Tuznice saljem zagrljaj.
Lara cestitam i neka ti trudnoca bude skolska do kraja!
M@tt sve znas...vibramo
Ne stignem sve procitati pa saljem kolektivne vibre
valiana , žužy i sve ostale tužnice nemam što pametno napisati... bolje da nisam ni navratila... šaljem vam veliki
Lara čestitam od
M@tt i ostali kojima treba sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala cure ali hrabre smo mi i niš nas nemre pokolebat u našoj želji!Nema tuge bit če jednom...a do tad čemo strpljivo čekati kak smo sad redale negativne bete tak bumo jednog dana i napisale naše velike bete!![]()
Imamo dvijesada cekamo... Nadoruckovali se prije pa je draga morala lokalnu dobiti. Zaboravili smo... :p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
M@tt,! Za party ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
valiana,točno tak...potpisujem!
samo da i vas pozdravim nabrzinuzaželim SVIMA pozitivne bete,puno vibrica...nisam baš u toku....ali mi smo već prošli mjesec dana,malena je beba za poželjeti...dobra je...pusa svima!
M@tt vama posebno želim pozitivnu betu i da uživate u trudnoći....
lara bravo za betu sad navijamo dalje, tuznicama drzite se, da ne preskocim koju, matt navijamo da sve dalje onak kak reba biti i da vam je to zadnji put i da se oplode i pretvore u jednu super betu!
Lara+39,BRAVO!!!!
Sad sam tek vidjela tvoju bet,super super!
Drzim fige za mirnu trudnoću...
M@tt,bravo,za tulum u labu![]()
da se i tu javim, idući ciklus krećemo u postupak s klomifenom
Bravo M@tt...navijam za dalje! ~~~~~~~~~~~~~
Evo da javim mi jučer obavili et dvije blastice točno na našu 8. godišnjicu braka
Nisam nikako u toku pa šaljem tužnicana veliki zagrljaj, a čestitam Lari na velikoj beti,ako sam dobro pohvatala to je jedina.
M@tt sad nek se prime i ne pustaju!!!
Vadila sam betu, kao sto sam i mislila da jenemoguce potvrdjeno je s 0.1 ... Al napokon mogu stat s duphicima i nadam se da ce vjestica brzo![]()
jejja draga, i moja beta je 0.1 ....
Posljednje uređivanje od orhideja. : 25.09.2013. at 13:05
Jejja & Orhideja žao mi je cure
Matt & Arianm sretno do kraja!
orhideja.,grlim draga..kolko god pretpostavljaš da bude negativna,ipak te pogodi...tako bude meni u petak
jejja,vibram da vještica konačno dođe!
M@tt,sretno dalje!
ARIANM,![]()
Posljednje uređivanje od žužy : 25.09.2013. at 13:16
Loly
žužy točno tako, nedaš se do kraja,ali ipak te slomi. Bit će bolje već sutra.
Što je tu je, sutra zovem dokttoricu(danas je nema) pa se dogovorimo za dalje
Orhidejamozda iduci put bude bas pravi.. tako se i ja tjesim, da jos nije dosao moj red.. veselim se fet-u i nadam se da me nece odgodit i ovaj ciklus...
pozdrav cure!
Jejja & Orhideja
Matt & Arianm:veeeelike bete !!!
svima sretno!!!
inače, ja u iščekivanju petka i pregleda malčice![]()
lara39 cestitam!!!
tuznica grlim
I ~~~~~~~ za sve kojima treba
ja sam totalno izgubljena od sriće.danas beta 940
još jednom hvala svima na podršci i lipim željama
svim tužnicama...ne odustajte i imajte vjeru
lara39+ cestitam da sto brze cujes ikako kuca.
Evo i mene samo da se prijavim kao žrtva štrajka
Znači ovaj mjesec sam trebala ići u prirodnjak i danas mi je 8 dan kada se trebala odraditi i prva fm. Zvala sam ih početkom tjedna da vidim jel trebam dolaziti ili se sve odgađa, rekli su mi da dođem, što sam i napravila.Dr. je tražila moje razumijevanje i solidarnost s njima s molbom da postupak prebacimo za sljedeći ciklus!
Da, nakon tog lošeg u 3 mjesecu, promijenila sam dr. i imala sam u 7 mjesecu ponovni stimulirani postupak u kojem je beta bila negativna, a sad sam trebala ići u prirodni. Mislim doktorica mi je super i solidariziram ja sa njima ali me nisu trebali dovući u bolnicu da bi mi rekli da odgađaju postupak do iza štrajka. Malo neprofesionalno samim time što sam ih dan ranije zvala da ih pitam dal da dolazim ili ne...
Tasha,u kojoj si klinici?
žužy, arlena jel se danas vade bete?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
m@tt kaj ste se za transfer dogovorili?
slonica tonica sretno na pregledu!
drage moje
17 dpt moja beta iznosi 3862
I da, čestitam novopečenim trudnicama, sretno svima u postupcima
, tužnicama
![]()
Dakle jedan osmostanicni i jedan sesterostanicni su transferirani buducoj mamici.![]()
Dr. je rekla da bi ona rade obavila transfer danas i da je na nama odluka da li cemo cekati peti dan i blastice, ali onda naravno postoji mogucnost da ostanemo bez transfera obzirom da su samo dvije. Mi smo se odlucili ipak za transfer, a zamrzavanje i blastice ce morati pricekati neki drugi put ukoliko bude potreba za to.
Jos je rekla da ako sada opet ne uspije da salje dragu na histeroskopiju obzirom da se do sada broj transferiranih zametaka popeo na 14!
Sada slijedi onaj nagori dio cekanja.
ajoj, jako mi je zao sto ovo opet moras prolaziti, kolika ti je sad beta? i koji su daljnji koraci vezanoza vanmaternicnu? laparoskopija ili methotrexat?
Zao mi je stvarno slonica tonica ali tvoja je beta od samog pocetka ustvari bila niska i lose je to bilo duplanje iako te je lijecnik uvjeravao u suprotno sto meni nije posve jasno kako je tako mogao fulati (btw. koji ti je to lijecnik rekao da ti se beta uredno dupla?).
I slonica tonica, obzirom da vec 3x imas vanmaternicnu, valjalo bi ponoviti dijagnosticku laparoskopiju, ocito ima priraslica odnosno da jajovodi ne ispunjavaju svoju funkciju da prenesu oplodjenu j.s. kroz jajovod sretno i spretno do maternice. Mozda valja i razmisliti o vadjenju jajovoda (jednog ili oba) ovisno o nalazu, pa to istom prilikom napravite.
Nadam se da ces kroz ovu vanmaternicnu proci najmanje moguce invazivno. drzi se!