Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2601

Tema: ODBROJAVANJE 2/2013

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Odbrojavanje je valjda krivo mjesto za ovako pisanje, ali se na forumu premalo piše i o onom postotku parova koji neće ostvariti roditeljstvo MPO-om, koji neće uspjeti samo zato što pokušavaju i nije taj postotak malen, neki odustani u startu, ne krenu MPO putem, drugi odustanu nakon 2 pokušaja jer im to nije način života, drugi odustanu tek nakon 17. puta, dugi je niz razloga.........

No nažalost dio nas ovdje neće postati roditelji MPO-om i valja svakako i to imati pred očima.

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    No nažalost dio nas ovdje neće postati roditelji MPO-om i valja svakako i to imati pred očima.
    ovo mi je uvijek u glavi...izdržat ću još hiljade injekcija, modrih stomaka, minusa na kartici, kilometara pređenih, x postupaka, ali se samo ovoga plašim...da neću nikada uspjeti...uf, sva sam protrnula

m@tt, navijam za svakoga na ovom forumu, ali sam za vas nekako posebno (imamo slične dijagnoze, pa će biti da je zbog toga). Užasno mi je žao, nemam ništa pametno reči,osim onoga što i sami znate. Čuvajte se, držite se, pazite se. U sličnoj smo situaciji, i mi smo predali papire za posvojenje. Nadam se da će ono brže ići od standardnog protokola i da ćete imati uskoro svoje djetešce u rukama. A čovjek nikada ne zna, možda poslije toga se posebno obradujete i sa lijepom betom. Sve je moguće. Zato samo pozitivne misli, molim
    Sretno

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje, evo da vam javim da od utorka čuvam dvije blastice..transfer odrađen u utorak , odradio ga dr. R. iza tog sam otputovala kući i sada čekam..

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj mostarka86 prvotno napisa Vidi poruku
    ovo mi je uvijek u glavi...izdržat ću još hiljade injekcija, modrih stomaka, minusa na kartici, kilometara pređenih, x postupaka, ali se samo ovoga plašim...da neću nikada uspjeti...uf, sva sam protrnula

m@tt, navijam za svakoga na ovom forumu, ali sam za vas nekako posebno (imamo slične dijagnoze, pa će biti da je zbog toga). Užasno mi je žao, nemam ništa pametno reči,osim onoga što i sami znate. Čuvajte se, držite se, pazite se. U sličnoj smo situaciji, i mi smo predali papire za posvojenje. Nadam se da će ono brže ići od standardnog protokola i da ćete imati uskoro svoje djetešce u rukama. A čovjek nikada ne zna, možda poslije toga se posebno obradujete i sa lijepom betom. Sve je moguće. Zato samo pozitivne misli, molim
    Sretno
    mostarka hvala ti na lijepim riječima od srca. Da, vidim sad da i ti imaš niki AMH ko i moja draga. Ne znam, nekako mi se čini da je to najgora moguća dijagnoza bez da se uvijede cure koje imaju npr PCOS, ili neki drugi oblik dijagnoze i to samo zato što se dobiva užasno malo stanica i što nam ne ostaje ništa za zamrzavanje pa nemamo taj luksuz FET-a.

Eto, neide i neide kod nas. Postali smo nažalost pravi maratonci na kraju.
    Inače i mene je toga strah, da nikad neču biti tata nekome. Užasno me toga strah. Strah me da ako i nečemo imati svoju djecu da ako posvojimo da mi neče proraditi očinski instinkti. Ma tisuću pitanja mi se mota po glavi trenutno. Tek danas smo kolko tolko došli k sebi. Draga je još doma cijeli ovaj tjedan i neide radit da se do kraja smiri, a onda čemo vidjeti šta i kako dalje. Zapravo to sad ovisi o rezultatima histeroskopije. Ali nadamo se odraditi još jedan postupak do kraja godine ako bude sve u redu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •