Stranica 37 od 53 PrviPrvi ... 27353637383947 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 2601

Tema: ODBROJAVANJE 2/2013

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj TinaH prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nemam pojma,rekla je da dodem 3dc s uputnicom za pregled i posebnom za lab.za vadenje krvi..i kao kad nazovem da kazem da smo tu kao u postupku pa da necekamo nego da taj dan mozemo sve obaviti..a sad nekuzim zasto me planira pregledavati kad me pregledala jucer,al dobro! A vidim da dosta cura pise da mora doci taj 3dc..
    Pregled 3dc služi tome da se odredi je li ciklus povoljan za postupak, npr. ako postoji neka cista, ne bi trebalo ići u stimulaciju jer cista "pojede" stimulaciju. Također se na početku ciklusa dobro vide antralni folikuli prema čijem se broju bolje može odrediti terapija. Bilo bi dobro da se taj pregled radi na svim klinikama, ali eto...koliko ja znam, od državnih bolnica to je standard samo na VV.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj mari80 prvotno napisa Vidi poruku
    Jojo jesi se riješila escherihije?? meni je sad dr. alebic rekao da moram ponoviti bris, al mene strah da ce bestija opet biti tamo, iako sma popila dvije ture klavexa... pijem uz to i brusnicu, d-mannosu i puno tekucine... do prvog mjeseca je se moram rijesiti kako bi me dr sto prije stavio u postupak.... svaki savjet je dobrodosao...

Sorry tek sam sad vidila post. Za 7 dana motam opet napravit urinokulturu pa cemo vidit kakbo je stanje. Popila sam turu cefalexina i pijem caj od brusnice + sok od brusnice.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Pregled 3dc služi tome da se odredi je li ciklus povoljan za postupak, npr. ako postoji neka cista, ne bi trebalo ići u stimulaciju jer cista "pojede" stimulaciju. Također se na početku ciklusa dobro vide antralni folikuli prema čijem se broju bolje može odrediti terapija. Bilo bi dobro da se taj pregled radi na svim klinikama, ali eto...koliko ja znam, od državnih bolnica to je standard samo na VV.
    Ja sam skužila da Tina pita za pregled 3. dc sad dok pe sa suprugom napravit nalaze,a ne na pregled 3. dc u ciklusu u kojem imaju planirani postupak.

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Kadauna,Argente,iskusne rode,jel ima negdje tema gdje su ove cure/parovi koji su odustali i zasto,s kojom dijagnozom i nakon koliko pokusaja,s koliko godina itd...mislim da je Kadauna nedavno nesto pisala,a kako trenutno imam samo mob internet nemrem bas vjesto pregledavat teme.ok je da znamo uspjeh 20-30%,al za koga? dal ce 90% parova nakon 5 -6 pokusaja dobit bebu? vise,manje? okrutna tema,jer nada nas sve drzi al treba bit i realan i objektivan.
    druga stvar,ovi dr.sto se ponasaju netakticno- ima ih svuda i uvijek,ja sam cula svakakvih slucajeva,komentara,treba ih ignorirat i mijenjat dr.,ipak to nije rutinski posao i svako od nas zasluzuje potpuno individualni pristup i dr koji ce ucinit najbolje sto moze.i oni su ljudi,a ljudi nas ima svakakvih... vibrice svima !!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

boogie

evo tema Izlazna strategija o odustajanju od mpo-a:
    http://forum.roda.hr/threads/41378-I...zna+strategija

inače, u zapadnim zemljama unutar 4-5 stimuliranih postupaka oko 65% parova ostvari roditeljstvo.

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti Argente, sad mi je puno jasnije..a i sad kad razmisljam jos mi je doktorica rekla da muz napravi urinokulturu, bris mokracne cijevi i bakteriologiu ejakulata te da ponovi spermiogram i to donesem taj 3dc i ja dodem na pregled jer s moje strane je sve uredu samo jos moram napravti inzulin...super mi je na VV sto su brzii nema puno cekanja..

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam skužila da Tina pita za pregled 3. dc sad dok pe sa suprugom napravit nalaze,a ne na pregled 3. dc u ciklusu u kojem imaju planirani postupak.
    ma nema veze, kad ni ja nisam znala sta pitam..hehe
    argente je pojasnila..izgleda da krecemo u postupak,jer mi je i doktorica rekla da kad nazovem za muza za spermiogram i to da kazem da smo u postupku da necekamo..

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mery Ann, Riba76 i Kameleon hvala Vam.
    Lana01 čestitam ti
    Strašna...žao mi je , drži se
    Tina1986..žao mi je, drži mi se i ti

ja sam evo danas 4 dan od transfera...sporo li idu dani ....

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj bubaba prvotno napisa Vidi poruku
    Mery Ann, Riba76 i Kameleon hvala Vam.
    Lana01 čestitam ti
    Strašna...žao mi je , drži se
    Tina1986..žao mi je, drži mi se i ti

ja sam evo danas 4 dan od transfera...sporo li idu dani ....

ajme, bas sporo idu dani, ja cu izludit, jos 5 dana do bete.

kako je vama cekalicama, jel imate kakve grceve ili bockanja. Ja evo cijelo vrijeme neki vrag me zateze, bocka, grci ne znam kaj da mislim.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj boogie woogie prvotno napisa Vidi poruku
    Kadauna,Argente,iskusne rode,jel ima negdje tema gdje su ove cure/parovi koji su odustali i zasto,s kojom dijagnozom i nakon koliko pokusaja,s koliko godina itd...mislim da je Kadauna nedavno nesto pisala,a kako trenutno imam samo mob internet nemrem bas vjesto pregledavat teme.ok je da znamo uspjeh 20-30%,al za koga? dal ce 90% parova nakon 5 -6 pokusaja dobit bebu? vise,manje? okrutna tema,jer nada nas sve drzi al treba bit i realan i objektivan.

druga stvar,ovi dr.sto se ponasaju netakticno- ima ih svuda i uvijek,ja sam cula svakakvih slucajeva,komentara,treba ih ignorirat i mijenjat dr.,ipak to nije rutinski posao i svako od nas zasluzuje potpuno individualni pristup i dr koji ce ucinit najbolje sto moze.i oni su ljudi,a ljudi nas ima svakakvih... vibrice svima !!

vec ti je Inesz sve napisala, ponudila bih par tekstova:

jedan americki tekst na tu temu kad prestati, nema ti ultimativnog recepta:

http://haveababy.com/fertility-information/ivf-authority/average-ivf-attempts/

Ovaj tekst bih uzela s rezervom jer govori o vrlo visokim i previsokim postocima kumulativno uspjeha (ovu rijec bi trebalo zabraniti u ovom kontekstu) nakon 3 ful stimulirana IVF postupka od vise od 70% ali samo za parove kod kojih zena ima ispod 40 godina, normalnu ovarijalnu rezervu (dakle reagira dobro na stimulaciju), kod kojih postoji ok spermiogram, i kod kojih zena ima receptiva Uterus, takvi nazalost nismo svi plus ovdje se radi o vrhunskoj SAD klinici, neusporediva s nasim klinikama (niti privatnim). Vrlo jasno prikazuje kad oni preporucuju zeni da ide na donaciju, dakle sigurno odmah kod zena 43+, ali to je Amerika,zato i imaju dobre rezultate jer cesto odbijaju nepovoljen / teze pacijente.

Evo jos jedan vrlo zanimljiv tekst o SAD istrazivanjima o kumulativnom uspjehu u IVF-u:

http://www.bionews.org.uk/page_155272.asp

a evo i jedan, koji je nama u Europi rekla bih blizi tekst, takvi rezultati iz Australije i N. Zelanda:

https://newsroom.unsw.edu.au/news/health/ivf-success-one-two-under-35-failure-after-five-cycles

Tesko je reci kad je dosta, kad treba prestati, kad mozda razmisljati o donaciji jajnih stanica, ali moj je neki subjektivni dojam da nasi lijecnici vrlo nevoljko preporucuju donacije jajnih stanica kod zena kjie imaju male ili cak nikakve izglede za ostvariti trudnocu, ali takvu informaciju - imam dojam - i zene tesko ili nikako u Hrvatskoj primaju ili prihvacaju.

