Tiki....
kaj kaže doktorica?
Siječanj će brzo,nećeš niti skužit...
Tiki....
kaj kaže doktorica?
Siječanj će brzo,nećeš niti skužit...
tikki, tina_julija, loly
lara, žužy, valiana i ostale ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturine!!!!!
frćka, super za nalaze, nek bude sve 5 pa ćeš zvati ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni postupak!!
jejja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bravo za O, a neka bude T pa da skačemo do neba!!!!!!!!
ja se pripremam za vađenje briseva,sutra zovem soc.dr. da se naručim na pregled,valjda sestra ne štrajka
konfuzijadivne vijesti!!!!!!!!!!!
Posljednje uređivanje od kameleon : 18.09.2013. at 22:25
kameleon strajkaju samo bolnice, ja danas bila po uputnicu kod socijalca, sve proslo ok![]()
evo jedne zanimljivosti...
http://www.poliklinika-harni.hr/Defa...aStranica=1707
Draga Tikki jako, jako mi je žao, uh preteško je to sve....
Snekica i ja se upravo tako osjećam kao i ti, baš kako je napisala Tigrical....
Ali pokrenula sam se s mrtve točke i u petak sam na brdu s friškim nalazima za dogovor i vađenje hormona (kažu da rade normalno s obzirom na štrajk- ja zvala danas). Pa ako koja ide u petak gore nek se javi.
Puno pozdrava svima- tu sam cijelo vrijeme s vama samo se baš ne javljam puno
Bubekica jako zanimljiv link. Mogla bi isprobati promjenu prehrane, možda upadnem u statistićki značajan podatak!
...sviđa mi se djetelina u tvom potpisu....![]()
marlen znaci na VV sve normalno mimo strajka? hehe, skuzila si djetelinu, malo praznovjerja nikome ne skodi![]()
ja od sutra prelazim opet na lchf prehranu, vidjet cemo dal ce to pomoci.
sretno u petak!
Bubek kakva je to Ichf prehrana? I ja sam za praznovjerje kad mi paše
Hvala za petak (rekla sestra na telefon da se normalno radi, samo nema dr.A, ali je doktorica tu)
Bubekice - ovo je uistinu jako zanimljiv članak!!!! A pošto sam na Dukan-dijeti koja je proteinska dijeta - ovo mi daje još veću motivaciju za nastavak!!!!
samo da vam svima dam podršku i kažem za moje iskustvo:
Tamo negdje od 3.mj smo krenuli na Dukanovu dijetu, taman sam u treću fazu prešla oko transfera no i dalje sam je se držala negdje do srčeka. To je bilo oko 3 mjeseca izgubila 10 kg i taj transfer je rezultirao pozitivnom betom i bebom u trbuhu. Je da sada munjevito vraćam kile ali vjerujem da je dijelom režim ishrane utjecao jer sam inače ovisna o ugljikohidratima a očito ih loše probavljam. Sjećam se da sam u dijeti svakodnevno jela dozvoljeno slatko, pekla kolače i svašta. Mislim da je stvar u metabolizmu šećera
Evo da javim da je i moj 13.postupak završio negativnom betom,čak ni suza više nemam samo ogromna tuga
...
nina977jako mi je žao
Nina draga...grlim
Cure,hvala vam svima na podršci...
ninagrlim...
ja ljepim ovaj link: http://www.poliklinika-harni.hr/Defa...aStranica=1707
bilo bi dobro da se pročita dosta sam toga čitala o ovakvoj prehrani sad se i ja prebacujem na ovakav režim a za dva mjeseca idem u postupak pa vidjet ćemo dali ima istine u tome,ma da ja vjerujem da nemože škoditi.
jojo, od tog linka je i krenulo.
ja sam skoro 2 mjeseca na toj dijeti pa ćemo vidit za koji dan .....
http://www.dietdoctor.com/category/h...how-categories
i ovo je dosta interesantno samo idite prema dole i ima i filmič i tekst za pročitati,sory bubi još jednom
ma nije bad, takav link zasluzuje da ga se vise puta zalijepi![]()
Nina, žao mi je.
A što se tiče ovoga linka, to za proteine je nešto o čemu se već dugo piše. I probala ja. U postupku prije ovoga mjesecima uzimala proteinske shakeove za body buildere, tovarila se jajima, mlijekom, sirom (meso ne jedem) i rezultat je bio jadan i bijedan, najgori ikada. Ovoga puta, po savjetu dr. R. žderala čokoladu i dobila prekrasne blastice od kojih je jedna još sa mnom.. po doktorovim riječima, inzulin utječe na folikulogenezu, zato PCOS-ovke imaju probleme s povišenim inzulinom. Nije sve za svakoga.
Ja sam dobila preporuku mpo doktora da izbacim UH od pocetka stimulacije do transfera... Bumo vidjeli, sumnjam da je kod nas uzrok neuspjeha u mom jedenju slatkog.
Nda, kad bi bilo tako jednostavno... No dovesti si organizam u ravnotežu, izgubiti suvišne kile, zdravo i redovito se hraniti i živjeti ne može biti loše. Ali čarobnog štapića nema.
Željka, meni se čokolada ogadila.![]()
Posljednje uređivanje od Konfuzija : 19.09.2013. at 19:16
Jedini put u životu kad mi se pokazala crtica, iako na kratko, bilo je kad sam bila na LCHF dijeti. Slučajnost ili ne - neznam ali...
apsolutno potpisujem izbacivanje suvišnih ugljikohidrata u vrijeme stimulacije a i obično. mene je 1.postupak "koštao" 10 kg u +. za vrijeme drugog sam bila na dukanu. moj postupak nažalost nije uspio ali nisam dobila ni grama (mislim da mi se i ne vraćaju kg) super sam podnjela stimulaciju i nastavit ću u tom tonu i dalje.
što se tiče bolnica, rečeno mi je da sve rade, evo npr.Rebro - dobili su obavijest da moraju raditi i ne smiju odbiti pacijente koji imaju zakazane termine.
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (5)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (7)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
SVIBANJ 2013. (8)
Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
innu, Ri, IVF/ICSI (nakon 10xIVF/ICSI)
inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5xIVF/ICSI/TESA)
Vrci, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
dora<3, Vg, 1. IVF/ICSI
đurđa76, PFC Prag, IVF (trudilica za drugu bebu) gemini
LIPANJ 2013. (10)
boss, Postojna, IVF/ICSI/TESE gemini
Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF)
Žabac, PFC Prag, FET (nakon 3xAIH, 7xIVF, 1xFET)
Daka, Vg, 1. AIH
vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI)
sybylle, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
mima235, VV, IVF
ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
SRPANJ 2013. (3)
tigrical, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 8xIVF/ICSI, 3xFET, 4xIVF u prirodnom ciklusu, 3xIVF polustimulirani)
tonkica, Petrova, FET (nakon 1xIVF)
hannah8, PFC Prag
KOLOVOZ 2013. (3)
m2b gemini
DiDi446, spontana trudnoća (nakon 2xAIH, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
slonica tonica, IVF u prirodnom ciklusu
Čekalice bete~~~~~~~~~~
valiana, PFC, IVF (nakon 1xIVF, 1xFET) 23.09.
slonica tonica, IVF u prirodnom ciklusu
lara39+, Cito, IVF/ICSI (nakon 3xAIH, 5xIVF/ICSI) 23.09.
orhideja., VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI) 25.09.
PapigaCapo, Cito, AIH (nakon 4xIVF/ICSI, 1xAIH)
monika2208, Pronatal, IVF (nakon 1xIVF,1xFET) 27.09.
žužy, Petrova, FET (nakon 2xIVF, 1xAIH) 28.09.
arlena, VV, 1. IVF
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH, 4xIVF/ICSI)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
jojo, Kbc Split, 1. IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
M@tt, Betaplus, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu);
ON-GO
9/2013 ~~~~~~~~~~
Ajvi, VV, 1.IVF; bebi, Cito, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
bebi, Cito, IVF; bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF);
BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET);
Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu);
doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH);
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET);
lberc, VV, IVF ( nakon 6XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET);
Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET);
MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
miny, PFC Prag, FET; mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF);
NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); Noemi, VV, 1. IVF;
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); s_iva, IVF (nakon xxIVF); saan, VV, 1. IVF;
sandy0606, VV, IVF (nakon 1xIVF); sanjam, Vg, FET (nakon 1xIVF); tantolina, Ri, IVF ( nakon 8xIVF);
Tasha1971, Petrova, 1. IVF u prirodnom ciklusu; Vaki, VV, 1.IVF
10/2013: zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); špelkica, VV, 1.IVF; paty, RI, IVF (trudilica za drugu bebu); nova21, VV, 1. IVF; Dalmašica, VV, 1. IVF; jejja, Ri, FET (nakon 2xIVF): Kjara, VV, IVF (trudilica za drugu bebu); sami_os, VV, IVF (nakon 1xIVF); marincezg, VV, IVF/ICSI (nakon 7xIVF/ICSI); analoneta, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF); kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu); Aerin, KBC Rijeka, 1. AIH; nala03, KBC Rijeka, IVF (nakon 2xAIH)
11/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
01/2014: nestrpljiva anka, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
02/2014: Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, andi33, anica0508, Anna1, antesa, Anja &ja, applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, biska, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, brigitta, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, Cvitaa, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, Dalmašica, dani39, darci, Darkica, darmar, dazler, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, Frćka, Frodo, Gabi, Geja 41, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, inspire_me, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , JelTom, jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, Ledamo, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, ljubilica, Loly, LOTTOS, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, marta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, malianđelak, malena2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mateaaa28 , mativa, Matko, matty569, mayica01, medeni.angel, Medicandy, meki, merssi, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, mona22, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, PetraP, piki, PinaColada, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, Prag, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, riba76, rimela, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sami_os, sanchica, Sandra1971, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, santana, sara10, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Snekica, Sneki41, sonječka, sos15, Spa, splicanka30, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, sunčeko71, suzy.s , taca70, tajcigb, talia7, tantolina, Tasha1981, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikki, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, una99, Vagica, Vaki, Vali, valii, vedre, vesnare, vikica, vita22, Vrci, vrtirepka, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, zoki28, Zvijezdica1, Želim bebu![]()
Ja nisam bila na nekoj dijeti kad sam zatrudnila, baš je bilo vrijeme Božića, ali znam da sam pazila što jedem da se ne udebljam ko šta inače znam u postupku i na kraju sam se ipak udebljala od trudnoće ovaj put
Jučer gledala neku staru emisju "peti kat" o 22.12. moj mali je baš oko tog datuma bio začet a kažu da smo tad prešli na neki nivo svijesti, da je to bila neka prekretnica...slučajno ili ne za mene je bila
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 20.09.2013. at 12:50
Bubek - fali ti Konfuzija na listi trudnica. Možda nije bila na odbrojavanju, ali zaslužuje počasno mjesto![]()
sybylle ti nosi dvojčeke, lijepo se se je vidjeti na ovoj listi!
evo s ispravcima, uz duzno postovanje prema moderatorima, slobodno brisite prvi pokusaj liste!
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (5)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (7)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
SVIBANJ 2013. (8)
Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
innu, Ri, IVF/ICSI (nakon 10xIVF/ICSI)
inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5xIVF/ICSI/TESA)
Vrci, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
dora<3, Vg, 1. IVF/ICSI
đurđa76, PFC Prag, IVF (trudilica za drugu bebu) gemini
LIPANJ 2013. (10)
boss, Postojna, IVF/ICSI/TESE gemini
Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF)
Žabac, PFC Prag, FET (nakon 3xAIH, 7xIVF, 1xFET)
Daka, Vg, 1. AIH
vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI)
sybylle, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI) gemini
snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
mima235, VV, IVF
ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
SRPANJ 2013. (3)
tigrical, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 8xIVF/ICSI, 3xFET, 4xIVF u prirodnom ciklusu, 3xIVF polustimulirani)
tonkica, Petrova, FET (nakon 1xIVF)
hannah8, PFC Prag
KOLOVOZ 2013. (4)
m2b gemini
DiDi446, spontana trudnoća (nakon 2xAIH, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
slonica tonica, Vg, IVF u prirodnom ciklusu
Konfuzija, Betaplus, IVF
Čekalice bete~~~~~~~~~~
valiana, PFC, IVF (nakon 1xIVF, 1xFET) 23.09.
lara39+, Cito, IVF/ICSI (nakon 3xAIH, 5xIVF/ICSI) 23.09.
orhideja., VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI) 25.09.
PapigaCapo, Cito, AIH (nakon 4xIVF/ICSI, 1xAIH)
monika2208, Pronatal, IVF (nakon 1xIVF,1xFET) 27.09.
žužy, Petrova, FET (nakon 2xIVF, 1xAIH) 28.09.
arlena, VV, 1. IVF
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH, 4xIVF/ICSI)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
jojo, Kbc Split, 1. IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
M@tt, Betaplus, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu);
ON-GO
9/2013 ~~~~~~~~~~
Ajvi, VV, 1.IVF; bebi, Cito, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
bebi, Cito, IVF; bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF);
BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET);
Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu);
doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH);
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET);
lberc, VV, IVF ( nakon 6XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET);
Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET);
MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
miny, PFC Prag, FET; mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF);
NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); Noemi, VV, 1. IVF;
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); s_iva, IVF (nakon xxIVF); saan, VV, 1. IVF;
sandy0606, VV, IVF (nakon 1xIVF); sanjam, Vg, FET (nakon 1xIVF); tantolina, Ri, IVF ( nakon 8xIVF);
Tasha1971, Petrova, 1. IVF u prirodnom ciklusu; Vaki, VV, 1.IVF
10/2013: zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); špelkica, VV, 1.IVF; paty, RI, IVF (trudilica za drugu bebu); nova21, VV, 1. IVF; Dalmašica, VV, 1. IVF; jejja, Ri, FET (nakon 2xIVF): Kjara, VV, IVF (trudilica za drugu bebu); sami_os, VV, IVF (nakon 1xIVF); marincezg, VV, IVF/ICSI (nakon 7xIVF/ICSI); analoneta, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF); kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu); Aerin, KBC Rijeka, 1. AIH; nala03, KBC Rijeka, IVF (nakon 2xAIH)
11/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
01/2014: nestrpljiva anka, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
02/2014: Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, andi33, anica0508, Anna1, antesa, Anja &ja, applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, biska, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, brigitta, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, Cvitaa, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, Dalmašica, dani39, darci, Darkica, darmar, dazler, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, Frćka, Frodo, Gabi, Geja 41, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, inspire_me, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , JelTom, jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, Ledamo, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, ljubilica, Loly, LOTTOS, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, marta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, malianđelak, malena2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mateaaa28 , mativa, Matko, matty569, mayica01, medeni.angel, Medicandy, meki, merssi, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, mona22, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, PetraP, piki, PinaColada, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, Prag, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, riba76, rimela, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sami_os, sanchica, Sandra1971, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, santana, sara10, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Snekica, Sneki41, sonječka, sos15, Spa, splicanka30, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, sunčeko71, suzy.s , taca70, tajcigb, talia7, tantolina, Tasha1981, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikki, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, una99, Vagica, Vaki, Vali, valii, vedre, vesnare, vikica, vita22, Vrci, vrtirepka, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, zoki28, Zvijezdica1, Želim bebu![]()
Posljednje uređivanje od bubekica : 20.09.2013. at 13:54
Slučajnost ili ne u vezi Dukana ali i moja prva ostvarena trudnoća je bila nakon 3g. pokušavanja i mjesec dana DukanaNažalost nije dobro završila ali ipak možda i ima nešto u toj teoriji
Hvala svima na podršci!
Danas sam već bolje, novi ciklus nova nada
Bubek... znam da sam rekla kak sam sad malo na hold, ali možeš me ubaciti na on go u 1/2014znaš da ne mogu ja dugo bez nekog back-up plana
Tikki bravo za stav! Zbilja mislim da si ti jedna jako hrabra i uporna zena i sigurno ces kao takva ostvariti svoj cilj prije ili kasnije ......![]()
Joooj sad vidim da jos nema ni jedne trudnoce u 9. Mj. Pa sta je to?
Svim tuznicama veeeliki hug, cure drzite se.. Poseban hug nasoj Tikki, koja je stvarno hrabra i uporna i to ce joj se isplatiti sigurno jednim a mozda i dvama smotuljcima, tikki da te posipam ********************************
Svima on-go puuuno srece i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da popunite taj 9 mj.
Bubi u mislima si mi!
P.s. U nasem dobitnom postupku, je mm bio na Dukanu...Spermiogram je bio bolji, i smrsavio je 15 kg..
jutro svima![]()
posipam puno **************************************
i šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a kaj se liste tiče, mislim da je i Konfuzija objavila u 9
Ispricavam se ako vas ima koje ste zatrudnile u 9. Mj. Ja sam pogledala Bubinu listu...
Slonica Tonica cestitam! Vidimo se na "MPO trudnoca nakon svega..."
curke, za listu se gleda kad je bila punkcija, mislim da je svim trudnicama bila u kolovozu, nije bitno kad ste objavile trudnocu.
slonica tonica pratim ja tebe na nakon transfera, vidis da si na listi
mene pocelo sarafit danas kao pred m, valjda ce skoro gospodja, od spottinga ni s, a obicno mi bude dan prije, ocito ce mrvu kasniti.
Eto meni se ipak prst zalijepili za test i napravila ga danas...i negativan je tako da vadim betu u pon sam da imam za dokumentaciju za hzzo...u pon odmah šaljem na hzzo ppire i idemo dalje nema odustajanja!Sretno cure svima javim se u pon.s vjerojatno velikih 1,20 bete ha ha ma koga briga bit če![]()