoma nema vise, kako li je nestao u 10dana ne zna se, al neka je i nek se ne vrati vise... Eskimic ima 15mm i odgovara tt, preporuceno umjereno mirovanje dalje ali ne strogoi dalje nema simptoma ali ima vremena, bitno da je moj junak tu i da raste i bori se...
jejja,super kaj nema više hematoma,kaj si strogo mirovala?
eskimić nek samo raste,koliko si sad trudna?
Frćka bravo! Vibram za duplanje!
jejja super za nepostojeći hematom!
Tinka29 cestitam od srca... Jejja ajde pliz napisi kako si se rijesila hematoma
frćka aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! super super super!!!!! nek bude sretno!!!!
ajmo fiumanke!!! dobro je krenulo!!! vec sam nestrpljiva
jos tantolina, pa dino pa sneki i neka sve bude pozitivno i s veeelikim betama!!
naravno i ostale cure da imaju + i beturine...
neka euforija me ulovila...![]()
jejja,predivne vijesti!!!!
frćka,čestitam na beti i sad puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilo duplanje!!!
tantolina,dino i ostale betočekalice od srca puno sreće i malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Frcka cestitam, beta je super, drzimo ti fige za dalje!
Anna1 zapravo ne znam, strogim mirovanjem valjda, da li se apsorbiraju tako brzo ili sta ali pred 9 dana je bio tu, danas se ne vidi.. uglavnom kao sto cure kazu, kad su hematomi u pitanju nema tu neke filozofije, mirovat i nadat se najboljem...
Potpis na Vatru, nek se zaredaju dobre vijesti![]()
Frćkice toooooooooooo, baš mi je drago čestitamma poduplat će se ona
![]()
To Frćka,čestitam od sveg srca!!
Svim trudničicama,a curama u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Frckacestitam!!!
Marlen ~~~~~~~~~~~~~~ do neba
vrijeme ti je za jednu lijepu betu!
Frcka cestitam!!
svim kokama u postupku kao i betocekalicama saljemo vibre
Frćka, jeeee, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje, srčeko....!!!
Marlen, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za uspješan postupak!!!
I ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Ja danas radila opet biopsiju endometrija, nalaz za tj. dana, nadam se da su beštije nestale zauvijek i u nepovrat!!
Šaljem svima puseeee!Hvala vam na svoj ovoj podršci i vašem veselju kao i uvijek, divne ste!!! Ja se naravno bojim! Sva sam ustrašena, tako me strah veselit se!
Idemo dalje i nadamo se najboljem, kako često čitam u potpisima, korak po korak...
Svima za sve što žele i iščekuju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Mury i Marlen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Frćka čestiam tibaš mi je drago. Držim fige za duplanje, ma poduplat će se ona sigurno! Opusti se i uživaj, trudna si!!!
Svima ~~~~~~~~~ za što treba, ali za Frćku ipak posebna zdravicačestitam, beta je optimalna - to je to!
Frćka-konačno neke lijepe vijesti!
Bravo draga![]()
![]()
frcka cestitam , samo nek se dupla , mada ja sam sa tolikom betom imala na krajutako da ti se i to moze desiti da se ne iznenadis.
Beta 15. dan 831, 17. dan 1934
2. 12. prvi uzv (tad će mi biti 6 tjedana)
Ovo mi je bio 16. - IVF postupak, 9. stimulirani
Sretna i uplašena istovremeno, imam jedan spontani iza sebe i neću tako lako odahnuti, ali eto, 6,7 stvari u mom životu su se lijepo poklopile i ja sam trudna kad sam već bila na izlaznim vratima
Mislim da sam ja druga po redu trudna maratonka sa VV-a nakon lberc, sad je vidim Marlen u postupku - neću ništa reći![]()
Frćka čestitke na beti! Puno ~~~~~~~~~~~ za duplanje!
TrudyC ovakve brojke svi želimo, čestitke! Bravo maratonko![]()
Pozdrav drage moje!
Dugo me nije bilo čekali,nadali se radili doma i evo prijavljujemo PRIRODNU trudnoću![]()
Hvala cure, jesu 2 embrija su mi vratili
ana- čestitam, koje predivne vijesti![]()
TrudyC divno, divno!!!!!!!!!
ana- cestitam!
ajme koje divne vijesti jutros!
juhu koje lijepe vijesti, čestitam Frćka od
čestitam draga TrudyC ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ za dalje, maratonke su mi uvijek posebno drage ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
čestitam i tebi ana- na spontanom začeću, smijem li pitati da li ste išli u međuvremenu na FET sa smrzlićima koji su vam ostali?
Mury na tebe često mislim, ja držim fige da se više nikad ne vrate beštije i da ti nalaz bude dobar sljedeći tjedan ~~~~~~~~~~~~~~~
Marlen, za novi start ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ zašto se bojiš hiperstimulacije, si imala s tim do sada problema?
svim na forumu runda kavei runda rakijce
![]()
Posljednje uređivanje od Kadauna : 22.11.2013. at 09:40
Cure, pitam za frendicu koja je u zg.. sv duh ili vinogradska? Di se manje ceka za konzultacije, sta.bi od toga preporucile? Moze na pp da ne radim zbrku ovdje...
Cestitke novim betama, vibrice za cekalice...