orhideja žao mi je što se ne razvija kako treba. U vezi tvog pitanja mislim da se može čekati do izvjesnog vremena da se tijelo samo očisti ako se ne bude situacija popravila, puno ovisi o tebi i tvom dr.
orhideja žao mi je što se ne razvija kako treba. U vezi tvog pitanja mislim da se može čekati do izvjesnog vremena da se tijelo samo očisti ako se ne bude situacija popravila, puno ovisi o tebi i tvom dr.
cure da vas pitam , mozel se imat upala mjehura, ili mokracne cijevi ako je urinokultura sterilna ?
imao tko takav slucaj ?
Orhideja potpisujem Malu Mimi! Moj dr.se nadao kao i ja, a moje tijelo je izdržalo, pa smo čekali sve dok nismo bili sigurni da se čudo nažalost neće desiti! Tako smo dogurali do 9+2tt! Dosta ideš na utz u par dana, kako vidim treći ti je u utorak, svaka dva dana? Šta nije to malo prestresno i previše u ovoj ranoj fazi? Neznam koliko može dr. bit pametniji u utorak kad će ti biti 6+5, još je to rano za ikakve odluke, jer se još nije vidjela ni žv, niti plod danas? Sve može bit super naravno, ali za dva dana se neće baš sve pojaviti i ključni moment na kraju dali srce kuca! Bar ne u dva dana! Tako ćeš teško biti opuštena što je u ovoj osjetljivoj fazi najvažnije, a i najteže! Drži se draga! Oprosti što ovako pišem, sve mi je još friško i iz ovog iskustva žao mi je što sam išla na utz uopće prije 7tt, na 5+4 gestacijska, na 6+4 žv, na 8+1plod 4mm, nije ni čudo što smo čekali jer pomaka je bilo, a ja sam samo ludila...
Hvala vam svima na podršci, puno mi je značilo, od vas koje i ne pišete puno, ali kad treba tu ste! Hvala vam! Hvala i dr. što je on obavio postupak, bio uz mene i dao mi nadu za dalje! Od srca sam svima zahvalna, obitelj ste i kad je najteže ste tu!
Ja i dalje čvrsto vjerujem da će nam naši smotuljci doći i da nas ta sreća neće zaobići!
Idemo naprijed, idemo po njih! I jedva čekam, sve ću proć šta treba jer želim bebu!
Pusa velika svima i držimMožemo mi to!
Puckice veselje naše!![]()
Frćka drago mi je zbog tvog razmišljanja za dalje, naravno da budemo sve prebrodile samo da stignemo da cilja...
Idem na uzv jer 23dnt nije reagensa bilo za betu, pa idem u utorak po nalaz od 23dnt i radit novu. po beti se bude vidijelo da li vrijedi dalje čekati ili ne.
na uzv iden ponovno jer vec danas gv nije pravilnog i ljepog oblika kao prije 2dana i slabo je narasla.
tračak nade u meni postoji, ali 99posto sam prizemljena i pripremljena na najgore.
tiješim se---bar se nešto događa....
draga bubekica
stavi me na sledećoj listi u 2 mjesec ovako kad se vidim da sam u čekalicama čini mi se da je to tako daleko.
Frčka svaka čast na pozitivi
Orhideja
Crvenkapice mislim da može
Frcka zao mi je sto je tako na kraju ispalo, bas sam se nadala jednom malom cudu kod tebe.
Orhideja prije nego sam krenula u ove mpo vode nisam ni bila svjesna kaj se sve moze izdogadjat, to je uzasan stres i grlim te da ipak sve zavrsi kako treba.
svim cekalicama zelim da sto prije docekaju svoje punkcije, transfere i bete, trudnicama da imaju dosadne i skolske trudnoce.
A ja imam jedno pitanjce, naime na zadnjem pregledu kod dr ale sam bila 23. i rekao mi je da nadalje trudnocu vodim kod svoje socijalne.
E sad moja socijalna je na go do 7.1. i do tad nema pregleda a i pitanje je kad ce me narucit na sljedeci pregled.
Sta vi mislite jel bi ja trebala jos koji put prije neg se sd vrati sa go ici negdje kod privatnika na uzv i pregled ili da cekam nju?
