Stranica 36 od 53 PrviPrvi ... 26343536373846 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,751 do 1,800 od 2601

Tema: ODBROJAVANJE 2/2013

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Hrki,thanx

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    a svakako cu ju napravit....kao i uvijek...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj luna2 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima,cure zanima me dali mi koje cekamo prvi mjesec i postupke dali smijemo piti kakve vitamine,npr.centravit prenatal to je za zene koje planiraju trudnocu i trudnice i dojilje?
    Evo ja čekam prvi mjesec, i tu i tam popijem koji vitaminček jer nisam nešto revna s unašanjem vitamina na prirodan način..nije mi naglašeno da ne smijem.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Mary Ann prvotno napisa Vidi poruku
    Ozbiljno razmišljam da mijenjam kliniku... više me pogodio komentar nego sam neuspjeh
    Ja sam zbog takvih negativnih komentara otisla sa Sv. Duha, godinu dana sam izgubila zbog nemara i bezobrazluka doticnog dr.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ok hvala morat cu i ja nesto prije pocetka toga svega

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj mari80 prvotno napisa Vidi poruku
    MA MENI SE NEDA VISE CEKAT, ne znam koliko ti godina imas ja 33 muz jos malo pa 40, 3ipol godine pokusavamo, 4 nesupjele inseminacije mislim da je vrijeme za korak dalje, a svi nalazi u redu... inseminacije nis ne bole malo neugodno al zaista nikakav problem ne predstavljaju....mene je strah te takozvane punkcije jer sam cula od zena da to jako boli...pa sam sad prestravljena... nismo dugo cekali,dosli u 10.15 negdje oko 11.30 bilo smo oboje gotovi....
    mi se pokusavamo 2 godine,stim da sam prije dvije godine bila trudna al nazalost spontani..ia tad se trudnoca desila bez problema 2-3 ciklus a od spontanog krecu problemi neuredne menstruacije,akne po licu a trudnoca nikako javila se ginekologu poslao me vadit hormone kaad ono sve zbrckano kaze izgleda policisticni jajnici (nadam se da sam dobro napisala),muz radio spermiogram kaze da isto nije bas dobar...pa nerazumijem kako sam prije ostala trudna sad nista..i kak sad odjednom ti jajnici!
    mi smo mladi ja 24 muz 30...ni ja nebi cekala dok sam cekala nalaze mislila sam samo su problem moji hormoni sigurno cu dobiti tablete i za novu godinu + kad ono ni spermiogram nije dobar..jedva cekam sutra da vidim sta ce mi reci..

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

pozdrav svima,cure zanima me dali mi koje cekamo prvi mjesec i postupke dali smijemo piti kakve vitamine,npr.centravit prenatal to je za zene koje planiraju trudnocu i trudnice i dojilje?
    luna ja pijem folnu kiselinu to mi moj ginekolog preporucio!

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Mari zaboravila sam te pitati jesi ti imala svoju suknju kako to ide kod njih? :-!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj TinaH prvotno napisa Vidi poruku
    Mari zaboravila sam te pitati jesi ti imala svoju suknju kako to ide kod njih? :-!
    ja ti uvijek dodjem u nekoj svojo pamucnoj haljinici ili suknji kad god idem na pregled, nisam uopce pogledala jel oni imaju sto od tih svojih rekvizita... Meni je bio 11 dan ciklusa na dan pregleda, zao mi je sto u nalaz nije napisao koliki mi je folikul i debljina endometrija da idemo na ciljane odnose, kad vec smatra da su nalazi dobri...i zao mi je sto nisam pitala al nekako sam se zbunila od uzbudjenja. pita on mene kad vam je zadnji put bila menstruacija. kazem ja njemu da me pitate koji je danas dan ja sad u ovom trenutku ne bih znala... on se nasmijao a ja datum menge potrazila u mob

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Svima ~~~~ za i za nove pobjede.

Nakon 1650 jedinica Puregona ja došla do toga da je danas na punkciji bio 1 folikul i to prazan , a to sve ne bi bilo ništa da nisam pokupila komentar od dr. da sam prestara, a to mi nije rekla direktno nego na blaži naćin, da odustanem od svega ili da probam prirodni ciklus jer na stimulaciju ne reagiram.
    Toliko opet o državnim klinikama ....
    kaj stara, pa 35 god imas, kaj je to staro? Tko bi onda trebao ici na mpo po njoj, 18-godisnjaci?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ne kontam pitanje.....zasto ne bi smjela piti, pije se folna, netko prenatal, vitamin e, vitamin c,
    ja jos + magnezij, onda za zeljezo, onda za imunitet, masu tableta i uvijek tako- non stop....

