a dobro mislim da ćemo u 1 mj samo dogovor za idući postupak
a dobro mislim da ćemo u 1 mj samo dogovor za idući postupak
strašna da bude dobitan transfer
Evo mene...transfer uspješno obavljen, oba embrija super ostala nakon odmrzavanja...
Gužva tako-tako.... 3 punkcije, i nas dva transfera....čekaonica...tako....bila je popunjena, al znalo je bit i gorih dana.
istina, jer da idem normalno na 28dc onda bi krajem 1 mj dobila m, ovako idem 14.1
Molim vas za savjet. Bavim se pilatesom duže vrijeme i sad su to već napredniji treninzi. Mogu li nastaviti trenirati i kad budem pila klomifene i išla na aih? Prije sam prekidala bojeći se da si ne naštetim, a u zadnjem aih-u bila je ljetna stanka. Doktorice su mi govorile da je aih kao odnos da ponašam najnormalnije
Tjelovjezba ti nece stetiti, meni je doktor B rekao da pomaze u cirkulaciji. Inace danas mi je 9 dnt i nisam mogla cekati vec sam napravila test koji je pozitivan, iako crtice nisu bas iste debljine i boje mozda je jos rano sto mislite, betu trebam vadit tek u utorak
Strašna, bravo
nadam se da će se i moji tako lijepo odmrznuti sljedeći tjedan...
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (5)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (7)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
SVIBANJ 2013. (8)
Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
innu, Ri, IVF/ICSI (nakon 10xIVF/ICSI)
inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5xIVF/ICSI/TESA)
Vrci, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
dora<3, Vg, 1. IVF/ICSI
đurđa76, PFC Prag, IVF (trudilica za drugu bebu) gemini
LIPANJ 2013. (9)
boss, Postojna, IVF/ICSI/TESE gemini
Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF)
Žabac, PFC Prag, FET (nakon 3xAIH, 7xIVF, 1xFET)
Daka, Vg, 1. AIH
linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI)
sybylle, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI) gemini
snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
mima235, VV, IVF
ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
SRPANJ 2013. (3)
tigrical, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 8xIVF/ICSI, 3xFET, 4xIVF u prirodnom ciklusu, 3xIVF polustimulirani)
tonkica, Petrova, FET (nakon 1xIVF)
hannah8, PFC Prag
KOLOVOZ 2013. (3)
m2b gemini
DiDi446, spontana trudnoća (nakon 2xAIH, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Konfuzija, Betaplus, IVF
RUJAN 2013. (4)
lara39+, Cito, IVF/ICSI (nakon 3xAIH, 5xIVF/ICSI)
tika08, PFC, FET, trudilica za drugu bebu gemini
ivka13, Vg, IVF (nakon 4xIVF, 1xFET)
jojo, Kbc Split, 1. IVF gemini
LISTOPAD 2013. (14)
saan, VV, 1. IVF
bebi, Cito, IVF (nakon 2xIVF)
doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI)
Ignis, PFC, FET
lberc, VV, IVF (nakon 6xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET)
Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET)
jejja, Ri, FET (nakon 2xIVF)
Ftičica, Petrova, IVF (nakon 1xAIH)
MajaPOP, spontana trudnoća (nakon 3xIVF, 2xFET)
Anna1, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF, 1xFET)
Iva TS, Slo, IVF
beb – san, VV, 1. AIH
TrudyC, VV, IVF (nakon 16xIVF)
ana-, spontana trudnoća
STUDENI 2013. (2)
Frćka, Ri, IVF (nakon 2Xivf u prirodnom ciklusu, 1xIVF)
puckica, Petrova, 1. IVF
Čekalice bete~~~~~~~~~~
s_iva ~~~~~~~~~
analoneta, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF) 30.11.
vrtirepka, VV, 1. IVF 02.12.
dino84, KBC Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET) 02.12.
splicanka30, KBC Split, AIH(nakon 2xAIH) 02.12.
KyraArs, KBC Split, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF, 2xIVF/ICSI) 02.12.
lana01, Vg, 1. IVF
saraya, Vg, 1. IVF u prirodnom ciklusu 03.12.
tantolina, KBC Ri, IVF (nakon 2xIVF, 7xIVF/ICSI) 05.12.
boogie woogie, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF)
suzy.s,
Strašna, VV, FET (nakon 2xAIH, 5xIVF, 1xFET) 11.12.
tina1986, IVF
suzzica, Betaplus, 1.IVF
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Marlen, VV, IVF (nakon 10xIVF); clematis, VV, IVF (nakon 2xIVF); Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
orhideja., VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET); KLARA31, Cito, IVF; mravak, KBC Ri, IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
riba76, VV, FET; pirica, VV, FET (nakon 4xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 4xIVF/ICSI, trudilica za drugu bebu); mimadz, VV, FET (nakon 1xIVF)
ON-GO 12/2013 ~~~~~~~~~~
arlena, VV, FET (nakon 1xIVF); cvitka, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF); Dalmašica, VV, 1. IVF;
Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu);
kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu);
Ledamo, FET (nakon 1xIVF/ICSI); miny, PFC Prag, FET; nala03, KBC Rijeka, IVF (nakon 2xAIH);
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); sara10, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 2xFET);
špelkica, VV, 1.IVF; Tia, IVF u prirodnom ciklusu, trudilica za treću bebu (nakon 6xsekundarni IVF);
zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
01/2014: nestrpljiva anka, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); tikki, Petrova, IVF (nakon 2xAIH, 8xIVF, 1xsekndarni IVF, 2xFET); slonica tonica, Vg, IVF (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, FET, trudilica za drugu bebu; NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
02/2014: Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu; hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF, 1xFET); Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET); Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI); ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mona22, VV, FET (nakon 4xIVF/ICSI)
03/2014: bernica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF/ICSI); kika222, VV, IVF (nakon 4xIVF, 2xIVF u prirodnom ciklusu); sretna 1506, KBC Split, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF/ICSI);
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
1977, 2hope, aboni76, Abys, Aerin, Afraid, ajma, Ajvi, aleksandraj, amber, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, andi33, Angely4you, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, ARIANM, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, believes, belma3, biska, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, brigitta, brundica, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, CherryBG, chris, ciklama1, cosmic, cvjet, cvjetić, Cvitaa, Čičkolo, Črkica, *DJ*, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dazler, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, florjan, Frodo, Gabi, Geja 41, giga, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu/lolalita, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, inspire_me, Iva28, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , JelTom, jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kikolina, kinki, Kjara, kkipilek, kleopatra, kokos, koraljka, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, Lara86, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, LOTTOS, luna1, lucija83, lulu79, ljiljan79, ljube, ljubi, magnolija13, marta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, makajica , Mala Maja, mala i/ili mali, malianđelak, malena2, MAMI 2 , manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marija_sa, marincezg, mario, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mateaaa28 , mativa, Matko, matty569, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, meki, merssi, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, mona22, monika2208, monja, mostarka86, mrvica7, mssnoopy1204, Mury, my_heart, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, Noemi, nora208, nova21, olea77, olivera, Orhideja, osijek, Ozana, PapigaCapo, paty, PetraP, piki , PinaColada, pinny, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, Prag, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, sami_os, sanchica, Sandra1971, sandy0606, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, sanjam, santana, , sara69, serenity1, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, sonječka, sos15, Spa, strijelac, suen, sunasce, sunčeko71, , s_iva, Šiškica, taca70, tajcigb, talia7, tantolina, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tina2005, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, una99, Vagica, Vaki, Vali, valiana, valii, vatra86, vedre, vesnare, vikica, vita22, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, zoki28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy![]()
Bravo Bubi!!!![]()
Bubekica, mene možeš prebacit u siječanj 2014. kada budeš slagala drugi put!
mene nikad nigdje,ali ko i sara10 i ja bi u 1/2014
![]()
Uvijek nekog fulam, nemojte mi bit tuzne nego mi posaljite prijetecu poruku boldanu da vas drugi put skuzim
Sry njanja...
Bubekica![]()
Hvala žužy, riba76!
Šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pa se poslužite kome treba!
Frćka kak si? Jel pala još koja beta?![]()
bubekica, zapiši i mene... stimulirani ivf, 1.2014., Petrova
za listu, stvarno je poduža...
i ~~~~~~~~~~~~~~ svim betočekalicama
strašna bravo za et!!i ~~~~~~~~~~~~~~~~~za betuuuu
jesu tvoji eskimići zamrznuti kao blastice?
mary 123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan et sutra!!!!
svima, posebno čekalicama!!!!!!!!
Strasna drzim fige da se ulove cvrsto najcvrsce ~~~~~
Frcka sigurna sam da ce beta bit dobraal malo vibrica nije na odmet ~~~~~
lana01,crtica je crtica..ja sam radila 4 testa svi pozitivni i ni na jednom nisu crtice bile iste boje ni debljine ko kontrolna,al su bile tu
sretno u utorak
Vracene su mi 2 blastociste , a bit ce sta mora biti ne smijem se previse radovati jos je prerano
Lana super!!!!!!!!!!!želim ti i lijepu ß u utorak![]()
Heh, tako je meni zadnji put padala na petak 13. Ali nadam se da će tebi taj petak ipak biti sretan, najsretniji... ~~~~~~~~~
Pa onda i nije rano za test, a mogla si i danas betu vaditi, držim fige za veliku tetu betu
tantolina ponavljas li danas betu?
frćka, mary![]()
Ja mislim da je to ok.... pa duplala se pravilno, šta ne?
Posljednje uređivanje od Strašna : 29.11.2013. at 12:31
Pa nije to je problem, trebala je bit oko 1800 nakon 4 dana, sta ne?
Lana držim figetine!! Crtica je lijep početak!!!
ja sam se sad sva zbunila....ocito nisam uračunljiva..de nek neko priskoči....
ja cu ~~~~~~~~
k vrapcu...da....nešto ne štima.....
pretpostavljam da za dva dana moraš ponovit?
šta kaže doktor?
Frcka dobra je beta!! Odlicna!!! Recimo da je 13 dan trebala biti 230 a 15 dan 460. Cestitam lipa moja!!!
Strasna ~~~~~~~~~~~~~~
15dnt je bila 486, danas 19dnt 1140? Pa šta nije premalo? Kako se treba duplat? Šta nije svaka dva dana x2? Prošlo je 4 dana od zadnje?
Posljednje uređivanje od Strašna : 29.11.2013. at 13:13
Znam kako ti je pa samo da te utješim da se i moja nije pravilno duplala (vraćene tri dvodnevne mrvice pa je dr rekao da je najvjerojatnije jedna odustala).
Moja je beta 15-i dan bila 838, a 19-og (nakon 4 dana)2601.
Ne znam, ako ti pomaže, mene je strašno utješilo:
In many early pregnancies, the hCG level will double every 31 to 72 hours. As the pregnancy progresses, hCG levels rise and the doubling time increases.
"Normal" Doubling Time
hCG levels Doubling Time
Under 1200 mIU/ml 31-72 hours
Between 1200 to 6000 mIU/ml 72-96 hours
Over 6000 mIU/ml more than 96 hours
hCG levels rise during the first 6 to 10 weeks of pregnancy then decline slowly during the second and third trimesters.
Frćka,draga držimda je ipak beta ok.Kaj veli dr.?
Strašna nek se eskimići čvrsto prime
Mary![]()