Clematis, u istoj sam situaciji kao i ti. Zadnji pregled kod mog MPO doktora je bio 19., a moja ginekologica je na godisnjem do 2. Njena zamjena mi je rekla da cekam da se ona vrati sa GO, da do tada ne trebam nikakve preglede obavljati. Silom prilika, zbog krvarenja sam zavrsila na hitnoj na pregledu i UZV dva puta. Ali da je bilo sve ok, cekala bih svoju gin da se vrati.
Na pocetku sam ja imala preglede svaka 3,4tj. Tako da ne trebate zuriti
hvala curke, brze ste
ma i ja sam to mislila, ali moj mm panicar misli valjda da svaki tjedan trebam ici na uzv.
Evo vratila sam se s transfera..od 5 smrzlica, samo su dva prezivjela odmrzavanje...Danas mi je vracena jedna morula i jedan malo losiji, ali ne i los embrij. 13.1 je test za trudnocu..Sad treba ova dva tjedna iscekivanja prezivjetiSaljem vam svima snazni zagrljaj
![]()
ledamo, da ti ovo bude pocetak naljepse nove godine, clemanis ja sam stalno isla svaka 4 tjedna sad od 27 tj idem na 3 tj.
Frćka draga, žao mi je što je tako ispalo. Slabo rastuće bete gotovo uvijek tako završe. Samo, mi se nadamo čudu....
Orhideja, tebi želim da što prije definirate tvoje stanje, kakav god ishod bio!
Puckice, divne vijesti!
Crvenkapice, Ledamo![]()
nera29..ponavljaš za dva dana betu? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću!!!!!!
crvenkapice, ledamo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete
orhideja sretno sutra, da se riješe sve dileme,drži se ~~~~~~~~~
Sestra na humanoj mi je rekla da ne treba ponavljat, u ri nisu bas jaki na ponavljanjima, nego samo da ce mi javit kad da dodjem na utz...
Draga Frcka, jako mi je zao...drži se draga, saljem zagrljaj! Kako me dugo nije bilo, a da ne zaboravim nekoga- svima vam šaljem ~~~~~~~~~~~~~ za vaše postupke, velike bete i mirne trudnoće, a tužnicama zagrljaje! Da svi u 2014.ostvarite svoje najveće želje!!!![]()
drage moje SRETNA VAM NOVA GODINA
nek 2014 svima donese + i visoke bete
nek tuge i boli vise ne bude, nego samo lijepe vijesti
odvam svima zelim
Napokon i ja danas...u potpisu je sve...
Danas me ponovno pregledao drugi doktor.....u gv se vidi zv i maleni plod (s laganim titrajima)----zbog nervze i svega (pretpostavljam) mi nije htijeo reći mjere ni ploda ni ničegaa, po njemu je dovoljno što se vide lagani titraji... u petak bi se trebalo odlično sve vidjeti.
beta 12dnt 35, 14dnt 53, 19dnt 262, 23dnt 1441, 27dnt 3722
23dnt GV 4,2mm , 25dnt GV 5,00mm , 27dnt (6+1) lagani titraji , 30dnt (3.1.2014)
računa mi trudnoću 6+1 (po zm)
Sretna sam, ali s velikom rezervom, zabrinjava me beta te nepravilan rast gv i po meni spori razvoj (iako doktor me ohrabruje i govori da nije sve u matematici)
vaše mišljenje???
sve najbolje svima u 2014,da svi dobijemo svoje bebice![]()
Joj Orhideja mogu ti samo držatii poželjet najbolji mogući ishod! Dr. ti dobro govori, nije sve u matematici, a prerano je da kaže sa sigurnošću, naoružaj se strpljenjem i misli pozitivno! Mogu komentirat samo betu koja je dobra, raste pravilno po tablicama: < 1200 duplanje 48-72h; 1200 - 6000 duplanje 72-96 sati! Rast gv nemogu komentirati jer to neznam, iskusnije će ti reći više! Drži se!
Draga Orhideja, drzim ti palceve..misli pozitivnoBit ce sve u redu
![]()
joj Orhideja, mislim da ustvari sve i znas sama - meni i dalje ovo ne izgleda dobro, posebno kod nas gdje se ne bi trebala racunati zm nego punkcija kao dan po kojem mogu izracunati trudnocu - ti si danas 6+4 po punkciji ako ja to dobro vidim......
Voljela bih da nisam u pravu![]()
I da se racuna 6+4 ok je da se vidi plod i otkucaji,zar ne??
Mene jedino sto zabrinjawa kako se na 6+2 nije vidjela ni žv,a danas se vec vidi plod.
pozdrav cure, evo i mene na vasim stranicama,želim vam sve najbolje u NOVOJ GODINI s velikim betama
ukratko prvi 6/2013 ,5 dan s 2 blastice, beta<1.2, i zaleđenih 6 blastica u 3 slamcice
drugi FET 10/2013 ,5 dan s 2 blastice, beta 12 dnt=17,beta 15 dnt=1,2
treci FET 29.12.2013,5 dan s 2 blastice,vaditi betu 13.1
a sada naoružat se strpljenje i ćekati
Ledamo držim ti fige i nadam se našem uspjehu![]()
Orhideja, kao što si rekla, gledao te drugi dr (možda i na drugom aparatu?).
Ok je da se vidi plod i otkucaji ali plod mora i veličinom odgovarati tt.
Mislim da je stav koji si sama iznijela (sretna, ali sa velikom rezervom) dobar, a ja ti držim fige da tvoja trudnoća bude iznimka koja potvrđuje pravilo.
cure treba mi pomoc...upravo sam dobila,skroz nesto malo,skoro pa nista,na planu stimulacije stoji da se sa spricama pocinje drugi dan ciklusa ako je pocetak ciklusa petak ili utorak,treci dan ako je pocetak srijeda i cetvrtak,a prvi se dan racuna ako je menga dosla do 18 sati...ja sad neznam u sta da ovo racunam,je menga a nije,a moja klinika ima zatvoreno do 7.1! uz sve mi je menga dosla dva dana prerano i zaboravila sam na estramon flastere...ima li iko ikakav savjet sta da radim,jer ako racunam ovo kao prvi dan sutra trebam sa spricama krenuti
Draga Lora dobro nam doslanadam se da cemo 13.1 zajedno ovdje napraviti festicu..to ti od srca zelim
![]()
njanja, ja uvijek 2-3 dana po malo brljavim, rozkasto-crvenkasto, pa tek 3.-4.dan dobijem pravo, obilno, kako treba menga da izgleda. meni je mjerna jednica bol u stomaku, jer u momentu kada me jako zaboli stomak, to mi je znak da je krenulo ono pravo.
kakva je situacija danas?
stvarno mi je bitno jel to istina , dobila sam decapeptyl u nedjelju kad mogu radit test
znaci ne moze od njega biti lazno pozitivan ??
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 01.01.2014. at 19:56
ko sto je i bubekica rekla decapeptyl ne utjece na test. ako nisi dobila nista osim toga nakon transfera test mozes radit 9 dnt petodnevnih embrija i 11 dnt trodnevnih, sretno!
Crvenkapice ja sam test radila 9 dnt trodnevnoga e. Znam da je bubekica petodnevnog radila 7 dnt kad joj je pokazalo blijedu crticu.
Ma ja sam u prošloj trudnoći radila test 7 dpt 3 dnevni embrij pa je pokazalo crticu, nisam tada dobivala nikakve inekcije nakon transfera,lako meni za to nego me zanima taj decapeptyl
Ne moze, na test mogu utjecati samo lijekovi koji sadrze hcg a decapeptyl ga ne sadrzi. Drzim![]()
Dobro, jesi piskila ili kaj?
Cure su ti odgovorile, a ti nas drzis napetima![]()
Nekako mislim da je radila i ima crticu al da nemre vjerovat. Al to ke samo moj filing i nadam se da je dobar![]()
crvenkapice77![]()
Crvenkapice obraduj nas lijepim vijestima...
Bubi![]()
Bojim se da ni ovaj put nije uspjelo, pogotovo zbog stresa kojeg sam imala u novogodisnjoj noci.Otislismo kod prijatelja, mirno docekali novu i kad smo se vratili, shvatili smo da smo imali posjetitelje...opljackani smo..trudila sam se biti mirna, al nisam uspjela..bojim se da ce psiha utjecati..kad bi trebala biti implementacija, ako se radi o transferu morule 5.dan..
Crvenkapice drzim fige![]()
ledamo ~~~~~~~~~~~~~da sve bude u redu
imam crticu jutros, i to se dobro vidi, 9dpt
stalne grceve u trbuhu juce i danas , menstrualne bolove , bilo je i crvene krvi sinoc,jutros smedjeg,
ma ima svega kod mene , beta ce ipak biti 7.1
crvenkapice cvrsto cvrsto drzim fige za veliku betu!