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

mimdz hvala ti na pojasnjenju... kad si spomenula treba ici hladne glave, ja pomislih gdje sam ja od toga. Ja sam svaku inseminaciju preplakala, kao da bi se svi strahovi, nade, ocekivanja, razocaranja itd. slila u tom trenutku dok sam sjedila u cekaonici i cekala da me dr prozove, a suze bi klizile niz lice... valjda to svatko odradi na svoj nacin, meni se inace zacrni ispred ociju kad moram vaditi krv al zelja za djetetom je jaca od svega. Bojim se , strah me je uzasno, al ne vidim drugu opciju da dodjemo do nase tako zeljene djecice osim sto ako veceras zavedem muza (ovulacijski test je bio pozitivan danas), pa nam bog podari dvije crte na testu, taman poklon za Bozic

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ja ti uvijek dodjem u nekoj svojo pamucnoj haljinici ili suknji kad god idem na pregled, nisam uopce pogledala jel oni imaju sto od tih svojih rekvizita... Meni je bio 11 dan ciklusa na dan pregleda, zao mi je sto u nalaz nije napisao koliki mi je folikul i debljina endometrija da idemo na ciljane odnose, kad vec smatra da su nalazi dobri...i zao mi je sto nisam pitala al nekako sam se zbunila od uzbudjenja. pita on mene kad vam je zadnji put bila menstruacija. kazem ja njemu da me pitate koji je danas dan ja sad u ovom trenutku ne bih znala... on se nasmijao a ja datum menge potrazila u mob
    Ma budem uzela neku svoju suknjicu..
    hahahahahahha..dobra si..tak cu i ja sutra..onda kad izadem sjetit cu se sta sam sve trebala pitati.hehe
    meni ce biti 10 dan,nadam se da ce mi objasnit kakva je situacija a ne da opet nista neznam..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

sto god vas zanima pitajte doktora, ocekivati da ce vam reci sve sto ste si zamislile je previse.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj clematis prvotno napisa Vidi poruku
    kaj stara, pa 35 god imas, kaj je to staro? Tko bi onda trebao ici na mpo po njoj, 18-godisnjaci?
    Da, prosječna dob žena u ivf-u u SAD-u je 36 godina, a u Ujedinjenom Kraljevstvu prosječna dob žena u ivf-u je 35 godina.

35 godina jest zapravo visoka dob za trudnoću i rađanje, jednako tako je to visoka dob za mpo.

U 2010. godina u SAD-u samo je 12 % ciklusa mpo-a bilo kod žena mlađih od 30 godina. Najveći postotak ciklusa 66% bio je u žena satarih od 30-39 godina.

Na žalost ženin reproduktivni vijek vrlo je kratak i kod većine žena poslije 35. godine dolazi do naglog pada mogućnosti postizanje trudnoće i rođenja dijeteta.

http://www.cdc.gov/art/ART2010/sect2_fig6-15.htm#14

Na gornjem linku može se npr vidjeti da je za žene od 28 godina šansa za živorođeno dijete po stimuliranom postupku 45 %, dok je ta ista šansa za žene od 36 godina već pala na 32%, a za žene od 40 godina ta je šansa 18%... (ovo su statistike iz SAD-a, u našim bolničkim uvjetima liječenja te su šanse daleko manje)
    Posljednje uređivanje od Inesz : 05.12.2013. at 21:48

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Drage moje danas 9 dnt blastica test negativan. Test sam radila gravignost.
    Ima li jos nade za mene, betu bi trebala vadit 12 dnt?
    Ove godine Sv. Nikola nije bio darezljiv, bas sam se nekako nadala pozitivnom testu.

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Strašna, ja bih ipak još pričekala i vadila ß
    Frćka, nadam se najboljem , vidim držiš se ti, samo hrabro...
    Mary Ann, mijenjaj kliniku AAAAAAAA!!!
    svim curama novim trudnicama, u postupku, čekalicama..sretno...onim tužnima, glavu gore...tu smo sve za vas...doći će vrijeme kada ćemo i mi disati punim plućima...

