Stranica 49 od 53 PrviPrvi ... 394748495051 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,401 do 2,450 od 2601

Tema: ODBROJAVANJE 2/2013

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Crvenkapice, do neba i natrag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ovaj put je to to...i to imam feleng da su blizici,i po crtici,i krvruckanju...meni je zadnji put vecer prije bete bilo neko krvaruckanje i uzasni menstrualni bolovi,da bi sutradan beta bila 4452!!!

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Tako je i meni bilo i vidiš potpis sretno ,,,

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Ledamo prvotno napisa Vidi poruku
    kad bi trebala biti implementacija, ako se radi o transferu morule 5.dan..
    Crvenkapice drzim fige
    Nije implementacija nego implantacija a odgovorila sam ti na pdf-u Nakon transfera

lora82 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ledamo bas mi je zao za sto si morala proživit taj stres,otprilike te razumim jer sam i ja proživila sličnu situaciju lani, al
    nema toga sta mi zene ne mozemo pretrpit i virujen da ce sve to bit dobro.
    Znas kako kažu nesto das nesto dobijes,e pa sad je red da dobijes

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ledamo nadam se da ce vas beta obradovati

Crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za visoku betu

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Crvenkapice

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Vatra, jesu li ti stigli nalazi (kariogram ploda)?

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

orhideja na najjače!!
    crvenapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, plusić je već ...sretno dalje..
    ledamo baš mi je žao..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malu mrvicu!!
    lora82~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu!!!!!!!!
    i svima ostalima koje sam zaboravila puno ~~~~~~~~~~~~, trudnicama vesele uzv-e i mirne trudnoće!!!
    čekalicama da što prije prođe vrijeme....
    ja od prekosutra pikalica!!

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Nekad samu sebe iznenadim odakle mi snagae za dalje, poslije svih udaraca u zivotu...ali zasjat ce meni, svima nama sunce...jos uvijek vjerujem u to sretno vam drage moje hrabrice

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

8+2 nema otkucaja...
    Jesam se brinula i bila u strahu, ali ova dva mjeseca su mi bila najljepsa u zivotu... i stvarno neznam kako se sad opet dici..
    Kontrola 9tt, tada cu valjda saznati sto mi slijedi, ali ako koja zna.. ceka me kiretaza s obzirom da nisam procurila??

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

crvenkapice neka ti početak godine bude najbolji šta može
    ledamo probaj se sad ne živcirat, šta je-tu je, fokusiraj se na najbitnije, znam da ružno zvuči ali materijalne stvari će te već nadoknaditi i držim palčeve da ovaj postupak bude dobitan

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    8+2 nema otkucaja...
    Jesam se brinula i bila u strahu, ali ova dva mjeseca su mi bila najljepsa u zivotu... i stvarno neznam kako se sad opet dici..
    Kontrola 9tt, tada cu valjda saznati sto mi slijedi, ali ako koja zna.. ceka me kiretaza s obzirom da nisam procurila??
    Joj ovčice,jako mi je žao
    Mene je dr poslao na kiretažu dan nakon što smo utvrdili da srce više ne kuca..budeš čula kad dođeš na kontrolu,al da,vjerojatno peš odma na kir.

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    crvenkapice neka ti početak godine bude najbolji šta može
    ledamo probaj se sad ne živcirat, šta je-tu je, fokusiraj se na najbitnije, znam da ružno zvuči ali materijalne stvari će te već nadoknaditi i držim palčeve da ovaj postupak bude dobitan
    U prvom trenutku sam se brinula zbog materijalnih stvari, al me je brzo proslo..sve ce se to nadoknaditi (novac za transfer je tu )..ali onda poslije me je vise bolilo sto je to bilo bas sad :S kad sam htjela bez nervoze i stresa proci ovo sve..
    Draga ovcice, uzasno mi je zao..zelim ti mnogo snage da lakse prebrodis gubitak

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

8+2 nema otkucaja...
    jako mi je zao, isto sam prosla u 4mj, 6tj culi malo srce, manje nego inace u tom tjednu , brinula sam se sto je malo, ali dobro kucalo je
    sl.uzv u 9tj srce ne kuca vise, po mjerama stalo je jos u 6tj,
    bilo mi je najgore sto moram na kiretazu, pitala sam dr. jel mogu cekat da samo ode ali ne , ako nisam prokrvarila do tada ni necu, nema se sta cekat,

u ovim svojim dugogodisnjim borbama prosla sam najgore, porod bez bebe u narucju i kiretazu ,
    drz se , i ja sam bila na dnu 2x i opet sam se digla

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

prava ovčice zao mi je

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ovčice draga, jako mi je žao zbog svega što prolaziš.
    Iz mog iskustva, kada smo utvrdilida srce ne kuca na 10+5 dr je rekao da nema druge nego na kiretažu s obzirom na veličinu ploda. Na zahvat sam išla 4 dana nakon kobnog uzv-a.
    Drž'se draga...nakon početne tuge i šoka, ja sam se dignula još jača u svojoj želji za bebom. I samo me novi postupak u potpunosti umirio.
    Želim tako i tebi...i da ti idući postupak završi kao moj...sa barem jednom srećicom.

Crvenkapice, čestitam ti na plusiću...to je jedan veliki korak prema tvom cilju. I vjerujem ti da si u strahu i nevjerici nakon svega, ali ja se iskreno nadam da si ispucala sve negativne stvari i da sad slijedi samo ono lijepo. Držim fige za veliku betu u utorak i da te iznenade duplići i nadoknade svu tugu koju imaš u sebi.

Ja sam test radila 6 dnt 2 blastice i crta je bila i više nego vidljiva a beta je 8 dnt bila 116.
    Ako ipak odlučiš ranije izvadit betu javi nam.

lora82 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

ovčicebaš mi je žao

ja sam ET imala 29.12 i do sad nisam imala apsolutno nikakvih simptoma,suta idem po drugu injekciju bhcg-a,
    kupila sam preko interneta 5o kom testera za trudnocu pa se svaki dan zabavljam ,bas me interesira oceli se
    i kad pojavit crtice....
    sve u svemo ovo vrime tako sporo prolaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ovčice nizmjerno mi je zao

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam drage moje na podrsci..
    ovo danas me sokiralo, doslovno sam se raspala na onom stolu, a oni me salju krv vaditi, pa ginekologu, pa ponovo
    u petrovu.. Jedva sam docekala da dodjem kuci da dusu isplacem
    Nista, treba se sad ponovno skupiti, ceka me jos taj zadnji uzv.. i trenutno me strah te kiretaze, ali ne zbog samog
    postupka vec zbog cinjenice da moram cekati 6 mj za novi postupak...? To istina?
    Postoji li sansa da me puste doma da tijelo to samo odradi..?

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ovčice, meni je moj gin rekao da trebam pričekati 3-4 ciklusa iza kiretaže za sljedeći postupak. Ja sam mengu dobila tek dva mjeseca nakon kiretaže, pa još tih par mjeseci...ali ja sam si uzela malo dužu pauzu od točno godinu dana između dva postupka jer mi je psiha bila na totalnom dnu i trebalo mi je vremena da se pomirim da moje točkice više nema. Tek kad sam mogla normalno nekome ispričati šta se desilo bez da krenu suze znala sam da sam spremna na novi pokušaj. I taj sljedeći postupak je urodio plodom i evo, moje male ljubavi sad spavaju u kindačima kraj mene. I tebi želim takav scenarij.
    Iskreno, sumnjam da će te doktor pustiti bez kiretaže, ali nikad se ne zna.
    Moja bebica je bila velika 2 cm kad je srčeko stalo i reko mi je da je prevelika da ju pustimo da ode sama jer bi moglo doći do sepse itd.
    Hrabro i drž'se kako god bude.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj s_iva prvotno napisa Vidi poruku
    Plod su slali samo na PHD koji je pokazao infekciju posteljice i plodovih ovoja, i da je plod bio zenski i da je bila potpuno zdrava..

kameleon

ovčica itekako ces se dignuti draga, isplaci i kreni dalje, barem sam ja tako nakon poroda u 21 tt i kiretaze koja je najbolje iskustvo u cijeloj prici jer sam se tako dobro naspavala u anesteziji koja je trajala mozda 20 min.. nema nam druge nego ici dalje ili zatvoriti se u kucu i plakati po par mjeseci pa mozda zavrsiti i na neki tabletama... e i meni su rekli da mogu krenuti nakon 3 mjeseca, ali dok napravim sve pretrage ponovno, proci ce mi i 6 mj.. samo hrabro!!!

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ovčice, jako mi je žao
    Nemoj se bojati kiretaže. Ako je radiš u Petrovoj traži opću anesteziju. Ne znam na kojem si odjelu i kod kojeg dr,, ali meni su na PT1 rekli da oni već odavno svima rade pod općom anestezijom.
    Nakon kiretaže možeš nakon 3-6 mjeseci opet u postupak. Meni je uvijek fizički oporavak brz, za psihički treba malo dauže - ali, vidjet ćeš, ubrzo ćeš shvatiti da će samo nova trudnoća izliječiti tvoje ranjeno srce i poželjet ćeš da što prije prođe tih nekoliko mjeseci.

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Vatra, što ima novo kod kameleona? Nisam uspjela pohvatati.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Hvala vam drage moje na podrsci..
    ovo danas me sokiralo, doslovno sam se raspala na onom stolu, a oni me salju krv vaditi, pa ginekologu, pa ponovo
    u petrovu.. Jedva sam docekala da dodjem kuci da dusu isplacem
    Nista, treba se sad ponovno skupiti, ceka me jos taj zadnji uzv.. i trenutno me strah te kiretaze, ali ne zbog samog
    postupka vec zbog cinjenice da moram cekati 6 mj za novi postupak...? To istina?
    Postoji li sansa da me puste doma da tijelo to samo odradi..?
    Žao mi je jako,prošla sam to,uzv bez otkucaja srca i nakon 3 dana,najbolnija 3 dana jer sam znala da nosim u sebi nešto što ne valja i što mora van,i pitala sam dr. ima li šta da mi da da prođem bez kiretaže jer sam je se užasavala ali rekao je da se to mora kiret.,onda obavi sve te nalaze i govorila sam bar da prokrvarim da po nečemu kao vidim da nije u redu,ali ne išla sam na stol skroz čista i suha i poslije kiretaže govorim aj dobro sad sam i to prošla jer nažalost znam da svaka 2-3 trudnoća tako završi.Oporaviš se brzo i ideš dalje jer ima dosta snage u nama.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Dobro jutro
    ja sam na kraju racunala srijedu kao pocetak menge jer u utorak vise nista nije na ulosku bilo,tako da danas krecem sa stimulacijom,krecem sa decapepty veceras...sutra ujutro 300ml puregona,navece opet decapepty i 150 merionala!odustala sam od prirodnjak nesto mi stomak moj kaze kako mi ipak treba stimulacija ,a stomak uvijek treba poslusati! ova moji su jos uvijek na godisnjem a ja se sjetila kako su mi rekli da mi treba kortizon zbog lose imunologije,moja doktorica neda jer nezna sta ni kako! isla sam u madjarsku po ove silne sprice jer su kod nas abnormalne cijene,tko da sam si ustedila preko 2000€,dobila sam cak i progesteron sprice od jedne prijateljice,vidjet cu smijem li ih koristit nakon transfera,jedino nikako d prestanem pusit pa kako mi dragi bog da...

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj njanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro
    ja sam na kraju racunala srijedu kao pocetak menge jer u utorak vise nista nije na ulosku bilo,tako da danas krecem sa stimulacijom,krecem sa decapepty veceras...sutra ujutro 300ml puregona,navece opet decapepty i 150 merionala!odustala sam od prirodnjak nesto mi stomak moj kaze kako mi ipak treba stimulacija ,a stomak uvijek treba poslusati! ova moji su jos uvijek na godisnjem a ja se sjetila kako su mi rekli da mi treba kortizon zbog lose imunologije,moja doktorica neda jer nezna sta ni kako! isla sam u madjarsku po ove silne sprice jer su kod nas abnormalne cijene,tko da sam si ustedila preko 2000€,dobila sam cak i progesteron sprice od jedne prijateljice,vidjet cu smijem li ih koristit nakon transfera,jedino nikako d prestanem pusit pa kako mi dragi bog da...

Za stimulaciju i inekcije ti nemam kaj pametno reci. Za pusenje, znam kako se osjecas
    Ja sam krajem 8 mjeseca odlucila si kupiti e-cigaretu, vodeci se mislju da u obicnoj cigareti ima preko 40 otrovnih spojeva a u e-cig ima jedan
    I sad sam vec 5 mjeseci na tome s tim da znam ponekad ( jednom u tjedan-dva) zapalit obicnu cigaretu, ono uz kavicu sa pusacima.
    Probaj, kosta oko 250-300 kn i mislim da se isplati. Meni cak toliko i ne fali nikotin koliko samo taj osjecaj da drzim cig u ruci i otresam pepeo.

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Crvenkapice za dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Prava ovčice strašno mi je žao!
    Ja evo ležim nakon kiretaže doma, sve je fizički prošlo bezbolno, al sad sam ljuta jer prije dva dana su se pojavili strašni bolovi, juče na hitnu, ugrušci krvi u maternici, dobila tablete, ako do utorka se ne očisti s njima, opet na kiretažu! Ma stvarno ni ovo nije moglo proć bez problema! Baš me zanima jel to ostalo doktoru ili se naknadno pojavilo!
    Orhideja javi se!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Frćka grlim...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Frćka,još i to.. da se bude sve samo posložilo do utorka.Tablete bi trebale pomoći izbacivanju ugruška.
    Jel nam Orhideja. danas ima uzv?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od žužy : 03.01.2014. at 10:41

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Frćkice

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Iva ona je od sutra pikalica i to je dugi postupak

Frcka jbt draga, pa stvarno nam ne ide, ali ce ici ova god je nasa... drzi mi se i da do utorka izadje van sve sta mora,pa da se mozes posvetiti svom psihickom oporavku. Pusu saljem

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Ovčice grlim te draga, tek sad kad znam da nosim mrvicu u sebi....znam kolika je tvoja bol jaka, grlim te još jednom i želim ti da bude što bezbolnije i da se što prije oporaviš, kao što su ti i pisali--vjerujem da će ti to dat snagu i da ćeš još jače i više boriti se za drugu mrvicu koja će ti -vijerujem bar malo umanjit ovu bol...

Frćka draga (posebno si mi prirasla srcu)-valjda zbog našeg sličnog stanja, žao mi je zbog tvog ponovnog problema i držim fige da prođe što brže....nadam se da će terapija pomoć, da nemoras na stol ponovno (grrr ljuta sam ako je doktoru to promaklo)-stvarno nije fer :/

Riba i tebi mahh mah i poseban pozdrav, držim ti fige za 13.1 i da što prije kreneš u postupak...

Ostalima također swako dobro tužnima zagrljaj, nestrpljivima i čekalicama koje čega-strpljenje, sretinima čestitke

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

što se tiče mene danas nam srčeko kuca pravo (31.12 se vidjeli samo lagani titraji)
    po dokoru je to swe ok i obećavajuće

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj orhideja. prvotno napisa Vidi poruku
    što se tiče mene danas nam srčeko kuca pravo (31.12 se vidjeli samo lagani titraji)
    Joooooooj Orhideja šećeruuu! Joooj! Jupiii! Ma to se traži, odmah mi je lakše! Za dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Datum pristupanjaOct 2011LokacijaISTRAPostovi1,905

s_iva prvotno napisa

Plod su slali samo na PHD koji je pokazao infekciju posteljice i plodovih ovoja, i da je plod bio zenski i da je bila potpuno zdrava..

vatra, isti PHD ko i kod mene

kod kiretaze trazite opcu anesteziju , zar poslije svega da osjetite bol....ja se nisam dala taknut bez anesteziologa i opce , cula sam svakakve price kako kiretazu rade

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Super!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

potpuno neocekivano sad stigao nalaz kariograma, uredan i izgleda da cu skoro na vuk, s iducom mengom, hehe

orhideja, super super!

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Konačno lijepe vijesti vibram iz sveg srca, za svaki narednu stepenicu do vrha
    Kapice juhuuuuuu

Ledamo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frćkice, grlim jako. Kud još i taj belaj, užasno mi je žao zbog svega što prolaziš

Ovčice

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Bubekice, super!
    Orhideja, lijepo ti je počela 2014.!

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bubekice divno da si opet tako brzo u igri, ovaj put nadamo se dobitnoj!
    Frćka i Ovčica
    orhideja ~~~~~~~~~~~~~ za dalje!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Orhideja,predivne vijesti!
    Frćka,Ovčice jako mi je zao...
    Bubekice ...da ti vrijeme do sljedeceg postupka proleti sto brze..

Meni vrijeme sporo prolazi do prvog ultrazvuka...ujutro imam gadne mucnine,i mislila sam da je to dobar znak dok nisam procitala ovcicu...joj,nikad mira...

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj lora82 prvotno napisa Vidi poruku
    ovčicebaš mi je žao

ja sam ET imala 29.12 i do sad nisam imala apsolutno nikakvih simptoma,suta idem po drugu injekciju bhcg-a,
    kupila sam preko interneta 5o kom testera za trudnocu pa se svaki dan zabavljam ,bas me interesira oceli se
    i kad pojavit crtice....
    sve u svemo ovo vrime tako sporo prolaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Crtice ti se mogu pojaviti i od injekcije BHCG-a pa crtice uzmi s rezervom

lora82 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

anddu sta je najgore i jutros san bila po BHCG i sad radila test

i nikad nisan vidila tu drugu crticu,ma da je i vidm nebi se oslonila na nju

al opet malo ćudno da pod BHCG bas nista,doduse treba vremena jer se

mokracom izlućuje samo oko 25%

al eto ima dana ai testera pa cemo se zabavljat....

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

djevojke, ajme super vijesti ima!
    sve vas čitam i svima držim fige, al ne stignem se javiti.
    2014. je jaaaako dobro počela

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Orhideja, divne vijesti Cestitam

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku

Meni vrijeme sporo prolazi do prvog ultrazvuka...ujutro imam gadne mucnine,i mislila sam da je to dobar znak dok nisam procitala ovcicu...joj,nikad mira...
    Hvala Vam svima-----sretna ja, ali još uvijek s rezervom...

mravak--pokušaj se smirit i što manje uspoređivat s drugima , svi smo mi različiti...
    stoga kako je meni mm rekao: "Ako ti je dokt rekao da je sve ok-sredi se i prestani tražit problem tamo gdje ga nema."
    Meni su svi (većinom) očekivali drugačiji ishod...a pogledaj potpis...

Današnji komentar moga doktora:
    "Zasad je swe ok--opusti se i uživaj, a dalje kako bude, (jer i ženi koja je prirodno začela 16-ti put ja na početku ne mogu prognozirat tijek njene trudnnoće), na to nemožeš utjecati. "

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

orhideja

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

pozdrav
    Orhideja - divne vijesti!
    Frćka, Ovčice jako mi je zao...
    Curke, da li vi između postupaka obavljate kakve kontrole tipa UZV dojki? Iza mene su 2 postupka, idem u treći i želim se prekontrolirati, tim više što imam genetsku predispoziciju.
    Ako idete, imate li koga za preporučiti?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja idem na sistematski jednom godisnje, u okviru sistematskig je i uzv dojki. To idem preko CO, pa idem u njihovu polikliniku.
    Privatno mozda Eljuga?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam bila jednom,prije prvog postupka.Otišla privatno,platila 200kn i bila mirna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •