Frcka, puckica
Sneki, grlim i ovdje
Ljudi ispričavam se što upadam ovako s temom ali dans je Dan borbe protiv nasilja nad ženama pa ako možete potpišite http://www.potpisujem.org/hr/
Hvala i puno sreće sa postpcima, betama, srcima ....![]()
TOOOOOOOOOOOO FRĆKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puckica čestitam!!!!!!!!!Bravo cure!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puckiceee tooooo!!!
Mary123, Clematis, Piki, sve sretnoooo!![]()
Frcka prekrasno... Čestitam
Svima~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba![]()
Mimadz,strašna-ja sam ok na estrofemima.
I ja sam u petak gore,u 7.
Strašna,imaš još smrzlića?
Meni su ovo zadnji.
Frćka i puckica-![]()
![]()
Frćka i puckica lijepe brojke ~~~~~~~~~~~ za dalje
clematis, sve znaš puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to to!
Moja punkcija danas neslavno završila, nije bilo ni jedne js, a boljelo kao kad ih je bilo 7! Klomifeni mi nisu suđeni i više ne namjeravam ni probati. Nastavak u 2. mj.
bok cure!
evo i mene nakon nekog vremena......... čekam petak da idem po svoje smrzliće !!! nadam se da će preživiti
svima želim sve naj, naj za sve ča vam treba i da sve napokon postanemo!!!!
Piki..pa zasto nije isao na nesto jace?
Suzy,s sretno,i ja cu sljedeci tjedan o tome razmisljat![]()
Hvala cure!
Riba nešto jače bude sljedeći put. Ovo mi je bio drugi prirodnjak tak da sam ispucala te pokušaje.
Frćka, puckice, ana-, čestitke cure, samo tako nastavite i dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
piki, jako mi je žao
Strašna, suzy.s, neka budu dobitni FET-ovi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
I ostalim koga sam nenamjerno izostavila, u kojoj god su fazi, puno sreće!!!
Cure, eto i mene u petak na brdo, dolazim na dogovr s dr. A. što i kako dalje...vidimo se!!
Piki kvragu![]()
cure,svima koje ste u postupku,koje dogovarate postupke,čekate,punkcije,transfere,fet-ove,bete,nalaze...sretno!
piki,žao mi je,nek bude više sreće u stimuliranom
Frćka, puckica prekrasne vijesti!Sad školski nastavak...
pikia baš promašaj... nek je idući put kako treba - plodno!
Frcka tooooooo
Puckice
Piki a bit ce slijedeci 100%
Sneki draga..bas mi je zao da moj magic touch nije djelovao...grlim..
Svima on-go ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čestitam svim trudnicama,frćka,puckicai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do termina!!!
jejja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ zai dosadnu trudnoću!!!!!
mary 123 je bila puncija???~~~~~~~~~~~~~~~~~~
snekicai ja se priključujem u čekanje 2014., stimulirani u 1.mj
piki draga drži se, doći će i naš dan...
betočekalice, dino, tantolina i ostle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se zaredaju vesele vijesti!!!
a što se eskimića tiče, sad je njihovo doba...suzys,strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Piki,Vibram da stimulirani bude plodan
Svim ostalim curama puno ,puno sreće u kojoj god fazi postupka se nalazile.
Svima nama čekalicama da vrijeme što prije prođe i da nam 2014 započne na najljepši mogući način![]()
Evo mene..imamo pet jajnih stanica.strasno me bolilo i jos boli..
sutra zovem lab
Mary,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se lijepo oplode!
Molim bubekicu da me skine sa liste trudnica,.....srce moje mrvice nazalost je prestalo kucati![]()
Lulu79 jako mi je zao
Ni kod mene nis dobro...danas 7dnt jedne blastice jucer nekakav smedkasti iscjedak....danas nista do pred malo nekakav roskasti trag na papiru....nekako mi se cini da je kasno za implatacijsko i cim nije smede me brine.....tako sam zalosna
lulu79 zao mi je
tantolina nazalost - kod mene je uvijek rijec o neuspjehu kad spotting krene 11-12 dan od punkcije, ali ima ovdje i puno drugacijih iskustva. ja da si skratim muke kad krenem tak brljavit popiskim test pa ako si pristasa - mozes sutra.
lulu79,a joj,baš mi je žao
tantolina,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da popiškiš jedan lijepi plusić i da beta to potvrdi
mary,super za stanice,sad nek počne tulum u labu
lulu79,jako mi je žao draga,grlim jako i drži se!
Dobro jutro uz finu kavicu
Kod nas i lijepih i ružnih vijesti ovih dana.
Lulu79, jako mi je žao, drži se!
Piki, grlim, sad bar znate da Klomifen nikad više.
Frćka i Puckica, bravo, neka se tako lijepo i nastavi.
Maratonki Mury da u petak padne dogovor za najuspješniji postupak!
I svima ostalima ~~~~~~~~~ za sve što treba, za uspješne stimulacije, punkcije, transfere i velike bete.
A kod mene opet neka čudna situacija. Sjećate da sam prije nekoliko dana prijavila još jedan neuspješni postupak? 10 dnt sam radila test i bio je -
Isti taj dan sam vadila betu i bila je 15. Nakon 4 dana 90. Onda opet nakon 2 dana 290. Pa opet za 2 dana 730. Naravno da sam se nakon ovakvog rasta već bila ponadala, ali kako se kod mene uvijek mora nešto zakomplicirati, dan nakon ove zadnje bete mi je počelo smeđarenje i malo crvene krvi. Opet sam uradila nakon 2 dana betu i bila je 1220. To je bilo prije 2 dana, ali ja i dalje krvaruckam i imam ponekad grčeve.
Sutra idem na pregled, ali ne nadam se previše, više sam ljuta što nema kraja sranj.... koja mi se dešavaju. Ovo mi je 6.pozitivna beta, ali izgleda da i ovaj put ništa.
Oprostite na dugom postu, ali morala sam se pojadati.
s_iva nadam se da ti je sve ok! Ne kužim se u ovakav rast bete samo ti mogu poželjet sve najbolje!![]()
Evo mene nakon neprospavane noci...trbuh boli,jajnici isto..jedva mokrim od bolova.tak mi je bilo i u prvom postupku.svaka cast mom doktoru i sestri I.svarno su mi dali mnogo paznje kad su skuzili kakve bolove imam.anestezija ocito nista nije pomogla jer sam vec na stolu jocala od boli.
nasam se da ima nekaj oplodjenog i da ce se bol smiriti.