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

MA MENI SE NEDA VISE CEKAT, ne znam koliko ti godina imas ja 33 muz jos malo pa 40, 3ipol godine pokusavamo, 4 nesupjele inseminacije mislim da je vrijeme za korak dalje, a svi nalazi u redu... inseminacije nis ne bole malo neugodno al zaista nikakav problem ne predstavljaju....mene je strah te takozvane punkcije jer sam cula od zena da to jako boli...pa sam sad prestravljena... nismo dugo cekali,dosli u 10.15 negdje oko 11.30 bilo smo oboje gotovi....
    A boli,boli...a kako je meni kad sam prije 11 god.išla prvi put na VV i nisam znala ništa o mpo,pa sam jadna pitala jel to šta boli,rekli su mi ako se bojiš boli kako ti misliš nositi trudnoću i na kraju roditi,tako da to je istina,bol se izdrži a treba izdržati sve ono poslije,čekanje bete,prvog uzv,pa još gore drugog uzv,pa sljedeći opet strah koja graniči sa boli,pa krvarenje u trudnoći,pa širenje maternice koje boli,pa leđa i tako do kraja.....poroda

vrtirepka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

isse,cure ispaliti cu sa svojim ginekologom,,,četvrti put me šalje vaditi betu (iako je dr A rekao 2x)
    prva je 653,,druga 1753 i sad treća 2831,,,,da li je to dobar tijek bete,,,kad sam vidjela da se ova treća nije poduplala,,,plakat sam počela....
    u četvrtak idem kod dr A,,kojeg sam i zvala i koji je rekao da mi je gin samo bezveze zakomplicirao,,,i da nastavim terapiju...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pa ne moras vadit betu, cekaj uzv u cetvrtak. sretno! a beta se nakon 1000 ne dupla svakih 48h.
    Posljednje uređivanje od bubekica : 06.12.2013. at 09:54

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Sretna 1506, koliko si imala godina kad si se upustila u IVF vode na VV??i ja imam jednu prekrasnu curicu 7 god,, koja silno zeli seku ili bracu

vrtirepka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

a moram,,traziti ce mi kolika je beta,,a idem vaditi i d dimere i po heparin,,,tak da...ufff...
    hvala na brzom odgovoru,,ja kontala da se beta mora uvijek duplati...

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Sretna 1506, koliko si imala godina kad si se upustila u IVF vode na VV??i ja imam jednu prekrasnu curicu 7 god,, koja silno zeli seku ili bracu
    Sa 29 god. prvi ivf-icsi,neuspješan,sa 30 god. drugi put uspješan.Iz tog postupka imam sina od 8,5 god. koji baš nešto silno ne želi brata ili seku ali zato mama i tata žele još jedno djetešce

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

vrtirepka, bit će ok

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Tantolina sta ima kod tebe? Nista ne pises..

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Beta 16dnt 5033!!! Uh koliko ih je

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lana Miriši na dupliće!
    vrtirepka,ma super ti je beta!
    tina1986 , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je bilo prerano!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    Jesam, imam e. Coli pa mi je moja dr opce prakse prepisala cefalexin. Pisala sam vec na Mpo trudnoca nakon svega jer su me zanimala iskustva drugih cura sa ovom bakterijom- izgleda da je samo jedna imala isti problem. U utorak idem kod gin na pregled pa cemo vidit.
    Jojo jesi se riješila escherihije?? meni je sad dr. alebic rekao da moram ponoviti bris, al mene strah da ce bestija opet biti tamo, iako sma popila dvije ture klavexa... pijem uz to i brusnicu, d-mannosu i puno tekucine... do prvog mjeseca je se moram rijesiti kako bi me dr sto prije stavio u postupak.... svaki savjet je dobrodosao...

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Strašna žao mi je ...

Redovito vas čitam ali odmah se ispričavam što ne mogu pohvatati sve ...držim fige orhideja, ribice, klara, boogie woogie, s-iva, analoneta...i svima drugima koji čekaju ili se spremaju u postupak

Meni je u srijedu bio transfer dvije trodnevne mrvice..i sad čekam doma...

Mary Ann avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Da, prosječna dob žena u ivf-u u SAD-u je 36 godina, a u Ujedinjenom Kraljevstvu prosječna dob žena u ivf-u je 35 godina.

35 godina jest zapravo visoka dob za trudnoću i rađanje, jednako tako je to visoka dob za mpo.

U 2010. godina u SAD-u samo je 12 % ciklusa mpo-a bilo kod žena mlađih od 30 godina. Najveći postotak ciklusa 66% bio je u žena satarih od 30-39 godina.

Na žalost ženin reproduktivni vijek vrlo je kratak i kod većine žena poslije 35. godine dolazi do naglog pada mogućnosti postizanje trudnoće i rođenja dijeteta.

http://www.cdc.gov/art/ART2010/sect2_fig6-15.htm#14

Na gornjem linku može se npr vidjeti da je za žene od 28 godina šansa za živorođeno dijete po stimuliranom postupku 45 %, dok je ta ista šansa za žene od 36 godina već pala na 32%, a za žene od 40 godina ta je šansa 18%... (ovo su statistike iz SAD-a, u našim bolničkim uvjetima liječenja te su šanse daleko manje)
    Da istina je. Visoka je dob, ali situacija s MPO je takva da to jednostavno nije pucnuti prstima i ostati trudna. Nitko od nas nije priželjkivao da ide na MPO nego nas je jednostavno priroda ili već nešto natjeralo na to. Sve to dugo traje i treba proći puno vremena dok se dođe do trudnoće pa tako i godine idu. Ja sam počela sa 25, ostvarila jednu trudnoću sa 28, nakon toga pokušala 2008 g., razboljela se i sad nakon svega nije u redu da mi netko kaže da sam stara i da nemam pravo na još jedno dijete.

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Merry Ann ovo si divno rekla..nitko od nas nije priželjkivao biti u ovakvim situacijama..niti zaslužuje komentare tipa da smo prestare i sl.

Mary Ann avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj bubaba prvotno napisa Vidi poruku
    Merry Ann ovo si divno rekla..nitko od nas nije priželjkivao biti u ovakvim situacijama..niti zaslužuje komentare tipa da smo prestare i sl.
    bubaba i ~~~~ za tvoje dvije mrvice

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Lana
    Bubaba

Tinka79 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Anna1 prvotno napisa Vidi poruku
    Tinka29 ako sam dobroi upamtila, danas imas uzv... Pa sretno draga
    Eeeeej Anna,ja sam neplanski prosli tj zavrsila na UZV zbog krvarenj,imam neki hematom koji svako malo prokrvari.Uglavnom jedna mrva je odustala druga je jos tu,zbog krvarenja vise mirujem i cekam novi UZV 13.Kako si ti?Poslala sam ti poruku u inbox ima vec neko vrijeme.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tinka79 sorry nisam pratila inbox, ali eto odgovorih ti.... Mislim na tebe...

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

strašna i da test laže!
    tina1986 , kad ti ideš vaditi betu?
    mary 123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    frćka i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se jedan bebač izbori!!!!kada si počela piti andol 100?
    lana01 barem dva...čestitam!!! Na kojoj si ti klinici?
    vrtirepka, kao što cure kažu beta je ok ~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!!
    riba, orhideja, buaba, boogie woogie i ostale ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete!!!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Vinogradska. Drzim fige svim cekalicama

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Da istina je. Visoka je dob, ali situacija s MPO je takva da to jednostavno nije pucnuti prstima i ostati trudna. Nitko od nas nije priželjkivao da ide na MPO nego nas je jednostavno priroda ili već nešto natjeralo na to. Sve to dugo traje i treba proći puno vremena dok se dođe do trudnoće pa tako i godine idu. Ja sam počela sa 25, ostvarila jednu trudnoću sa 28, nakon toga pokušala 2008 g., razboljela se i sad nakon svega nije u redu da mi netko kaže da sam stara i da nemam pravo na još jedno dijete.
    Mary Ann,
    nije u redu da ti je dr rekla da si stara i da odustaneš. Takve riječi ne priliče jednoj liječnici, takav riječnik vrlo je neprofesionalan i neetičan.

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj lana01 prvotno napisa Vidi poruku
    Beta 16dnt 5033!!! Uh koliko ih je
    a jesi me nasmijala ahahaha dovoljno možda trojke?? super lana

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

crvenkapice jel se spremaš za postupak?

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Strašna, jesi napravila još koji test? Da je bilo prerano
    Kameleon andol sam počela pit odmah nakon transfera oba puta! saznat ću ja šta je u pitanju, pisala sam mail dr.R, ali mi nije odgovorio ili imam pogrešam mail, ako neko zna točan, molim vas na pp ako nije problem! Ako mi odbije dat pretrage moj dr., idem preko dr.R, neznam kako drugačije?

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pozdrav cureee..evo ja sam jucer bila na VV prvi put na pregledu kod doktorice i o doktoric mogu reci sve najbolje,sve objasni i na sva moja pitanja sam dobila odgovore..e sad jedini je problem sto ona i moj ginekolog imaju skroz razlicita misljenja pa neznam sta da mislim..meni su hormoni gdje koji povisen al androgen najvise onak dosta od ref.vrijednosti a ona je na to rekla da je to dobro da oni cak vole da je povisen jer to pokazuje kao dobru rezervu (sta to znaci,nemam pojma!? ) dok je meni moj ginekolog reko da to sto je povisen pokazatelj policisticnih jajnika!? Doktorica me pogledala ultrazvukom i kaze sve stima,apisala mi je na nalaz i desni ilijevi jajnjk primjerene velicine i morfologije..endometrija primjerena fazi ciklusa (10dc)..e sad za nalaz supruga je rekla da je los,da ih ima dovoljno al da nisu bas najbolji,ali da je za trudnocu dovoljan jedan tako da nije zabrinjavajuce,ali kaopo njihovim pravilima po njegovom nalazu imamo pravo na potpomognutu! I sad mi je rekla da se poslje 13.1 javimo da suprug ponovi spermiogram,te mora napraviti jos neke nalaze,i trebamo doci 3 dc na pregled i to obaviti a ja moram inzulin provjeriti..sad me zanima zasto ide taj 3 dc pregled kad tad jos imam M? Sta tad pregledava?
    To svatko ima svoju dijagnozu sad kome vjerovat ko ce ih znati!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

TinaH,mislim da te neće doslovno pregledavat,neznam bar mene nije.Ja sam kod doktora,al isto tako,samo sam izvadila krv i malo smo popričali.TM će dati uzorak za s-gram a ti ćeš dati krv za inzulin. A pregled 3.dc ide kad krenete u postupak,odnosno o tom pregledu,ako nema slučajno cista (i nalazima) ovisi da li idete taj ciklus u postupak.

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    TinaH,mislim da te neće doslovno pregledavat,neznam bar mene nije.Ja sam kod doktora,al isto tako,samo sam izvadila krv i malo smo popričali.TM će dati uzorak za s-gram a ti ćeš dati krv za inzulin. A pregled 3.dc ide kad krenete u postupak,odnosno o tom pregledu,ako nema slučajno cista (i nalazima) ovisi da li idete taj ciklus u postupak.
    Pa nemam pojma,rekla je da dodem 3dc s uputnicom za pregled i posebnom za lab.za vadenje krvi..i kao kad nazovem da kazem da smo tu kao u postupku pa da necekamo nego da taj dan mozemo sve obaviti..a sad nekuzim zasto me planira pregledavati kad me pregledala jucer,al dobro! A vidim da dosta cura pise da mora doci taj 3dc..

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Strašna, jesi napravila još koji test? Da je bilo prerano
    Jesam...negativan je...

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pozdrav svima.
    Danas 10 dnt blastica Beta je 0,100 - negativna.
    Znaci ništa od ovog postupka....
    Zvala doktora i kaže da odem izvadit betu jos 12 dnt, neznam zašto ?????
    Ionako će neće ništa promijeniti a i jučer sam sve isplakala tako da danas nemam ni jedne suze, a i ne da mi se ponovno vadit Betu u ponedjeljak i jos se trijumf s ovim lijekovima do tada...
    Sada me čekaju jos dva eskimica, samo neznam kada idem po njih ?????
    Nadam se da će vama ovaj 12 mj bit uspješniji ..... Pusek za sve cekalice bete

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    crvenkapice jel se spremaš za postupak?
    cekam mengu koja nikako da dođe , nema je kad treba :/

jel se vama to događa da se, bas kad trebate u postupak ,ciklus produzi 3-4dana ? mrzim kad ne ide po planu
    pomislila sam na cistu ali sam bila poslije menge na uzv bas zbog toga ....
    Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 07.12.2013. at 17:48

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    cekam mengu koja nikako da dođe , nema je kad treba :/

jel se vama to događa da se, bas kad trebate u postupak ,ciklus produzi 3-4dana ? mrzim kad ne ide po planu
    pomislila sam na cistu ali sam bila poslije menge na uzv bas zbog toga ....
    Možda si trudna,meni da kasni 4 dana sigurno bi bila trudna,jer uvijek točno,nema šanse da kasni,može 1 dan ali više ne,ne,ne daje mi šansu da se ponadam.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Crvenkapice, moguce je da je folikularna cista, ona nastaje nakon ovulacije. Testic, a ako je dodje kroz par dana, kod ginica.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

cure zanima me dali imam kakva prava novcane naknade kada se dijete rodi posto ne radim i nisam prijavljena na burzu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •