m@tt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!!
Čestitke trudnicama, a tužnicama
, nadat se u bolje sutra!!!
Bubekice, vrijednice našaza listu!!
m@tt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!!
Čestitke trudnicama, a tužnicama
, nadat se u bolje sutra!!!
Bubekice, vrijednice našaza listu!!
Posljednje uređivanje od Mury : 27.09.2013. at 18:01
Monika,vau čestitam,prekrasna brojkica!
M@tt,![]()
arlena,pridružujem ti se s negativnom betom...da,idemo dalje!
žužytako je, idemo dalje u bolje sutra
arlena![]()
Monika,vau.jesu li to blizanci?![]()
Cure nema predaje!Evo ja več dobila termin u Pragu u 12.mj!He he taman ak bu sve ok beta bu pala pod bor!![]()
Super Valiana da si tako brzo dobila terminnavijam za dugo ocekivani bozicni dar
![]()
cure moje drage
matt sretno.....
žužy,valiana ,arlena tako je, nema odustajanja ...ide se dalje
ako sam koga zaboravila![]()
Bok cure kak ste? vidim ima i sretnih i tuznih pa svima jedan big hug,ja jos dva dana pa cu znati u kojoj sam kategoriji,u pon dan gdje.Bete uh uh danas mi je 12dpo ili 10dpt jedne dvodnevne 4stanicne mrvice...drzimo se ne damo se
matty569 sretno! nadam se da cu te na iducoj listi staviti na popis trudnica![]()
ajoj, jako mi je zao sto ovo opet moras prolaziti, kolika ti je sad beta? i koji su daljnji koraci vezanoza vanmaternicnu? laparoskopija ili methotrexat?
Zao mi je stvarno slonica tonica ali tvoja je beta od samog pocetka ustvari bila niska i lose je to bilo duplanje iako te je lijecnik uvjeravao u suprotno sto meni nije posve jasno kako je tako mogao fulati (btw. koji ti je to lijecnik rekao da ti se beta uredno dupla?).
I slonica tonica, obzirom da vec 3x imas vanmaternicnu, valjalo bi ponoviti dijagnosticku laparoskopiju, ocito ima priraslica odnosno da jajovodi ne ispunjavaju svoju funkciju da prenesu oplodjenu j.s. kroz jajovod sretno i spretno do maternice. Mozda valja i razmisliti o vadjenju jajovoda (jednog ili oba) ovisno o nalazu, pa to istom prilikom napravite.
Nadam se da ces kroz ovu vanmaternicnu proci najmanje moguce invazivno. drzi se!
Slonice, bemu miša, žao mi je... Stvarno bi bilo u redu da dobiješ odgovore konačno.![]()
žužy, arlena šmrc...drž'te se!I u planiranje novih postupaka i pobjeda!
slonica tonica to je strašno! Žao mi je! Te vanmaternične zahtjevaju detaljniju analizu, negdje nešto ne valja. Drži se!
Evo ukratko:na uzv dr.nije nigdje vidio plod pa mi oni vade betu i salju u trudnicku ambulantu na bolji uzv...beta preko 2600 i tada na uzv pocinje potraga:na kraju desnog jajovoda vidi se mrvica koja kuca...to je btw jajovod kojemu je dijagnoza potpuna zacepljenost i nepropusnost...
cekam laparoskopiju i najvjerovatnije ce maknuti i taj jajovod pa vise ne bi trebala imati vanmatrnicne...
pozz svima ja jos ne odustajem!
![]()
Evo me nakon duge i preduge.
Imali smo jedan neuspješni sekundarni ovaj mjesec.
Ja bi na listu za prirodnjak. Pokušat ćemo još jednom
Tia - lijepo te je vidjeti ovdjei potpisujem tigrical - bravo za treće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nek ti nama ne odustajes, nisam ja iskreno ni ocekivala - pred tobom je tek pocetak iako vjerujem kratkog IVF puta) i dobro je da si u klinici pod nadzorom iako ne znam zasto cekaju, zasto ti vec nisu napravili laparoskopiju, beta ocito raste sto je opasno po tebe ako je trudnoca u jajovodu, isti moze prsnuti!? Dakle taj jedan jajovod vade - a drugi? onda se par mjeseci oporavljas i u novi postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ Imamo jednu nasu forumasicu, kojoj su izvadili jajovod ali je opet prilikom IVF-a doslo do vanmaternicne, jednostavno se embrij implantirao u rog koji ostane kad odstrane jajovod ali su takve situacije na srecu rijetke.
Ja ovdje upadam samo na zadnju stranicu pa neka mi oproste oni koje sam preskočila...žužy, arlena, slonica - žao mi je
Tia, ma bravo! Sad nam Ginger neće biti usamljena![]()
žužy, arlena, valiana, žao mi je...odmorite se, skupite snagu, i u nove pobjede.
slonice, čuvaj se, želim ti što brži oporavak.
m@tt, posebno vibram iz sveg srca, do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
monika, čestitam na beturini.
tia, ~~~~~~~~~~~ za treću srećicu![]()
Slonice, a bemu miša.......
jel to bio ivf ili?
Pozdrav moje drage...svim novopečenim trudnicama čestitam od <3 ,hrabricama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Upadam kao padobranac....Mužev spermiogram se popravio pa nas dok poslao kući da hopsamo
kupila ja i lh trakice, i sad sam u iščekivanju,vještica kasni 9 dana,ne usudim se napraviti test. Sise bole ko lude a i jajnici probadaju,ne osjećam se ništa posebno a bome ni trudno. isto mi je kao da sam došla s transfera i sad čekam vađenje bete a ništa se naročito ne dešava osim kaj ta glupača kasni..
Eto toliko od mene![]()
Steeeena, 9 dana???? Ma daaaj pa vrijeme je za test.
Ah sutra ujutro je dan D,radim test pa šta bude. naravno javljam rezultat kakav god bio.![]()
plus ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tuznicama jedan veliki zagrljaj, a posebno slonici tonici-drz se!
Tia, to te pitam!!! Da ne budem jedina ludjakinja u blizoj i daljoj okolini
Pusa i vibre za sve!
e, a da i ja prijavim kaj se kod mene desava. danas 37dc, popila svoje duphastone 3x1 16-25dc, menge niotkuda, testici redom negativni (a nije bas ni bilo aktivnosti ovaj mjesec). zvala sam socijalku danas, ona tvrdi da se tolerira do 21 dan od zadnjeg duphastona i da joj se javim za tjedan dana. dogovaram uzv privatno.
svima brdo ~~~~~~~~~~~~~ puse svima, Stena trudna si !!!!
Posljednje uređivanje od Sandra1971 : 30.09.2013. at 17:27
stena ~~~~~~~~~~ za plusic, lijepu betu, stagod odlucila
Bubek, ne znam od kud da je normalno da dodje 21 dan nakon zadnjeg duphastona, cemu onda duphici?? 21 dan je skoro pa jos jedan ciklus.. cista logika je da pad progesterona mora dovesti do krvarenja ako je sve ok.. a ako krvarenja nema neki razlog zasto do njega nije doslo postoji, drzim fige da nije nista ali ili je endo ipak tanak (iako si rekla da je bio ok,ne znam moze li se stanjiti iz nekog razloga) ili je mozda kakva cista ili nesto u pitanju, ja sam uvijek za soluciju pregled pa ako ni onda nije nista pricekat jos malo.. bolje se ne brinuti nego mozda odgadjati nesto..
Ja prijavljujem da sam u petak na prvom UZ, nadam se da ce endo biti ok i da cemo ovaj ciklus u FET![]()
Stena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iako ne sumnjam da si trudna, svaka čast na strpljivosti, ja testove pišam prije nego m kasni, jer mi zadnjih godinu dana nikad neće vještica ni kasniti da se bar mogu ponadati (iako ne znam čemu se budala nadam),ali eto ovisnost mi pišati testove, prvo Lh, pa onda i HCG, pa ja to pođem pišat već od 23 DC...pukla totalka!
Cure u postupcima sretno, a tužnicama veliki zagrljaj, jednom će valjda doći i vaše vrijeme![]()
jejja endo je na 16dc bio 6,2mm. znao je bit i 4mm na 30 i neki dan ciklusa pa bi 7 dana duphastona potjeralo mengu. zato cu ja fino privatno na UZV.
Stena mora da je to to.![]()
Aaaaaa....cure moje zlatne ste...
Lotta81 ne mogu ti poslati poruku.
Strah me pišnuti test jer mi do sad nije pokazao + ni kad sam bila trudna.
Vidjet ćemo sutra je novi dan ili vještica ili plusić....![]()
pa koje to testice piskis?
Clearblue, a beta mi je bila oko 200 kad sam radila test. To sam ja,kako moj ginić veli žena fenomen![]()
evo samo da prijavim da mi je bata negativna
Mast 569.. Žao mi jegrlim
Matty sorry.. Mob. Sam izmišlja