Imali smo ovih dana primjer Mary Anne, kojoj je doktorica preporucila da ide na prirodnjake ili da odustane...... i drvlje i kamenje po doktorici, ne znam o kojoj je doktorici i klinici rijec. Mozda jeste bila gruba - ali poznavajuci sebe ja bih voljela da mi doktor/doktorica odmah u pocetku ili bar nakon jednog pokusaja veli kako nam sanse stoje, koje izglede imamo ostvariti trudnocu, itd. Pa cu ovim putem Mary Anne pitati, da znas da imas jako male izglede za ostvariti trudnocu, da bi trebala npr 25 prirodnjaka da ostvaris trudnocu, bi li nastavila lijecenje kod te doktorice ili bi mijenjala kliniku? Bi li mozda pristala na donaciju j.s. jer ista donosi stopu trudnoca od 50% .......

I da se odmah razumijemo, stvarno mislim da donacija gameta nije rjesenje prihvatljivo za sve ali nije niti IVF opcenito privhatljivo svima, niti je donacija j.s. kljuc za svaku dijagnozu, imamo ovdje na forumu slucajeva koji niti unatoc donaciji j.s. nisu zatrudnjele niti1. niti 2 niti 3. niti 4. ....... put.

Mi smo krenuli u IVF kad sam ja imala 32 godine kao laganiji slucaj sa "samo" neprohodnim jajovodima i dobrom hormonalnom slikom a s dvije prethodno ostvarene spontane trudnoce koje su kao "dobar znak" unatoc tome sto su bile biokemijska i vanmaternicna. Trebalo je 2 stimulacije (jedna bez transfera), jedna polustimulacija, dva prirodnjaka (oba bez transfera), da bi sljedeca stimulacija zavrsila trudnocom (i porod) u mojoj tad vec 35./36. godini. Taj je postupak meni bio tek ili vec 3. transfer. Kako je vrijeme odmicalo, sigurna sam da bi neki parovi vec odustali. Sljedeca stimulacija nakon te trudnoce, poroda, dojenja, etc.... je opet zavrsila trudnocom - biokemijskom...... Jos nismo odustali

Hocu reci da je sve vrlo osobna odluka, kako MPO postupci opcenito tako i donacije gameta, odustajanje od svih oblika lijecenja neplodnosti.

OT sam - ali mislim da na odbrojavanju imamo priliku za sve teme i mislim da trebamo mnogo glasnije pricati i o odustajanju i o tome da neki parovi nikada nece ostvariti trudnocu i o tome da su donacije gameta sasvim normalan i prihvatljiv vid lijecenja neplodnosti te da donacije kako takve treba detabuizirati u HR, mozda i nase MPO lijecnike treba educirati i u tome da zenama "na vrijeme" preporucuju donacije a ne kad vec izgube sva prava preko HZZO-a ili svaku volju da se s tom temom pozabave i donesu neku svoju odluku.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma koliko superiorne bile američke klinike mislim da mi u HR možemo konkurirati kumulativnom stopom uspjeha.
    Kako- pa relativno visoku stopu uspješnosti možemo zahvaliti niskim cijenama IVF-a u odnosu na inozemstvo, plus (govorim dosad); neograničen broj prirodnjaka (koji su često bili podebljavali klomifenima pa bi ustvari bili polustimulirani), besplatne "ruke" nakon 3 HHZO sponsored postupka, poništavanje odrađenih postupaka i to ne samo Milinovićevskih već i onih od prije, cijela ta situacija rezultirala je time da je niš-posebno po čekaonama i tu na forumu sresti žene koje iza sebe imaju 15+ postupaka. Toga je, usudila bih se reći, u Amerikama jako malo. Kad šteti uspješnosti klinike i ide iz vlastitog džepa, lakše će doktori usmjeriti u donaciju i pacijenti prihvatiti taj smjer.

Osim toga, mi imamo puno jači taj mentalitet ognjišta - mora se imati djecu jer život bez njih nema svrhe, pa opterećenost genima, težina postupka posvajanja, okolina koja potiče do forsiranja "ne odustaj"; htjedoh reći da je, unatoč tome što nikako da dobijemo rezultate klinika, kumulativan uspjeh u Hrvata vjerujem negdje 80%. Samo, na koliko postupaka...sigurno ne na 3.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Za Maribor je bila spika 60% parova unutar 4 stimulirana postupka, je li tako?
    I tih 80% posto mi negdje zvoni, mislim da su to oni koji su išli i nakon ova 4 (ne znam dokad).

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

wow,ovo je kisa informacija,hvala puno puno!mozda bi bilo dobro kopirat zadnjih par postova na novu temu da ih je lakse naci. istina je kod mene da je jak taj peer preasure,starci,drustvo.... a mozda je i instinkt.mozda je svijest o tome da je sad trenutak i da ne mozemo odgodit odluku na 5 godina.moja naj frendica,i jos par drugih,kazu ovo: ljubav prema djetetu je neupitna i neizmjerna.al svakako kvaliteta zivota pada s djetetom,sve se vrti oko njega,itd... i opet ja zelim tu bebicu, obozavam svoje necake, i evo muka mi je od ovih grceva danas pa svjezeg krvarenja ,koje mi je ubilo 99% nade,tračak postoji. do sutra. a mozda zbilja da pokusavamo ivf neograniceni broj puta bi svi uspjeli? ipak biologija radi za nas!

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Zatišje ovdje! Gdje ste ženske? Evo ja danas pijem svoje zadnje dvije tablete klomića. Gladna sam stalnooooo. Imam 3 obećavajuća folikulića. Aih očekujem krajem tjedna.

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Zatišje ovdje! Gdje ste ženske? Evo ja danas pijem svoje zadnje dvije tablete klomića. Gladna sam stalnooooo. Imam 3 obećavajuća folikulića. Aih očekujem krajem tjedna.
    uuuu, to je super, kakav ti je endić, meni su ga klomići bili dobrano stanjili

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj clematis prvotno napisa Vidi poruku
    ajme, bas sporo idu dani, ja cu izludit, jos 5 dana do bete.

kako je vama cekalicama, jel imate kakve grceve ili bockanja. Ja evo cijelo vrijeme neki vrag me zateze, bocka, grci ne znam kaj da mislim.
    Meni danas 4dnt ...vrijeme je sporije nego puž
    Osim pojačanog znojenja i navečer probadanja na mjestu gdje je dokt na transferu jako stisne uzv, te ujutro bolnog mjehura.... to je to za sada od simptoma

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Endić za sada 7mm. Kaže dr da je super s obzirom na 7dc. Dobro bi bilo da bude iznad 9 do aih-a. Stanji ga i meni, al ne drastično.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Doanna koji je kod vas sljedeći korak?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Svima puno ~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    Sorry tek sam sad vidila post. Za 7 dana motam opet napravit urinokulturu pa cemo vidit kakbo je stanje. Popila sam turu cefalexina i pijem caj od brusnice + sok od brusnice.

I ja sam popila 2 ture antibiotika, jos pijem d-mannosu i kapusle brusnice iz dm-a. Meni je echerihija pronadjena i u cerviksu,kad sma rekla dr. A da sam popila klavex on je to stavio u nalaz ali nisam sigurna je li mi rekao da ponovim bris do prvog mjeseca kad sam narucna kod njega strah me ponovit nalaz i ustanovit da je beštija jos uvijek tamo, al nema mi druge... ja cu sljedeci tjedan ponovit urinokulturu... jesi ti isto u postupku kod dr. Alebića... ako jesi, jel ti sto rekao us vezi nalaza s echerihijom...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj mari80 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam popila 2 ture antibiotika, jos pijem d-mannosu i kapusle brusnice iz dm-a. Meni je echerihija pronadjena i u cerviksu,kad sma rekla dr. A da sam popila klavex on je to stavio u nalaz ali nisam sigurna je li mi rekao da ponovim bris do prvog mjeseca kad sam narucna kod njega strah me ponovit nalaz i ustanovit da je beštija jos uvijek tamo, al nema mi druge... ja cu sljedeci tjedan ponovit urinokulturu... jesi ti isto u postupku kod dr. Alebića... ako jesi, jel ti sto rekao us vezi nalaza s echerihijom...
    ma ja sam ti u kbc-u u Splitu. u petak ću ponovo radit urinokulturu pa ću vidit.

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    može već 5. ili 6. ili 7. dan nakon transfera blastica jer bi ista već trebala krenuti taj 10dpo, ali ti to doktori ne preporučuju jer je igra živaca i morat ćeš bar 2-4 puta na ponavljanje bete. Ali neke nestrpljive su već tad išle na betu.

Ali recimo 9. dan nakon transfera blastice je sasvim razumno ići na betu, ali ti tad već svaki test MORA pokazati plus - ako ima trudnoće.
    Milsim da će me Kadauna natjerati ovom postom da prvi put uradim test prije bete 9.dan nakon transfera blastice je čak 6 dana prije nego bi trebala raditi betu...

Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ispravak, cijela 4 dana prije bete

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Strašna, je li danas beta?

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Strašna i Frćka..kako ste cure??
    s_iva kako se odvija situacija?
    lana01 nestrpljivo te čekam
    svim drugim čekalicama

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

cekam par beta danas pa onda lijepim listu - malo kasnim, strka je svuda.
    saljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj s_iva prvotno napisa Vidi poruku
    Strašna, je li danas beta?
    Beta je trebala bit 11.12. No napravila sam ju danas....i 0.......
    tako da prijavljujem negativnu betu.....
    po malo imam feeling kao da se predajem....

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Beta je trebala bit 11.12. No napravila sam ju danas....i 0.......
    tako da prijavljujem negativnu betu.....
    po malo imam feeling kao da se predajem....
    Strašna grlim šta drugo, ovo su situacije kad utjehe nema, utjehu nalazimo samo u sljedećem pokušaju i nema odustajanja, ljuta sam, nećemo odustat!!! Želim da sve žene ovdje zatrudne i dobiju i zagrle svoju bebu, tako će i bit i gotovo!
    Ja čekam svoju betu u dva da vidim koliko će me pokosit, al šta god bude idem dalje, nedam se, hoću bebu i gotovo!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Saraya

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Frćka Takav stav volim!

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Strašna, žao mi je! Frćka ti je sve lijepo rekla, nemam ništa pametno za dodati osim da ti želim sreću za dalje.
    Frćka, kod tebe nema niakvih bolova, krvarenja?

Saraya, kod mene beta pada laganiti, sad je oko 900, a jučer je nakon 2 tjedna krvaruckanja stigla i prava M. Dobra je vijest da ću izbjeći kiretažu.

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

a cure..baš mi je žao...
    Srašna potpisujem Frćku!! Isplači se, izbaci sav teret..odmori se..i onda cure opet u pohod!!! Jake smo mi...idemo po bebice...
    Frćka drži se..
    s_iva

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

S_iva bar nešto u cijeloj ovoj igri živaca i nadanja!
    Kod mene su neki lagani bolovi prisutni stalno, al ne krvarim, vidjet ću danas nakon bete u kojem smjeru idemo...

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Cure, samo vam posaljem veliki zagrljaj.. zelim vam puuuno snage i hrabrosti i pozitive.. Frcka ja jos drzim fige i zelim ti cudo od srca..

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvaja Jejja

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Frcka sta je tebi rekao dr? Da lezis strogo do slijedece bete?
    Ja imam grceve, krvarenje krene pa stane, al sam na poslu..... mislila sam nakon jucerasnjih grceva au revoir ali evo danas beta 124, poduplala se lijepo od cetvrtka kad je bila 27. Danas je 15.dan nakon transfera 2 3.dnevna embrija. Da bar nema grceva..... nekako su naprijed, neko zatezanje.... znaci nista se ne zna do ko zna kad...... ja idem na Maldive u nedjelju, nit cu imat UZV nit ista....super...... to smo planirali prije mjeseci i mjeseci..... samo da nije neka komplikacija!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Boogie meni je dr. rekao da je trudnoća stanje u kojem moramo bit staloženi i mirni i poslao me kući, nije me pregledao, dogovor s njim je tek 20.12.! Naravno ja sam na svoju ruku otišla kod moje ginićke koja je napravila uzv i vidjela gest.vrećicu i niš više, tako da stvarno sam išla bezveze jer sve je to prerano za išta znat, samo sam počela paničarit gdje je plod, jel se trebao već vidjet... jedino zbog čega je bilo pametno je da isključimo vanmaterničku t.
    Neznam šta bi ti pametno rekla, da krvarim i imam pozitivnu betu sigurno bi otišla dr. pa neka kaže šta misli da semi tu ne igramo doktora. Na uzv kod tebe još ne mogu vidjet ništa jer se ispod 1000 niš ne vidi, ali da isključe vanmater., možda to mogu...
    Beta je malena, ali moja frendica je 18dnt imala 320 i evo je u 6 mjesecu t.!
    Duboko se nadam da će ishod biti pozitivan!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

boogie woogie savjetujem ti da prije maldiva svakako odes na UZV kako bi iskljucili vanmaternicnu.

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Doanna koji je kod vas sljedeći korak?
    mi čuvamo bebača u buši koji ima 12tt i koji je rezultat timskog rada dr. Grbavca i dr. Tomića <3 peti postupak donio nam je sreću <3 <3 <3

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

cure,baš mi je žao....isplačite se i pripremite za nove postupke

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Meni danas 10dnt.Nikakvih promjena bas,danas me nešto glava boli,dva dana imala osjećaj koda će M stić svaki čas,cike ispuhane već 3-4 dana...niš posebno!neznam šta reć,beta je u petak!Cure hrabro dalje,negdje i nas čeka sreća!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja cu izludit, sad je 1490 tjedan dana nako 1095! Zasto je narasla i to tako malo?

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Frćka, ne želim ti davati lažne nade. Mislim da bi trebala više narasti da je sve ok.
    I meni je ovaj put jako sporo rasla, a sada jednako sporo pada.
    Ali, nije bitno samo da raste, nego treba pravilno rasti.

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ma znam, sve znam! Uh!

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Frcka ne daj se!
    Mislim da moja beta nije mala, meni je tek 18 dana nakon punkcije, znaci 14 dana je test na rubu detekcije i od onda se ok duplala. Nego, problem su grcevi i krvarenje..... eeeeee!!!!! Nista, javljam u cetvrtak ponovo! Ukoliko ne budu slapovi Nijagare uskoro.....

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Frćka draga...pa kaj kaže doktor,pa ovo je gore o bete 0!
    Potpisujem gore tvoj post da nema odustajanja,sve si lijepo sročila.

Strašna i s_iva plačite,vrištite,lupajte,navijte glasno muziku...

Boogie woogie,meni ovo tvoje uopće ne izgleda loše,svakako napravi uzv prije puta,da budeš mirna i da znaš kak se ponašat,piti i dalje estrogen i progesteron.ja bih tak napravila.čvrsto držim !

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Doanna pa ti nam tu bacaš trudničku prašinu!!!!!!
    Heeheheeeeeee..... very nice!!
    Ja planiram pitati Tomića da završimo s tim inseminacijama. Mislim, ako ni treća ne uspije onda nek me stavi na listu. Baš me zanima što će mi reći.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ja prijavljujem negativnu betu 12 dnt. Imala sam FET 2 blastice i sada u nove borbe

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ivana979

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •