Mravak, pa bravo, čestitam!
Frćka, užasno mi je žao!
Frćka, drži se.Već tvoj zadnji nalaz uz bio je loš znak jer se kod embrija od 4 mm treba vidjeti srčana akcija. Žao mi je da si morala toliko dugo živjeti u neizvjesnosti i strahu.
Dino, čestitam na lijepim vijestima. Želim ti mirnu i zdravu trudnću.
Mravak, čestitam na beti! Imaš li zaleđenih embrija?
Cure, svima šaljem tone dobrih vibri. Posebno našoj Linaleni koja je u bolnici.
imam 6 blastocista.
Mravak,
bit će i za treću bebu!
ma Mravak,
možeš i iza 40-te. ja sam rodila u 42.
Frcka....koja nepravda...![]()
Frćka dragadrži se..
svim curama sretno dalje što batačekalicama i bilo kakvim čekalicama..nadam se da će 2014. biti svima uspješna...cure moje, samo hrabro naprijed...
Frcka sta reci, jako mi je zao.. Neka nama tuznicama 2014. Godina donese smotuljke...grlim te
Orhideja samo hrabro... Drzim fige za srceko
Mravak super za 6 komada...
Orhideja drzim ti figeSvima nek nova godina donese, ono sto vec dugo i zeljno iscekujemo..Evo cini se da sam ja zadnja koja u ovoj godini ima transfer..Buduci da je godina bila jako losa, ovo joj je zadnja prilika da se oduzi za sve to
Jucer sam primila ovitrelle, danas pocela sa utrogestom..Osjecam se bas nekako bezvezno, ali sta je jako dobro, nemam ovaj put nikakvih bolova![]()
Frcka grlim draga, zao mi je...
Mravak,cestitam i~~~~~~~~
Koju si stumulaciju imala i koliko js?
Kameleon jesi pikalica?
Frćka drži se draga![]()
Orhideja
Mravak čestitam
Posljednje uređivanje od hrki : 27.12.2013. at 17:54
Orhideja,
pričekaj drugi ultrazvuk i tada pitaj dr o boliku i veličini gestacijske, je li se vidi i kolika je žumančana vrećica. Budući da si danas već 6+1, na sljedećem uz pitaj i da li se može vidjeti embrionalni odjek.
Budući da se kod mpo-a točno zna vrijeme oplodnje i tako točno može utvrditi gestacijska dob, ovaj tvoj nalaz gestacijske od 4, 2 mm nije ohrabrujući jer bi gestacijska vrećica dijametra 4 mm odgovarala trudnoći između 4 i 5 tjedna. U tom periodu rane trudnoće gestacijakijska vrećica raste oko 1 mm dnevno. U 6 tt prosječni dijametar gestacijske je već oko 15 mm.
nije me bilo par dana. i evo..... frckazao mi je ali su cure vec sve i napisale, nazalost tvoj tijek od skoro pocetka nije ukazivalo na dobro...
Orhideja - za tebe se isto bojimja bih se iskreno pripremila na najgore. Vec su ti cure napisale, nalaz bas i nije dobar
frčka,žao mi je
orhideja,nadam se da bude ipak na kraju sve dobro
mravak,čestitam beta ti je savršena
svima želim da nam druga godina bude puno bolja,da dobivamo jače stimulacije,više stanica,zamrznutih eskimića,plusića,velikih beta i puno bebica..
Draga Frćka jako mi je žaonadala sam se da može izaći na dobro, drži se draga, znam da je teško, šaljem ti veliki zagrljaj
Mravak čestitam, super beta!
Orhideja držimda sve bude dobro.
Crvenkapice draga, svu sreću svijeta ti želim! Kako se osjećaš 3 dnt?
Crvenkapice koliko je bilo oplođenih od 5 js-a i je li bilo šta za zamrznuti? Jesu ti trodnevni embriji vraćeni?
Frćka žao mi je! Tolika neizvjesnost... pa na kraju kireta! Grlim draga!
orhideja. kao što cure pišu, nije baš sjajna situacija, ali nadajmo se i držimo fige da se ipak situacija okrene na bolje!
Mravak wooow čestitke! Nekako mislim da ćeš imati ipak trojke daleko prije 40. (beta i miriše da su se malo igrali pa podjelili)
Frćka žao mi je,da se što prije oporaviš~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i meni je tako beta zamirisala kada sam je čula/vidjela....očekivala sam oko 1000 do 2000, i kada sam vidjela prvu 4 ....(pomislila shit 400 i nešto...nije dobro , opet biokemijska...a onda sam skužila da ima brojki još...pa nisam mogla skužit gdje je točka .... zbunjena totalno....
Uglavnom , da skratim , sestra je rekla da je beta nomalna za jedan plod....šta god bude biti ćemo presretni....sada čekamo....
Hvala vam curke na podršci
inesz hvala na objašnjenju (svaki korak i sve više sam pametnija)
Nema meni nikaj--nego čekati... Nadala sam se biokemijskoj-razočarala se, pa je beta skočila-pa onda vm-ponovno se razočarala, pa je u maternici--uh,laknulo mi je...
Sad vidim da se slabo razvija--ponovno briga (a kao pokušavam bit što mirnija) , sutra sam na uz pa budem dokt pitala da mi swe objasni, čitala sam da su neke tek u 8, 9tt vidjeli plod i čuli srčeka. (po meni da nade nema--nebi me dokt vratio na terapiju). Svijesna sam da je slabo razvijanje situacije, ali uz swe kaj sam prošla --znam da su šanse male ,ali tračak nada uvijek postoji....
frćkabrz oporavak ti želim, i psihički i fizički
Vatra , od 4.1. Sam pikalica.., danas bila na uzv off record, sve ok..folikul lijepi desno20,lijevo 15,14dc...endo 11
Crvenkapice ~~~~~~~~~~~
Mravak ~~~~~~~ za srce il' dva...
Svima sve naj, da sto prije prodju ovi blagdani į pocnu se redati postupci
FRćka draga nemam riječi grlim jakočuvaj se drži se i skupi snage za dalje i nema predaje!
frcka zao mi je
mravak cestitam !!
meni su od 5js 4 oplodjene bile, nadali smo se da cemo sta zamrznuti, medjutim 1 embrij je bio fragmentiran,
dva dobra ( ne znam kakva , nisam pitala, po slici cini mi se 8 st. ) i jedan malo losiji mozda po slici 4st. ,
ovaj put nisam pitala koliki su stanicni jer sam dugo u ovome , sve sam prepustila onome gore ...
odlucili smo da vratimo 3 embrija, jer je treci slabiji za zamrzavanje
Frćka žao mi je, drži se draga!
Orhideja ~~~~~~~~~~~~~~
Crvenkapice sretno do kraja, zaslužila si <3
frcka zao mi je!!!
orhideja draga drzi se!! meni sa 6+1 nije se vidjelo srce ali tri dana poslije, dakle 6+4 srce je tuklo i velicina je bila 0.63cm.
mravak cestitam!!!
ja jucer isla na uvz, trebali smo ja i mm cuti nase srceko a na nase najvece i najljepse iznenadjenje culi smo 2 srceka!! kad nisam sletila s onog stola!!
dobila sam najljepsi poklon pod bor!!!
Puckica cestitam!!
puckica divno! cestitam!
Frckadrzi se draga
Orhideja
Crvenkapice sretno dalje drzim
Ostalima ~~~~~~~~~~~~~
Malo mi je problematicno na mob. pretrazivat forum pa cu pitanje postaviti ovdje u nadi da je to ok jer je ovo ipak chat tema.
Cure koje su na VV ili koje su ondje radile AMH molim pomoc. Gdje se nalazi taj lab.? Od koliko do koliko se uzimaju uzorci? Je li se potrebno najaviti ili mogu samo doc? Hvala
Da i ovdje pitam, kad radite markere na HIV i hepatitise, koje hepatitise sve radite?
Cure samo da posaljem tuznicama zagrljaj i cestitam novim trudnicama i da u novoj godini docekate velike trbuhe i bebice kraj sebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from my iPhone using Tapatalk
puckica čestitam!
Crvenkapice sretno!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrve čvrsto prime!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja gv 5.0
Swijesna sam koliko se slabo razvija...u utorak idem ponovno....mmislim da onda budemo znali puno vise.mozda i swe.jer ce bit i uz i bete
Po ovome-mislite da mi je kiretana neizbjezna(ili postoji drugaciji nacin)???
x
frćka, žao mi je što je na kraju ovako ispalodrži se
mravak, ovo je beturina, čestitam~~~~~~~~~~~~~ za srceko (ili dva-tri :))
crvenkapice držim i ručne i nožne
orhideja, ~~~~~~~~~~~~~~~za srceko...
kameleon,~~~~~~~~~~~~ za pikanje u N.G.
Sjećam se kada sam prošle godine u ovo doba pisala ovdje i govorila da je 2013.naša godina. Sada se već pitam i slutim, koliko ću još godina izgurati i započinjati nove sa istom rečenicom. Ali nada mora biti tu i tjerati me naprijed. I do kraja 2014.ću da živim u vjerovanju da je moja 2014.godina.
Drage moje, želim Vam od srca sve najljepše u Novoj godini, da sve što poželite ostvarite, zdravlja, ljubavi, sreće, bome i love za postupakai što više mirisnih smotuljaka, jer mi ne tražimo puno od života, kroz ovo smo to naučile, dovoljna nam je jedna mrvica da budemo najsretnije.
Ljubi vas, vaša Mostarka![]()