Crvenkapice - čestitam od srca
Svima koliko vas ima šaljem malo trudničke prašine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Crvenkapice - čestitam od srca
Svima koliko vas ima šaljem malo trudničke prašine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
crvenkapice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
svima puno AltGr+1!
Lora, drzim ti fige da se crtica podebljaja cu ujutro uraditi test, mada ne mogu ni zamisliti da cu ugledati 2 crtice..to mi se cini nemoguce trenutno
hvala vam svima
nadam se da ce ova 2014 svima biti uspjesna i najsretnija <3
pa barem da ove maratonke ostvare majcinstvo u ovoj godini ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~<3
crvenkapice cestitam i puno srece za dalje!
Ledamo ~~~~~~~~~~za dvije crtice sutra!
Nadovezala bi se samo svojim iskustvom sto se simptoma tice. Ja sam bila siguran da cu znati prepoznati da sam trudna ali sada mogu reci da nisam imala niti jedan jedini simptom, tako da cure ne brinite oko toga. Sretno svima u postupcima~~~~~~~~~~~~
lora test ti je registrirao injekciju bhcg-a, ali to ne znaci da nisi trudna, samo je jos prerano. nadam se da ce crtice poceti tamniti ponovo.
crvenkapice cestitam na beti!
mravak bravo za srceko!
ledamo ~~~~~~~~~~~~
malo sam ispala iz price iako pratim s moba stalno. listica ce ici kroz koji dan...
Crvenkapice, ovo je korak naprijed!
Želim ti puno sreće za dalje!!
Crvenkapice prekrasna beta!!!
Ledamo ~~~~~~~~~~~~
Mravakza uzv! ~~~~~~~~~~~ za dalje.
Ostalim čekalicama koje čega hrpa ~~~~~~~~~~~~~~!
Ja ponosno pišem da se posljednji mariborski eskimić izborio i danas, 6+6 imamo! Svima koje čekate želim da što prije ostavrite svoje toliko željene trudnoće!
Crvenkapice,super beta ,držimda ovaj put sve bude školski
Brunaa i Mravakbravo za
,također sretno dalje.
Ledamoda beta bude ogromna!
Svim čekalicama šaljem puno,puno pozitivnih vibri i da nastave niz ovih supeeer vijesti
Brunaaza dalje, mirno i školski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajmo, sljedeća, hoćemo jooooooš, plusići, bete, srčeka...!!!![]()
ja sam danas opet uspjela uzicat uzv kod svoje socke i kaze da se bebolino lijepo razvija. Sad je 17 mm i srce kuca bas onak, cak i ja vidim bez da mi prstom upire na ekran.
Sad moram cekat kombinirani za 4 tjedna, ali prije toga moram napraviti uk, zadnji put sam imala escherichia-u, popila antibiotike ali nisam stigla ponovo napraviti kontrolu uk jer sam u medjuvremenu krenula na stimulaciju.
Valjda bude sve ok s tim. Nego curke koje ste isle na kombinirani, znam da se plača 300 kn, ali da li trebam donijet uputnicu za pregled kod dr i ako da koju?
brunaa čestitam od![]()
Crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje, nadam se da će ovaj put biti sve ok![]()
ajme crvenkapice koja je to lijepa beta~~~~~~~~~ za dosadnu skolsku trudnocu
Brunaaa bravo za eskimica i tebi saljem malo ~~~~~~~ da sve do kraja isto bude dosadno i skolski
Mravak bravo za srceko ~~~~~~~~~~~~~~~~ tebi isto zelim dosadnu i skolsku trudnocu
ZA sve druge cekalice drzim fige da uskoro krenetre u svoje dobitne postupke, neka ova 2014 bude puna ivf bebica.
Crvenkapice iskrene cestitke i sretno do kraja
Crvenkapice bravo,bravo,bravo
čestitke i neka stvarno ova 2014.ti donese nešto najljepše na svijetu,tvoj mali zavežljaj sreče!
sretno i svima ostalima i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što vam treba!
Crvenkapice čestitam, ovaj put sretno i sigurno do kraja!
Brunaa, kakva je ova samozatajna objava?! Čestitam ti draga na malom snjegoviću!
Vi sa srcima![]()
Brunaaa![]()
![]()
Argente![]()
crvenkapo, neka ti je sretno!! cestitam i zelim ti dosadnu i predivnu trudnocu!![]()
Crvenkapicebeta je wow!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!!
Mravak i Brunaa čestitam nai želim vam školske trudnoće ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ledamo, lora ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bete !!!![]()
Test je nazalost negativantjesim se da je mozda jos malo prerano, al gubim vec nadu..
o pa draga crvenkapice čestitam, rekla bi Sevka - dobro došla u klub, neka se nastavi školski.
ledamo~~~~~~~~~~~~ da beta bude pozitivna, ne gubi nadu
ledamo ništa nije još gotovo,u meno sve jos na istom nivou
kad vadis betu,ja cu u petak?
gdje si radila postupak i koji ti je po redu
Ledamo ,jos nije gotovo,ponovi test za 2 dana ili napravi betu ...
Ja zivim u Njemackoj, a ovo mi je drugi pokusaj. .a betu vadim tek u ponedjeljak. Mada sad idem u kliniku da mi dadnu bolovanje, jer se ne osjecam bas najbolje.Jel to psiha, neka viroza ili sta vec ne znam vise.Pa cu usput pitati jel mogu u petak vaditi betu Drzim ti fige, da sve bude dobro![]()
Ledamo,da je zbilja bilo prerano za testić i da će beta biti pozitivna i u punom sjaju!
Brunaa,čestitam!!
kapice, draga...nemaš pojma kolko me tvoja krasna beta razveselila...
Čestitam draga od srca i želim ti jednu prekrasnu trudnoću i najljepšu bebicu na svijetu.
Svim ostalim curkama sa pozitivnim testićima, betama i kuckajućim srčekima želim da sve prođe kako treba i da uskoro zagrle svoja mala zlata.
Ne stignem vas baš čitati jer mi moje srećice i ne ostavljaju baš nekog slobodnog vremena ali mislim na sve vas i želim vam da sve ostvarite najveću želju i iskusite najljepši osjećaj na svijetu.
Pusa od nas troje
Ajme, koja predivna vijest, čestitam, crvenkapice, krasna beta!!!! Neka se nastavi sve tako dalje!
crvenkapice čestitam od srca ,kao što kao što kaže jojo dobro došla u klub
nek ti bude jako dosadno u trudnoći to ti želim od srca
svim ostalim curama želim sve najbolje od srca da ostvare svoje želje
ja sam 15+4 guramo polako ali sigurno
pozz za sve
Crvenkapice draga, čestitam ti od srca i želim mirnu trudnoću do kraja
Bruna i mravak čestitke i vama! Svim ostalima, u kojoj god ste fazi, želim sve najbolje.
Cure sve najbolje vam želim u 2014., da vam svima narastu trbusi
Crvenkapice baš mi je drago zbog vas, vibram za dalje ~~~~~~~!
Crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danasnju poduplanu betu!!!!!!
Brunaa cestitam!!!
Crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure ima li netko da je sad krenuo s pikanjem?
Već dva dana zovem Petrovu i nitko se ne javlja, a 1. uzv mi pada u nedjelju i rekli su da se moram javit.
ne stignem bas pratiti! Ali zelim vam svima sto vise pozitivnih beta i puno novih trudnoca!!![]()
Sigurna sam da je beta super, i da negdje slavi![]()
Crvenkapice,osjedit cu cekajuc tvoju betu![]()
Posljednje uređivanje od Mury : 09.01.2014. at 17:06