Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2601

Tema: ODBROJAVANJE 2/2013

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

a draga moja, ne znam ti ni sama. u nekakvom sam čekanju, rado bi u novi postupak, ali me džep žulja postala sam ovisna od ovih postupaka, nisam se bockala već 5 mjeseci i polako me kriza hvata
    šalu na stranu, nadam se da ću do kraja godine ipak spičiti u cito. spominje se kod nas i taj novi zakon gdje bi dobili dva besplatna postupka, pa ćemo vidjeti.
    koliko sam vidjela na pot.u splitu, ti si u postupku, jel tako? sretnooooooo...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj mostarka86 prvotno napisa Vidi poruku
    a draga moja, ne znam ti ni sama. u nekakvom sam čekanju, rado bi u novi postupak, ali me džep žulja postala sam ovisna od ovih postupaka, nisam se bockala već 5 mjeseci i polako me kriza hvata
    šalu na stranu, nadam se da ću do kraja godine ipak spičiti u cito. spominje se kod nas i taj novi zakon gdje bi dobili dva besplatna postupka, pa ćemo vidjeti.
    koliko sam vidjela na pot.u splitu, ti si u postupku, jel tako? sretnooooooo...
    je,je, u postupku sam u kbc-u. volila bih radi vas da vam omoguće barem ta dva besplatna postupka. kao što je meni moj dr rekla - sa vašim slučajevima se nikad nezna - možda vas iznenadi i prirodna trudnoća, sve je moguće.... i nadam se da je u pravu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •